killYg0r Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Crkao mi je levi klik na gore pomenutom mishu ,jel mogu negde da popravim to tj jel postoji neka prodavnica koja je bavi tavkim stvarima ili mogu da se oprostim od misha i 20e za novi mish :D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Crkao mi je levi klik na gore pomenutom mishu ,jel mogu negde da popravim to tj jel postoji neka prodavnica koja je bavi tavkim stvarima ili mogu da se oprostim od misha i 20e za novi mish :D? ← Ja mislim da moze, probaj da odnesesh u comland i pitaj da li mogu oni da poprave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Heh, meni se desilo isto... i popravio sam ga... tachinje popravio ga je moj cale, ali je manje vishe jednostavno... ako imash kuci ( ili znas nekog ko ima ) hmmm... kako se zvashe ono sranje... letkolna ili tako neshto... znash vec da letujes, ona sprava shto topi zicu, a moze i da spoji 2 zice ili bilo shta sa time... :) Uglvanom verujem da znash na shta mislim ( zvacu je letkolna ) . Mouse3 sigurno jedva da koristis, a poshto su mouse3 i mouse1 unutra potpuno isti ( isti su prekidachi ) , samo unutra zameni i to je to... Pazi kad budesh otvarao i zapamti kako da vratis... E sad prekidach ima 3 tanke zice s donje strane koje ga vezuju za kolo, dakle s donje strane zagrej te sastave i polako izvuci prekidach, isto uchini i sa mouse3 prekidachem. Uzmi prekidach sa mouse3 i stavi na mesto prekidacha levog klika i opet zagrevanjem ga prichvrsti... Uf neznam kako da ti objasnim... sve u svemu, ako znash ijednog elektrichara on ce ti to uraditi za 5 min.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 ( zvacu je letkolna ) . ← Buahahaha letkolna :D, ja mislim da se to zove lemilica?, a vi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Buahahaha letkolna :D, ja mislim da se to zove lemilica?, a vi ? ← Da jebote... :) Sad si me podsetio.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Ali letkolna!!! LOL.... Lemilica, nego sta :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Dobro ajde jbt... ja sam bar malo ( nadam se ) pomogao choveku... sve u svemu... ono je sve shto trebash da uradish... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts