Kemp. Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Aliance guild sa mog servera je uspeo prvi da ga dovede u fazu 2 a par dana posle i ubije. Uglavnom svi su nenormalni likovi 200% :) gj IS http://www.inner-sanctum.dk/ evo par screenia Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Koji je najjachi boss u wow-u ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 najjachi na kog trenutno mozhesh da udarish - verovatno Viktor, najjachi koji ce ikada biti u igri - Illidan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 who the fuck is Viktor ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 svaka im cast, mada mogli su da srede onaj site malo , 10 min da ucita sve... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 Trebao bi da je Nefarius najjaci. Uglavnom, ovi likovi me fasciniraju. Imaju svoj ventrilo server, a mi smo dobili sobu kod njih za dz. Elem, imali su, medu prvima, snimljene i objasnjene sve mc boss killove, tako da sam u velikom broju filmica o ragnarosu i ostalima, gledao njihovu adresu, i kako je taktika preuzeta odatle. I pricali su da bi ovo trebalo da se racuna kao no1 kill jer US guild koji je ubio Nefariusa je imao fight bez addova, tako nesto. Mogu samo da zamislim kakav je phase 2, a verujem da je pola od vas videlo kako pocinje :). Razorgorovi addovi su smesni za ove. Btw negde sam video screen da im mt ima 12500~ helta :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Svaka im cast, po onim filmicima sam video da je do bola tesko, mogu da zamislim kako izgleda phase 2.... Svaka im cast stvarno, ovo za 12k hp necu ni da komentarisem...Ludilooo...Jedva cekam da ubace Ilidana i da krene da vitla onim njegovim macem (ili sta je vec ono). A Viktor je Nefarius... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 60 man raid inc...:) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 svaka im cast, mada mogli su da srede onaj site malo , 10 min da ucita sve... ← zato shto ne uchitava thumbnails vec odmah velike slike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 da, zato sam i rekao Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 najjachi na kog trenutno mozhesh da udarish - verovatno Viktor, najjachi koji ce ikada biti u igri - Illidan. ← ce, cek, cek. ubacice ilidana u xp??? koja je to glupost i kako ce to glupe posledice ostaviti po warcraft istoriju. zamislite u wc4 ili koja god igrica bude nastavljala pricu sta ce se reci ko je ubio ilidana- alijansa ili horda??? a da ne pominjem cinjenicu da ni sam artas nije mogao da ga ubije. gluposti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 sad sam proveo 1h chitajuci ovaj sajt i sve linkove .. uzas za pola stvari nisam znao da postoje =) al ono shto me je shokiralo je: look at the size of that thing =))) al 100 arkanite barova koja izdrkavanja mada kapiram da za organizovani gild to nije problem al opet treba neko vreme koja je to glupost i kako ce to glupe posledice ostaviti po warcraft istoriju. zamislite u wc4 ili koja god igrica bude nastavljala pricu sta ce se reci ko je ubio ilidana- alijansa ili horda??? a da ne pominjem cinjenicu da ni sam artas nije mogao da ga ubije. gluposti... pa to je zato shto arthas nije ubio ragnarosa i viktora 200x =))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) ma starim i dobrim gildovima nije problem da daju za taj mac, to je jednostavno need. Inace dizajn je izdrkotina. evo guide kako doci do tog maca : http://wow.allakhazam.com/db/guides.html?guide=463 Edited September 29, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 Maude, gledam ja njihov sajt od pocetka mog ozbiljnog igranja, i pratim svaki njihov progres. Uglavnom kasnimo za njima ceo BWL. :) Inace, za knjigu za quel serrar su iste sekunde ispljunuli ponudu za ~2k. I toliko im je ortak prodao :). Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Nisam znao da postoji i ilindan da se ubije ? Gde se on nalazi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 Ne ubija se, nalazi se u Azshari na jedom ostrvu. Serija questova te dovodi do njega. Pocinju u SOS -u. Mnogo jako izgleda :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Inace, za knjigu za quel serrar su iste sekunde ispljunuli ponudu za ~2k. I toliko im je ortak prodao :). ← ne znam zashto se ljudi stalno hvataju za kesh .. mislim shta je nekom ovako ozbiljnom gildu 2k kapiram da su mogli i 20k da pljunu i da ih boli uvce Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Ne ubija se, nalazi se u Azshari na jedom ostrvu. Serija questova te dovodi do njega. Pocinju u SOS -u. Mnogo jako izgleda :) ← jel to mozda ona serija q koja pocinje kod Fallen Hero of the Horde? onaj koji se nalazi na izlazu iz Sos-a ka Blasted Lands? pitam jer trenutno pratim tu seriju questova:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Kemp sretjo ono u Ashari nije Illidan =o)) Onaj u Ashari je Loramus the Demon Hunter, a Illidan vishe nije NE DH nego je semi-demon onako krilat+rogat+ruzhan ko u FT-u...secash se...=o) i kad ga ubace bitje u Outlandsu/ostacima Dreanora + da bi se doslo do tamo morace 40 ili vishe warlocka da se organizuju i zajedno da otvore Dark portal...NAVODNO da ce morati da budu warloci obe strane da budu involved u otvaranju... inache Hellboy, da to je ta serija kvestova, oclizhan chain daje preko 100k expa i 16 slot torbaju na kraju =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 E to sam teo da kazem ;) Salim se, nisam obracao paznju, onaj isti je ko Ilidan pre nego sto se preobratio. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
krca Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 e kempe , ako se nevaram ona njegova svetletja kruna ispada od njega ... :) a kod nas na Stormreaver-u je trenutno furaju 2 ili cak 3 lika ....... i to vetj duzhe vreme , e a ako se ne varam onda oni nisu prvi koji su ubili Viktora nego ovi nashi sektashi ....... UTATA UTATA :S BTW gde reche da moze da se DL taj REAL Life ?? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maideen Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 pls smanji sign.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 Vidi ga Krca ROFL Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 Eve ubismo Ranarosa, 3ci guild kill, pa ako vas zanima loot http://img147.imageshack.us/my.php?image=w...052319031zt.jpg http://img137.imageshack.us/my.php?image=w...052316549jb.jpg Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Kemp sretjo ono u Ashari nije Illidan =o)) Onaj u Ashari je Loramus the Demon Hunter, a Illidan vishe nije NE DH nego je semi-demon onako krilat+rogat+ruzhan ko u FT-u...secash se...=o) i kad ga ubace bitje u Outlandsu/ostacima Dreanora + da bi se doslo do tamo morace 40 ili vishe warlocka da se organizuju i zajedno da otvore Dark portal...NAVODNO da ce morati da budu warloci obe strane da budu involved u otvaranju... inache Hellboy, da to je ta serija kvestova, oclizhan chain daje preko 100k expa i 16 slot torbaju na kraju =o) ← he he, pa meni bilo mnogo cudno kako se Ilidan stvorio u Aszhari:))) a bas bih se obradovao da ga vidim:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts