Jump to content

dobar interview

Recommended Posts

,Oct 7 2005, 13:09]ja od kad sam dobio cable dosta sam odigrao ali imam drugi problem,sjebem malo skor tipa napravim 9-5 iznerviram se pa menjam acc,onda me smori 1 rasa i menjam rasu i tako stalno...

frimen ima isti problem :) ))))))) secam se jednom kada je razor to nazvao "vladica sindrom" (prvenstveno se misli na skor)^^

Edited by YuRi-

ja od kad sam dobio cable dosta sam odigrao ali imam drugi problem,sjebem malo skor tipa napravim 9-5 iznerviram se pa menjam acc,onda me smori 1 rasa i menjam rasu i tako stalno...

Isto i kod mene ali isto , i uvek pokusam sebe da nateram da igram na jednom acc-u i ne mogu najvishe mi je bilo 80 partija na acc-u i vishe ne mogu :(

Potpuno se slazem sa Yuriem iako to nisam od njega ocekivao :) Yuri, u pravu si stvar je u tome shto svako od nas tj. vecina ima iste probleme kao i Zerox npr. pa matorci, pa shkola, posao, faks....makar i imao sve tehnichke uslove. Ne isplati ti se posvetiti ogromnu kolicinu vremena za "igricu", negde napolju mozda da ali kod nas - LOL.

Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita

isplati ti se ako si spreman da se zrtvujesh, daut, nash najbolji aok i aom igrach,a i prvi svetski je vishe nego fine pare uzeo od te igre,ali je stradala u njegovom sluchaju srednja shkola.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ok i kad potrosi te pare za neko vreme,a nije mogao da napravi tolike pare da investira u nesto ili ustedi...sta ce onda da radi bez skole?metla force?

shkola moze da se zavrshi i u 40, niko ti ne brani

fora je za te 3 godine kolko je on zaradio, ne mogu u vecini slucajeva oba roditelja nekome da zarade (drzavne sluzbe npr - doktori, uchitelji i sl..)

bottom line je da ako oces da budes iole dobar mora nesto da ispasta (kao i za svaku stvar u kojoj oces da budes dobar) , a vecina (pa i ja) nije spremna to da uradi...

Pa meni cale i keva nisu pustili da skola ispasta zbog kosarke , a zamisli kad bi dosao i rekao znate ja cu u zivotu da se bavim igranjem igrica , pa tacno bi dobio samarcinu.Jebiga u takvoj sredini zivimo i 90% nasih roditelja to nikad nece shvatiti...

Edited by Longleyy

shkola moze da se zavrshi i u 40, niko ti ne brani

fora je za te 3 godine kolko je on zaradio, ne mogu u vecini slucajeva oba roditelja nekome da zarade (drzavne sluzbe npr - doktori, uchitelji i sl..)

da upisi srednju skolu sa 40 god...

bottom line je da ako oces da budes  iole dobar mora nesto da ispasta (kao i za svaku stvar u kojoj oces da budes dobar) , a vecina (pa i ja) nije spremna to da uradi...

Pa meni cale i keva nisu pustili da skola ispasta zbog kosarke , a zamisli kad bi dosao i rekao znate ja cu u zivotu da se bavim igranjem igrica , pa tacno bi dobio samarcinu.Jebiga u takvoj sredini zivimo i 90% nasih roditelja to nikad nece shvatiti...

i meni su srali i zbog basketa a od kompa mi cupaju kabl za napajanje nonstop...

brate zeroxe upishesh na vandredno i dajesh ispite

znam jedno troje matorijih koji sad nakon shto su sebi obezbedili vishe nego dobar privatni biznis idu vandredno na faxeve i daju ispite kako bi zavrshili, jednom je ostalo 2 godine, nekome 3 nekome chak i vishe (4 od 5 na etfu)

ja bi bio 3 puta bolji nego sto jesam da nemam caleta i kevu koji mi seru cim sednem za komp,bukvalno posle 3 minuta!ovo najozbiljnije govorim

offtopic-nisi jedini-meni cale kenja no stop (nervira ga buka coolera,ili mrzi kad nesto radi a ja blejim na kompu), a zato keva svakih pet minuta "privati se knige"

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

brate zeroxe upishesh na vandredno i dajesh ispite

znam jedno troje matorijih koji sad nakon shto su sebi obezbedili vishe nego dobar privatni biznis idu vandredno na faxeve i daju ispite kako bi zavrshili, jednom je ostalo 2 godine, nekome 3 nekome chak i vishe (4 od 5 na etfu)

da su obezbedili vise nego dobar privatni zivot kupili bi diplome ><, a u ostalom da i jesu obezbedili sebi extra zivot zasto bi se uopste cimali za diplomu, samo da bi dokazali sebi da mogu? ili drugima? ko da je to vazno u 40+ ...

Edited by YuRi-

offtopic-nisi jedini-meni cale kenja no stop (nervira ga buka coolera,ili mrzi kad nesto radi a ja blejim na kompu), a zato keva svakih pet minuta "privati se knige"

moj cale kad treba da zasrafi sraf zove me da mu pomognem,takav je covek ne kapira da mene nervira da radim i usajem od kompa,jbga ali volim to.nema veze sa wc3 igrom,ali kad mi kaze dodji caskom a to caskom je obicno par sati ja se bukvalno iznerviram,a ako kazem da necu da radim ukine mi pare kabl od kompa i sve to ...idiot...keva samo smara da ucim,kad sednem za komp posle 10 min eto ti nje,"auuu opet ti i ta tvoja igrica,stalno crvena protiv zelene gamadi nikad kraja...uvek isto radis bre kako ti ne dosadi".ja im pokazem VODovde reko shvatice da nije uzaludno igranje iste igre godinama,ma jok,to je djubre idi uci ili radi nsto drugo...evo dok ovo pisem treba da odem za 5 min da zasrafim neku gipsanu plocu i opet se nerviram ali navikao sam malo T_T

@topic : Highl1,ok je to ali ako su njegovi matorci ukapirali da moze da se uzme kes i dali mu da igra,to ne znaci da ce ostali dati isto,meni ne bi to dali makar bio milijarder,potpisujem!

U jebote tu si upravuu zamalo juce zbog kulera da mi razbije kompp ( cale ) znaci cuje se ono ali kada se cale digao poceo da nosi komp napolje jedva ka keva urazumilaa ( ima kratke zivcee ^^ ) . A da keva dok nisam zavrsio skolu samo privati se knjig privati se knjige i tako stalnoo ... Sada govori nadji posao lenstiono nadji posao lenstinoo i tako stalnooo ..A jos igram sa 30k protokom i kada laguje stalno nekada se proderem u 2 ujutroo i oni se probudeeee ( naravno imam sluske i necujem oko sebe ) zamalo jednom da mi nisu bacili komp LOL kakvi roditeljiii ...

da su obezbedili vise nego dobar privatni zivot kupili bi diplome ><, a u ostalom da i jesu obezbedili sebi extra zivot zasto bi se uopste cimali za diplomu, samo da bi dokazali sebi da mogu? ili drugima? ko da je to vazno u 40+ ...

ima ljudi koji su stekli pare svojim radom i trudom, a ne kradjom, i takvi isti hoce npr da imaju i diplomu.

hmm bez veze i pocetnog nekog kapitala koji mozes da ulozis u dalje umnozavanje novca bez kradje tesko da mozes da se obogatis ja takve ljude gotovo i neznam hmm ako pod obogatis podrazumevas dobar stan dobar auto da se prijusti dobro oblacenje kvalitetna hrana odlazak na more i zimovanje bez zadrske...

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

Shto bi se neko muchio prevodom???Stvarno jbga ako engleski neznash...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Shto bi se neko muchio prevodom???Stvarno jbga ako engleski neznash...

mislio sam da se treba pomuciti jer, u svakom slucaju sporije citam eng nego srpski a i ne znam sve reci, ako si ti toliki znalac engleskog pa znas sve reci engleskog jezika, i ako si interview procito za 5 min svaka cast...

p.s. zeroxe nije smesno, pun mi je kurac vas koji pametuju !!!

Dok sam postovao to, bas sam pretpostavio da ce se naci neko ko ce poceti da sere u fazonu "jebote nemas pojma engleski" pokusavajuci da kaze kako on rastura engleski, fond reci 200 000 itd, a ustvari znam eng odlicno samo ne znam sve reci iz interview-a... zato sam popizdeo, mada to sto sam napisao, trebao sam da napisem ovom Savketu...