Jump to content

realno je li

Recommended Posts

Svaki debil koji moze da izvede salto unazad sebe naziva nindzom.

eX1le moze da izvede ceo repertoar ovog tipa sa maskom, dok ja licno poznajem lepezu pokreta koje bi ucenik kuji-kiri ryu ninjitsua trebalo da zna.

Nindza je sedmi pojam od nekoga ko trenira nindzicu i akrobatiku. Lik ne pripada ni jednoj meni poznatoj skoli, a parter odaje da se bavi/o kapoerom. Tip sa kojim je trenirao lici na nekoga ko zna znanje, odaju ga kruzni udarci nogama.

Bez uvrede, nemam naviku da hejtujem svakoga ko se necim iskaze, ali silovanje japanskih i kineskih plemenitih i uzvisenih termina od strane svakog besposlenog tinejdzera me prosto...pa, nervira.

Edited by XCain

I PITTY DA FOO

onda opusteno daj tvoj video da vidimo sta ti znas, to sto ti znas nekoga ko zna da uradi nesto se ne racuna ovaj lik nije nikakav nindza covek je profesionalni stuntman koji zivi od toga,a ako te nervira prosto preskoci post,ako ti ovo ne nazivas imprsivnim onda si ti neki mag akrobatike, a ako nisi primetio ima "moon kikova,wall flipova,invert saltoa"kad budem video tvoj video onda cu ti reci ok necu ih vise porediti, ovo je cisto postavljeno da masa vidi a ne da ti izrices da li je tebe to uvredilo ili ne

prevelik ti avatar m8

onda opusteno daj tvoj video da vidimo sta ti znas, to sto ti znas nekoga ko zna da uradi nesto se ne racuna ovaj lik nije nikakav nindza covek je profesionalni stuntman koji zivi od toga,a ako te nervira prosto preskoci post,ako ti ovo ne nazivas imprsivnim onda si ti neki mag akrobatike, a ako nisi primetio ima "moon kikova,wall flipova,invert saltoa"kad budem video tvoj video onda cu ti reci ok necu ih vise porediti, ovo je cisto postavljeno da masa vidi a ne da ti izrices da li je tebe to uvredilo ili ne

Necu ni poceti da opisujem koliki si idiot jer sumnjam da bi forum podrzao GB teksta. Kad pocinje flejm bez opravdanja, uvek se ispostavi da je za tastaturom sedeo neko ko je sa zivotom imao koliko foke s planinarenjem. Ti apsolutni sivonjo : lepo sam odgovorio coveku da tip nije nindza i da to sto on predstavlja nije ni drugi korak onoga sto bi nindza trebao da ume. Nisam rekao da ja to mogu, a stvari koje mogu ne bih kacio na internet jer bi me bio blam da se pojave PRAVI majstori i zasene me.

A sto se tice toga sta bi ti mogao da poredis, okaci sliku orangutana pored ogledala pa dok ne uspes da uklonis razlike ne javljaj se vise bez poziva.

+ na gornje : koje su TVOJE kvalifikacije da ikome ista vezano za ovu temu na nacin na koji si to rekao?

Realno, sad bi neki mod trebalo da zatvori topic.

P.S. Nisam provalio da mi je bio izlogovan nik, pa me potpisao ko guesta.

Edited by XCain

I PITTY DA FOO

lepo sam odgovorio coveku da tip nije nindza i da to sto on predstavlja nije ni drugi korak onoga sto bi nindza trebao da ume. Nisam rekao da ja to mogu, a stvari koje mogu ne bih kacio na internet jer bi me bio blam da se pojave PRAVI majstori i zasene me.

ja sam otvorio topic tako da nikome drugom ne treba da pricas, ako nisi shvatio to u vezi nindze upotrebljena je stilska figura ali jelte posto ti imas zivot nemas vremena da naucis sta je to, to sto bi te bio blam pokazuje kakva si licnost, a to za flejm :thumbs up:

prevelik ti avatar m8

ja sam otvorio topic tako da nikome drugom ne treba da pricas, ako nisi shvatio to u vezi nindze upotrebljena je stilska figura ali jelte posto ti imas zivot nemas vremena da naucis sta je to, to sto bi te bio blam pokazuje kakva si licnost, a to za flejm :thumbs up:

Majke mi, nisam izvaljivao da si usput i nesposoban.

/ignore

I PITTY DA FOO