Jump to content

Nefarious down!

Kemp.

Recommended Posts

Trebao bi da je Nefarius najjaci.

Uglavnom, ovi likovi me fasciniraju. Imaju svoj ventrilo server, a mi smo dobili sobu kod njih za dz. Elem, imali su, medu prvima, snimljene i objasnjene sve mc boss killove, tako da sam u velikom broju filmica o ragnarosu i ostalima, gledao njihovu adresu, i kako je taktika preuzeta odatle.

I pricali su da bi ovo trebalo da se racuna kao no1 kill jer US guild koji je ubio Nefariusa je imao fight bez addova, tako nesto. Mogu samo da zamislim kakav je phase 2, a verujem da je pola od vas videlo kako pocinje :). Razorgorovi addovi su smesni za ove. Btw negde sam video screen da im mt ima 12500~ helta :)

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

najjachi na kog trenutno mozhesh da udarish - verovatno Viktor, najjachi koji ce ikada biti u igri - Illidan.

ce, cek, cek. ubacice ilidana u xp???

koja je to glupost i kako ce to glupe posledice ostaviti po warcraft istoriju. zamislite u wc4 ili koja god igrica bude nastavljala pricu sta ce se reci ko je ubio ilidana- alijansa ili horda??? a da ne pominjem cinjenicu da ni sam artas nije mogao da ga ubije. gluposti...

sad sam proveo 1h chitajuci ovaj sajt i sve linkove .. uzas za pola stvari nisam znao da postoje =) al ono shto me je shokiralo je:

pendor.jpg

look at the size of that thing =)))

al 100 arkanite barova koja izdrkavanja [roflmao] mada kapiram da za organizovani gild to nije problem al opet treba neko vreme

koja je to glupost i kako ce to glupe posledice ostaviti po warcraft istoriju. zamislite u wc4 ili koja god igrica bude nastavljala pricu sta ce se reci ko je ubio ilidana- alijansa ili horda??? a da ne pominjem cinjenicu da ni sam artas nije mogao da ga ubije. gluposti...

pa to je zato shto arthas nije ubio ragnarosa i viktora 200x =)))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ma starim i dobrim gildovima nije problem da daju za taj mac, to je jednostavno need. Inace dizajn je izdrkotina.

evo guide kako doci do tog maca :

http://wow.allakhazam.com/db/guides.html?guide=463

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Inace, za knjigu za quel serrar su iste sekunde ispljunuli ponudu za ~2k. I toliko im je ortak prodao :).

ne znam zashto se ljudi stalno hvataju za kesh .. mislim shta je nekom ovako ozbiljnom gildu 2k kapiram da su mogli i 20k da pljunu i da ih boli uvce

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Kemp sretjo ono u Ashari nije Illidan =o))

Onaj u Ashari je Loramus the Demon Hunter, a Illidan vishe nije NE DH nego je semi-demon onako krilat+rogat+ruzhan ko u FT-u...secash se...=o)

i kad ga ubace bitje u Outlandsu/ostacima Dreanora + da bi se doslo do tamo morace 40 ili vishe warlocka da se organizuju i zajedno da otvore Dark portal...NAVODNO da ce morati da budu warloci obe strane da budu involved u otvaranju...

inache Hellboy, da to je ta serija kvestova, oclizhan chain daje preko 100k expa i 16 slot torbaju na kraju =o)

e kempe , ako se nevaram ona njegova svetletja kruna ispada od njega ... :)

a kod nas na Stormreaver-u je trenutno furaju 2 ili cak 3 lika ....... i to vetj duzhe vreme , e a ako se ne varam onda oni nisu prvi koji su ubili Viktora nego ovi nashi sektashi ....... UTATA UTATA :S [8D]

BTW gde reche da moze da se DL taj REAL Life ?? :P

Kemp sretjo ono u Ashari nije Illidan =o))

Onaj u Ashari je Loramus the Demon Hunter, a Illidan vishe nije NE DH nego je semi-demon onako krilat+rogat+ruzhan ko u FT-u...secash se...=o)

i kad ga ubace bitje u Outlandsu/ostacima Dreanora + da bi se doslo do tamo morace 40 ili vishe warlocka da se organizuju i zajedno da otvore Dark portal...NAVODNO da ce morati da budu warloci obe strane da budu involved u otvaranju...

inache Hellboy, da to je ta serija kvestova, oclizhan chain daje preko 100k expa i 16 slot torbaju na kraju =o)

he he, pa meni bilo mnogo cudno kako se Ilidan stvorio u Aszhari:))) a bas bih se obradovao da ga vidim:D