FATA Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 vladice reci ti sta oces ali gostop igra za medalju Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 meni ovaj Freeman i dalje izgleda ko iskompleksirani-mnogo sam pametan a neznam dupe da obrisem-kreten.....ali to je moj utisak....mozda su samo lude godine u pitanju.... ← O boze,w/e ovaj rur se puni idiotima poput tebe koji samo seru i jedu govna a na turniru ni A ti ne kazu,bitno je da oni dodju na forum i iznapushavaju ceo RUR,pa pun mi vas je bre kurac,i pogotovo kada dodjete sa topicima HELP ORc vs UD i kakvo kakva govna.....a realno nisi svestan kolko meni puca kurac sta ti mislish ili neki idiot poput tebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 vladice reci ti sta oces ali gostop igra za medalju ← nesporedim tu cinenicu da zabada ali i da nije top5 ud nije a ni jedan human na svetu gamer na svetu nemoze da ga dobije... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlzNjoyUr3p Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 ....znaci i ti se slazes sa mnom...to je vec trojica.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 stfu...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 boze unististe topic koga boli kurac da li je freeman idiot ili ne to misljenje zadrzi za sebe veruj mi nece ti pomoci mnogo da ga izneses na forum i da ga pretvoris u raspravu a fato highli ja ne sporedim da je gostop igracina ali dok ja njeovo ime nisam spomenuo ja koliko sam video u predhodne 3 strane njegovo ime nije bilo u trci za top5 ud NITI GA JE IKO SPOMENUO isto kao i fjurija Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 boze unististe topic koga boli kurac da li je freeman idiot ili ne to misljenje zadrzi za sebe veruj mi nece ti pomoci mnogo da ga izneses na forum i da ga pretvoris u raspravu a fato highli ja ne sporedim da je gostop igracina ali dok ja njeovo ime nisam spomenuo ja koliko sam video u predhodne 3 strane njegovo ime nije bilo u trci za top5 ud NITI GA JE IKO SPOMENUO isto kao i fjurija ← Vladice likovi poput PlzNjoyUr3p su ti tipa kao onaj Panj..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 ne diraj mi Panja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 nisam mislio na panja nego na ono drvo sto je prozivao vladicu, jbg zajebao sam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 panj ili drvo isti djavo... :) Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 nisam mislio na panja nego na ono drvo sto je prozivao vladicu, jbg zajebao sam se ← sta si se uspanicio salio sam se :) panj ili drvo isti djavo... :) ← si ovo probao da budes duhovit?(progledacemo ti kroz prste sa obzirom nisi nov ali nemoj da ti se ovo ponovi) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 :) brate ovo nema veze sa temom Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 svaki topic na bilo kom forumu kad tad postane spam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 U prevodu kad tad se zerox pojavi na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 U prevodu kad tad se zerox pojavi na forumu. ← lol...pwned!! :DDD Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 (edited) Edited October 13, 2005 by encore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 (edited) Edited October 13, 2005 by encore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 dobro samo mislim da je bjark zasluzio top5,stvarno je u extra formi,makar je bolji od swaina i storma,a sto se tice udova stavio bh 1. philbota i mladog winnera elf-shoutime ← A gde je ovde bjarke?nacin na koji on pobjedjuje sa humanom je zaista veoma dobar(ARCHMAG+BLOOD MAGE+PALADIN) . . .Stvarno je zasluzio . .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 A gde je ovde bjarke?nacin na koji on pobjedjuje sa humanom je zaista veoma dobar(ARCHMAG+BLOOD MAGE+PALADIN) . . .Stvarno je zasluzio . .. ← I to je razlog da on bude na top10 ? :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 A gde je ovde bjarke?nacin na koji on pobjedjuje sa humanom je zaista veoma dobar(ARCHMAG+BLOOD MAGE+PALADIN) . . .Stvarno je zasluzio . .. ← ja bi onda bio 1vo mesto Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 a ustvari ste obojica 100-ti i 1000diti :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 a ustvari ste obojica 100-ti i 1000diti :) ← zar ima i toga ? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 neznam zasto stranci mnogo cene ovog Bjarkea, jer nije nesto u zadnje vreme a i Rista ga je razbio na eswc-u tower rushom....^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 ma uopste nije nesto,sabio WCG u danskoj,igra stvarno lik extra jer ne igra standard nego ima svoje taktike...rifle sa innerom i 3 heroja,rekao lepo da kad elf ide na t3 mora i human,onda mu ne treba ni exp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 zeroxe zbog stila moze da se ceni ali nemoze rezultatima jer osim toga sto je tamo uzeo wcg na vecim lanovima nije nista uradio od cpl-a kad su bilo top8 humani u kompenhagenu :) tako da nije nista spec Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts