DontFear Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Kako sta da pravim protiv crypt lordai onih jebenih bubica pa jos kad doda DK i paukove...bruka.Help plz let[ME]try Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Kako sta da pravim protiv crypt lordai onih jebenih bubica pa jos kad doda DK i paukove...bruka.Help plz let[ME]try ← Samo opusteno , heroj 1 fs ides 2-3 grunta fastupgrade base postavis expo 2hero kramcu stopm 3-4 wolf ridera i mass wywrena unapredis trovanje ako stignes to tada koju kamikazu ako ide na destro.. naravno moras scout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlzNjoyUr3p Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ako te bas tolko nerviraju bubice => dodaj SW standardnoj ekipi koju je naveo moj prethodnik....i naravno iskoristi to sto nema lekara na pocetku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ako te bas tolko nerviraju bubice => dodaj SW standardnoj ekipi koju je naveo moj prethodnik....i naravno iskoristi to sto nema lekara na pocetku.... ← Njima netreba shop tj. sto ti kazes lekara :) ako nisi znao ud ima jaku regenaraciju na onom njihovom crnom sranju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ^^ kako volim sto svako ima svoje recnike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Njima netreba shop tj. sto ti kazes lekara :) ako nisi znao ud ima jaku regenaraciju na onom njihovom crnom sranju ← ne kontam :) , zar nije mislio na dk ?: ) a ud-ov shhop i nije neki hilerski :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 ne kontam :) , zar nije mislio na dk ?: ) a ud-ov shhop i nije neki hilerski :)))) ← neznam sta je mislio :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts