Jump to content

NANO je

zEki

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E hvala hvala. E ovako nije crni al je od 4 gb. Jel mozete da verujete da je devojka u Chicagu rekla mojoj sestri da kako apple izbaci crni ne stigne ni do prodavnica, a vec je kupljen. Sto se tice falicnih nadam se da je sa mojim sve ok jer je kupljen pre nedelju dana. Naravno iz Amerike je stigao i u ovom trenutku sve sto mogu da vam kazem je toliko mali toliko dobar toliko fascinantan da mi se znoji bulja.

2 gb je 199 dolara bez takse, a 4gb je 249 dolara bez takse. Sa taksom vas ispadne oko 275 dolara sto znaci nekih 220e.

Pozdrav i slike kacim malko kasnije. Da stvarno vidite kolicni je i koliko je jebeno tanak ! ! !

V

Eee dobih i ja Nano-a pre 5 dana i guess what?!

CRKO JE! Da mu jebem mater.Dobio sam ga iz Amerike,crni 2gb.Poneo ga na exkurziju radio lepo sve do jaja,i odjednom prekljuce lcd ekran na pola,mislim slika se sjebala negde crno,crveno a dole u uglu vidim pola slike.I tako pusta on ziku sve i juce cap crkne skroz.Napunim bateriju do kraja i sutradan pokusam da ga upalim al nece.Eto to je moja avanturica sa nanoom.Ne znam sta da radim sad,dal da ga nosim kod nasih da pokusaju da ga''poprave'' ili ne znam...Jel postoji sansa da ga vratim tamo sa garancijom pa da stigne ovde.Mislim jel bi bilo problema sa carinom i svim tim...

Inace neki su se vec zalili na applovom site-u da im pucaju ekrani bez razloga.Stave ga u dzep i ode..

I ovo je izaslo pre par dana: http://www.macworld.co.uk/news/index.cfm?NewsID=12741

Tako da Zeki zelim ti srecu,meni je bilo lepo dok je trajalo al otiso je vec.Inace mnogo gotivna stvar,evo i test ''izdrzljivosti'' http://arstechnica.com/reviews/hardware/nano.ars/3

Edited by Gr@sSh0pp3R

Bjukenon Mitch