PrimEviL Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 pozdrav. zanima me koliko paladina ima ovde... i koje je vase misljenje o palama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 [:(!] [shock2] Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 [gilja] Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 lock topic plz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) pozdrav. zanima me koliko paladina ima ovde... i koje je vase misljenje o palama... ← da li si svestan shta si upravo zapoceo Edited September 30, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 otprilike da ne... u cemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) otprilike da ne... u cemu je problem? ← Ti ti ozbiljno Pregledaj malo druge topice pa ces da vidis BTW zasto igras alijansu na haumarushu..tu su ti svi nasi na hordi?? Edited September 30, 2005 by Chodah Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 e, daj nick na haumarushu /zloba Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 otprilike ovako: kasno sam saznao da su na haumarush-u srbi uglavnom u hordi. a razlog zasto sam na tom serveru uzeo alijansu, posebno paladina, jesto zato sto je jedan prijatelj tu undead warlock(mada sam ja kasno saznao da se undead heroji ne tretiraju kau undead-ovi), i ja bi da ga grindujem... pitanje za immortalis-a: racunajuci sve moguce buff-ove, potion-e, whatever, koliki ti je maximalni crit? lik mi je 42 nivo, dwarven paladin, ime lika je Jeelyt. p.s.:to mi je prvi lik, obzirom da sam wow kupio pre 3 nedelje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 pitanje za immortalis-a: racunajuci sve moguce buff-ove, potion-e, whatever, koliki ti je maximalni crit? kolika je tebi mashta :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 ozbiljno te pitam. reci mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) prosto i jednostavno ne postoji max crit, ko zna kakva situacija gde kako, koje oruzije,koji skill, milion faktora, odkud znam, koliko se ja secam max sa mainom sam uradio 7600 execute na abominaciji iz stratholma, ako ti neshto znaci Edited September 30, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 e, za to sam te pitao... hvala. ja sam lvl60rogue-u u duelu skinuo 3/4 hp-a. mislim da to nesto govori. u instancama uglavnom outdamage-ujem rogue-ove i warrior-e... a jos jedna, po meni, bitna stvar: p.s.:to mi je prvi lik, obzirom da sam wow kupio pre 3 nedelje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 e, za to sam te pitao... hvala. ja sam lvl60rogue-u u duelu skinuo 3/4 hp-a. mislim da to nesto govori. u instancama uglavnom outdamage-ujem rogue-ove i warrior-e... a jos jedna, po meni, bitna stvar: ← znaci ti si car!! car paladin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) N00Bz0r! Mene si nashao da "grindujesh' banano Ti si decko bolid! Svi se skupimo kao horda, a ti se pravish pametan i ocesh allijansu! OK! Opium>Add to KoS> Jeelyt [AWM] [shock2] [bomba] Edited September 30, 2005 by Tarabash Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 http://members.cox.net/sundered/paladinwin.jpg Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Najbolji opis paladina do sada Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Gajo Gajo Gajo ... AHAHAH bravo gajo care :) "lik mi je 42 nivo, dwarven paladin, ime lika je Jeelyt." nisi to morao da mi govorish , nashao sam te vec jednom , nacicu te opet ! AHah :) :) Znachi ovo sto vi kazete sam mu prichao xyz puta u rl ... ali jebiga tvoglavost je tvrdoglavost :) btw ozbiljno sada , ima ovde par paladina ... ne mnogo ... vecini je to prvi lik zzlzlzlzlzl ima sta cesh , pogreshi covek ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 koji ste vi bolidi to je strashno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) immortalis ne lazi ljude da si uradio 7k crit iz executa koju ti to opremu onda imas? kada lik gorbag iz moje gilde je high warlord ima ceo set high war sve sekire bolesne iteme i lupa execute 4,5k ... Edited September 30, 2005 by c0nfy Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Mogu da se kladim da nashih ljudi ima na svim serverima i na obe strane... :D Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Hmm~! Pogledajte njegov (palin) nick na forumu, a igra sa paladinom! Neshto je meni tu sumnjivo! Mozda se infiltrirao, pa nam ovim topic-om govori da ce da radi kao shpijun za nas! Mislim PrimEvil~Holy Sh.. Warrior?!? I mean wtf is that? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) http://members.cox.net/sundered/paladinwin.jpg ← LOOOOOL btw c0nfy pogledacu imam li negde sc. Kazem to mi je najveci crit koji sam zabio. Edit: evo nashao sam jedan sc, sa 4793 critom, nije 7k , ali i to je dosta. Tom liku to verovatno nije najveci crit. Eto cisto da pobijem tvoju teoriju da ne moze. Imam negde na hdd-u sliku sa 7k , kad je nadjem postovacu i nju. Edited September 30, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 to si uradio na clothu... pa sad ne verujem da si abominationu uradio vishe pa i sa sunder armorom... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) Sta god , ovo dovoljno dokazuje koliki je imba ... buff me pls buff me :) sta god , next patch citam na forumu plavi post +1 iq per lvl za palija :) Edited September 30, 2005 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts