FATA Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 nindza ??? http://www.boreme.com/boreme/funny-2004/m_...ate-2005-JAN-p1 ili malo bolji nindza? http://www.wimp.com/skilled/ Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 (edited) Svaki debil koji moze da izvede salto unazad sebe naziva nindzom. eX1le moze da izvede ceo repertoar ovog tipa sa maskom, dok ja licno poznajem lepezu pokreta koje bi ucenik kuji-kiri ryu ninjitsua trebalo da zna. Nindza je sedmi pojam od nekoga ko trenira nindzicu i akrobatiku. Lik ne pripada ni jednoj meni poznatoj skoli, a parter odaje da se bavi/o kapoerom. Tip sa kojim je trenirao lici na nekoga ko zna znanje, odaju ga kruzni udarci nogama. Bez uvrede, nemam naviku da hejtujem svakoga ko se necim iskaze, ali silovanje japanskih i kineskih plemenitih i uzvisenih termina od strane svakog besposlenog tinejdzera me prosto...pa, nervira. Edited October 1, 2005 by XCain Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 onda opusteno daj tvoj video da vidimo sta ti znas, to sto ti znas nekoga ko zna da uradi nesto se ne racuna ovaj lik nije nikakav nindza covek je profesionalni stuntman koji zivi od toga,a ako te nervira prosto preskoci post,ako ti ovo ne nazivas imprsivnim onda si ti neki mag akrobatike, a ako nisi primetio ima "moon kikova,wall flipova,invert saltoa"kad budem video tvoj video onda cu ti reci ok necu ih vise porediti, ovo je cisto postavljeno da masa vidi a ne da ti izrices da li je tebe to uvredilo ili ne Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 ja sam ninja :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 onda opusteno daj tvoj video da vidimo sta ti znas, to sto ti znas nekoga ko zna da uradi nesto se ne racuna ovaj lik nije nikakav nindza covek je profesionalni stuntman koji zivi od toga,a ako te nervira prosto preskoci post,ako ti ovo ne nazivas imprsivnim onda si ti neki mag akrobatike, a ako nisi primetio ima "moon kikova,wall flipova,invert saltoa"kad budem video tvoj video onda cu ti reci ok necu ih vise porediti, ovo je cisto postavljeno da masa vidi a ne da ti izrices da li je tebe to uvredilo ili ne ← Necu ni poceti da opisujem koliki si idiot jer sumnjam da bi forum podrzao GB teksta. Kad pocinje flejm bez opravdanja, uvek se ispostavi da je za tastaturom sedeo neko ko je sa zivotom imao koliko foke s planinarenjem. Ti apsolutni sivonjo : lepo sam odgovorio coveku da tip nije nindza i da to sto on predstavlja nije ni drugi korak onoga sto bi nindza trebao da ume. Nisam rekao da ja to mogu, a stvari koje mogu ne bih kacio na internet jer bi me bio blam da se pojave PRAVI majstori i zasene me. A sto se tice toga sta bi ti mogao da poredis, okaci sliku orangutana pored ogledala pa dok ne uspes da uklonis razlike ne javljaj se vise bez poziva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 (edited) + na gornje : koje su TVOJE kvalifikacije da ikome ista vezano za ovu temu na nacin na koji si to rekao? Realno, sad bi neki mod trebalo da zatvori topic. P.S. Nisam provalio da mi je bio izlogovan nik, pa me potpisao ko guesta. Edited October 1, 2005 by XCain Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 lepo sam odgovorio coveku da tip nije nindza i da to sto on predstavlja nije ni drugi korak onoga sto bi nindza trebao da ume. Nisam rekao da ja to mogu, a stvari koje mogu ne bih kacio na internet jer bi me bio blam da se pojave PRAVI majstori i zasene me. ← ja sam otvorio topic tako da nikome drugom ne treba da pricas, ako nisi shvatio to u vezi nindze upotrebljena je stilska figura ali jelte posto ti imas zivot nemas vremena da naucis sta je to, to sto bi te bio blam pokazuje kakva si licnost, a to za flejm :thumbs up: Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ja sam ninja :D ← /kick immortalis from raid party Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ja sam otvorio topic tako da nikome drugom ne treba da pricas, ako nisi shvatio to u vezi nindze upotrebljena je stilska figura ali jelte posto ti imas zivot nemas vremena da naucis sta je to, to sto bi te bio blam pokazuje kakva si licnost, a to za flejm :thumbs up: ← Majke mi, nisam izvaljivao da si usput i nesposoban. /ignore Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 (edited) ae neka neko izbrise moje postove ovde i od ovog "lika" pa nek bude normalan topic ovako cim pogledaju nemaju volju da otvore klip Edited October 2, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 meni su ninje bas gotivne.... :) iii jaaaaa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 /kick immortalis from raid party ← LMAO :) gkick ^^ Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts