retaYa Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 interesuje me da li bi i koje ekipe doshle u nish na tur igraonica IGS, verovatno bi prvo mesto bilo 500-tinak eura, w/l sistem na 40-ak kompa, samo je pitanje da li bi doshle 32 ekipe... ako bi nasho dovoljno ekipa mozda bi organizovao neshto krajem novembra Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Brate morash da organizujesh pa cesh da vidish da li bi doshlo 32 ekipe... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 i sad ce svi kao po obicaju da kazu, MI BI DOSLI 100%, a kad bi organizovao tur, mnogi se ne bi pojavili... Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 EEEeeeeeeeeeeeeee mi bi doshli 100% !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Iskreno mislim da nepostoje 32 ekipe u ovoj drzhavi...ali ako dodju i grci , bugari , bosanci , hrvati i madjari mozhda bi se moglo neshto iskombinovati... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hayabus4 Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Dolazimo.......Jer volimo da se igramo, a kes nije problem tako da ako pravite tu smo...... :) Vrsac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 pa to me i interesuje, ako nema dovoljno ekipa, zashto organizovati tur... znachi ako bi bilo dovoljno ekipa verovatno bi organizovao neshto, ovako... Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Jedan od najbitnijih faktora je datum , veruj mi ... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassad from x - Files Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 pa to me i interesuje, ako nema dovoljno ekipa, zashto organizovati tur... znachi ako bi bilo dovoljno ekipa verovatno bi organizovao neshto, ovako... ← veruj mi, bice dovoljno ekipa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) Iskreno mislim da nepostoje 32 ekipe u ovoj drzhavi... ← Potpuno se slazhem... P.S. Koliko ima trenutno aktivnih ekipa u Nishu? Edited October 8, 2005 by TheUndYinG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 mi (Battleflag), dedamrazova ekipa (IGS team) i neki mix zajebancije radi (old thc 1-2 mix) Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Iscimacu Dakija mada je pitanje gde je on sada?! Nismo se chuli odavno a ono bio Prodigy...ni on sam ne zna gde je?! Vidimo se po IGSu pochinjem da studiram sutra :) sa Janchom ;) majke mi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 (edited) sve zavisi od sponzora ako budemo nasli odgovarajuceg sponzora tur ce se odrzati ako ne nista caoz djaci :D Edited October 11, 2005 by UNKNOWN TALIJAN Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 sve zavisi od sponzora ako budemo nasli odgovarajuceg sponzora tur ce se odrzati ako ne nista caoz djaci :D ← Ako vi budete trazhili sponzora onda mogu da garantujem da se turnin nece organizovati! Najbolje je pozvati abnominationa (glavonju) da nadje sponzora....ima neke sheme u pakomu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 lol nema nista od debelog abdominazaa nista se ne brinite kanterasi sve je pod kontrolom ce nadjemo sponzora (valjda):)) u petak idemo ja i moca da vidimo kakve su nam sanse do tad drzite na palcheve :))) i ti da smrsas malo :D Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceQL Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Obavezno dolazimo i mi... Polu-krsh smo ekipa, ali napredujemo polako... To ce za nas biti dobra edukativna eXkurzija... Javi mi i na P.M. or email.. Peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vu<k0v1< Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 (edited) Ma o.k je to tur. i sve .... a zna li neko igra li se cs po manjim mestima tipa Aleksinac , Vranje , Leskovac...itd . Ne bi bilo lose da ukljucimo i njih u shemu......... Ako postoji koja ekipa nek ostavi mail ...nemoj da vas mrzi !! A da umalo da zaboravim . . . Ukoliko turnir (bude bio) u najavljenom roku ( od strane GLAVE vF plato+ ce doci sigurno. Imaju neke obaveze u Singapuru :)) a kad dodju bice ples .. Obecao sam tranquilu pljeku od 500 g kod joce i nene________dabogda se zadavio Poz. svima iz Serbie keep the cs alive IGS.team | vu<k0v1<*bG.from Ja Edited October 17, 2005 by vu<k0v1< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vu<k0v1< Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 (edited) |> critical Edited October 24, 2005 by vu<k0v1< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 lol nista se ne brinite ssve ce da sredimo ja i molero :D vucko uzigazapunje :)))) ) Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceQL Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 vu<k0v1<, svidja mi se ona ideja "kod Joce i Nene"... Odlican rostilj... Probao sam jednom... Ajd ako to bude u Nishu javi na PM or mail (ponavljam se - hmmm... Dokle?)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vu<k0v1< Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 (edited) A da da dodam samo da ko ima koz taj sece , a ako ste wexy , ne treba vam noz |> Edited October 17, 2005 by vu<k0v1< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vu<k0v1< Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 ice dogovoreno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babusnica Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ima jedna ekipa iz Babusnice ako bude tur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 (edited) dolazi jedna ekipa iz london city-ja... mali mirke,mali pirke,ziksa,migi,i dzoganci... Edited October 18, 2005 by Cartman_ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 oce biti nesto od ovog turnira ? ne ? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts