Jump to content

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e da rekao mi je prijatelj za taj sajt ali ne moze da se seti tacno kako ide, pa kako ide? :)

Hvala

Au tesko tebi ja imam samo deset :)

kad izadje no-cd imaces na ovom sajtu

http://www.europe-pvpgn.net/

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

cek prvo da se ispraznim.....

picka vam materina, jebem li vam sve u picku lepu materinu, dabogda im u kuci svi plakali a jedino pop pevao!!!!!!........ AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

To je bilo za blizzard.....

Idem prvo da napravim sa 1.19b na 1.20 installer za patch pa cu onda da se bacim na crack.....

jos samo malo...... MAJKU VAM JEBEM DABOGDA UDARILO 6 URAGANA NA BLIZZZ!!!!!!!!!1

rur-1.jpgrur-2.jpg

^^mislim da je ciko jedva docekao izlazak novog patcha a vi?

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Koji org file mislis dok ne nabacis 1.19b no-cd crack,koji ne kontam?

da si sacuvao exe fajl od 1.19b pre nego sto si preko njega stavio crack mogao bi ga samo prekopirati preko craka-a i mogao bi raditi automatic update (ako imas org naravno, jer u suprotnom nebi mogo uci u igru -.-)

a za kopirani wc3 koristi reg fixer imas ga na war3.replays.net, probaj, o5 je i to sve cim ali mislim da ce ti biti lakse tako

Edited by YuRi-

da si sacuvao exe fajl od 1.19b pre nego sto si preko njega stavio crack mogao bi ga samo prekopirati preko craka-a i mogao bi raditi automatic update (ako imas org naravno, jer u suprotnom nebi mogo uci u igru -.-)

Pa brate to i hocu da uradim to tako ali mi i dalje treba no-cd za 1.20 :), naravno da imam org ali nisam razumeo ono "sacuvaj org" od prethodne verzije treba samo sacuvati exe fajl koji sam sacuvao

Pa brate to i hocu da uradim to tako ali mi i dalje treba no-cd za 1.20 :), naravno da imam org ali nisam razumeo ono "sacuvaj org" od prethodne verzije treba samo sacuvati exe fajl koji sam sacuvao

jbg to stoji, moras cekati 1.20 no cd crack da se nebi cimao sa ubacivanjem cd-a, ali ja znam mi smo u jednoj igraoni dodali vise drajvova u virtualu i drzali non stop ubacen wc3 ;), kako god da okrenes ipak je posao napraviti sve to na gomilu masina -.-

Edited by YuRi-

jbg to stoji, moras cekati 1.20 no cd crack da se nebi cimao sa ubacivanjem cd-a, ali ja znam mi smo u jednoj igraoni dodali vise drajvova u virtualu i drzali non stop ubacen wc3  ;)

kako jbg probao sam to kad mi je dokurcilo da cekam no-cd ali nije htelo tako da radi ne secam se vise zasto ali nije htelo sigurno, probacu ponovo to sto kazes, ja koristim alcohol i sve igre mi idu na tu semu preko virtualnog, mozda sam ja negde pogresio