Jump to content

znaci igra...

Ramirez

Recommended Posts

@ ramirez

ako si skinuo igru sa nekog drugog sajta a ne sa onog u postu na prvoj strani (recimo sa yahoo gamesa) onda je jasno sto ti ne radi. Drugi izdavac koristi drugaciju zastitu i zbog toga ti se igra zapucava.

@ Lord[sKG]

Igra nije spora nego je verovatno igras drugacije nego sto je zamisljeno. Probaj da na svakom nivou uradis 3 questa (maksimumalni broj) i onda neces imati toliku disproporciju izmedju tvog nivoa i nivoa dungeona.

Kako tri questa na svakom lvlu?? ja imam ponekad 2 na istom lvlu pa posle za jedan lvl nemam i tako al nikad 3 na istom aj otkri mi tajnu molim te

Jednostavno [8)] :

kad udjes u grad overis sve likove na mapi koji svetle drugacije na minimapi (oni ti nude neki quest, neki ti odgovaraju a neki ne). Ako nemas tri questa za sledeci nivo uradis jednu od dve stvari:

1. save and exit pa continue game ili

2. udjes na vrata u prvi nivo dungeona i o'ma se vratis nazad (nemoras da brines za tp nece nestati)

Sistem davanja questova je random funkcija tako da se pri svakom ulasku u grad ponovo generisu questovi kod questgiver-a. Ovaj sistem je vise usmeren na pravilni rast FAME-a nego na XP (sto je i bolje, jer fame mozes samo tako dobiti), ali je efekat slican posto sa vecim fame-om mozes da nosis elite i legendary predmete... [:D]

Takodje mozes se s vremena na vreme ponovo spustiti od prvog nivoa i pokusati da nadjes neki magic anvil posto se oni generisu na lvl-ima kao i monsteri -randomno.

ALL HAIL TO THE POWERGAMER govmust [8D]

@GOd

E sad posto sam ti prod'o fazon dodjes mi 100DEM [:p]

Edited by govmust

LOL hvala na hintu a evo jedan moj hint za ljude koji vole malo da chetuju a nece preko tejnera :

Odete u folder gde je instalirana igra pa u folder spels naprimer C:\Program Files\Fate\spells

tu imate file sells.dat otvorite ga u bilo kom programu za otvaranje texta naprimer u notepadu i editujete magiju naprimer fire ball stavite cast time 1 i mana cost 1 i tako je mnogo brze ubijate neprijatelje :D za vishe informacija slobodno pitajte poz

Edited by GOd