I7APTI/I3AH Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Nije losh , ali ni ne sabija ko moj :) ← E, sad, necemo da preterujemo! Fala Bogu da nije dovoljno gosu (nikad se ne bih setio dr Iggy-ja) :D Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Mozda sam vec sad malo smorio, ali dok se ne bunite, dodavacu kad se setim Bristleback = prase sa nuncakama Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 11, 2005 Author Report Share Posted November 11, 2005 jebote... :/ nunchake... -.- smor... MA NAJVECI ROFL STA TI JE!!! :))) ma najjace odvalio ortak za bloodseekera kada se okupao u krvi (2. magija ) RAINING BLOOD!!! :)) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Izvestaj sa casa Ustava i prava gradjana(10.11.2005.): Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 To je strasno kako ja zivim od dote...To pokazuje ovaj post gore... Da nema dote,tj. uopste warcrafta, ja ne znam kako bi izgledao moj zivot... Sa njime je tako pun... Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 To je strasno kako ja zivim od dote...To pokazuje ovaj post gore... Da nema dote,tj. uopste warcrafta, ja ne znam kako bi izgledao moj zivot... Sa njime je tako pun... ← Auu,a ja mislio da sam ja lud Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 To je strasno kako ja zivim od dote...To pokazuje ovaj post gore... Da nema dote,tj. uopste warcrafta, ja ne znam kako bi izgledao moj zivot... Sa njime je tako pun... ← D.N.O.D.N.A Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Auu,a ja mislio da sam ja lud ← Svi smo mi ludi...na svoj nacin... Ja sam ti recimo lud ko struja(radim na struju)... D.N.O.D.N.A ← wtf? Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Vezija: 5.84b U igraonici u kojoj pichimo, video gazda da nesto igramo, pa hoce i on... Odigrao on par partija, svidelo mu se, napalio se, i tako on poceo s nama da igra... Ali posto je mator, ne ide mu micro od ruke, pa da ga jebesh! Npr, ne moze da se ublinkuje s Akashom, i da baci nozeve, nema shanse. Ne idu mu bas ni melee heroji od ruke, ali snadje se nekako... Uglavnom, dobije on na -ar sirenu. Tada smo jos pocinjali da igramo, i nismo znali koliko je taj heroj lood! Kaze mu drugar: repikuj govno, on kaze, "Neka, dobar je to heroj!" Mi kontamo, mozda je Velja nesto skontao sto mi ne znamo, i kao, neka ga, da vidimo. Dolazi on na sredu, stizu creepovi, i kaze: "Videcete vi kad pocne moj heroj da puca 5 strela!" Mi u komu! Tada je skontao da heroj nije ranged, vec melee, i onda se dodatno skenjao, i na kraju je mudrost dana bila: heroj dobro bega! :D Phantom Assassin = Betmen (ima plast, i moze da ti skace po lobanji) Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 a phantom trci ko ovi u anime-u :))) sa rukama iza : ) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Phantom Assassin = Betmen FTW znaci lolcina akasha = civava o_O 5 midasa = srbija oO Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 zasto 5 midasa srbija ?!?!?! Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 zasto 5 midasa srbija ?!?!?! ← kada dodjes u ns na dota night skontaces :) prave lichu midasa .... neznam dali je neko rekao 4s samo strenght srbiju spasava (micko) Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 kada dodjes u ns na dota night skontaces :) prave lichu midasa .... neznam dali je neko rekao 4s samo strenght srbiju spasava (micko) ← Srbija je inace klan, i pise se Cpbuja, samo sto pishkavac ne zna cirilicu :P Da li ste nekad videli licha sa satanicom? :) Posle mu Imbabojeb pravi burizu... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 a phantom trci ko ovi u anime-u :))) sa rukama iza : ) ← I ona gleda anime,pa se napaLLa... [evilstruja] Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Treba da pristigne jos jedna od mojih provala,samo da se nakanim da slikam i prebacim na komp... :P Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Najjaci mi Guza iz World Neta kada dodje mrtav pijan u igraonicu i krene gde je Rejc, REEEEEJC !!!!!! DRUG: MA nije tu ! Guza: To nije razlog da ne ode po pivo . Crbuja loool KACANI vs Crbuja , tolko smo partija odigrali da sam se smorio ko guzica.... A svaku partiju ste dobili nekog heroja sa grupnom stetom ccc Nego nisthta od tura danas wtf? Oce biti u sledecu nedelju??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Najjaci mi Guza iz World Neta kada dodje mrtav pijan u igraonicu i krene gde je Rejc, REEEEEJC !!!!!! DRUG: MA nije tu ! Guza: To nije razlog da ne ode po pivo . Crbuja loool KACANI vs Crbuja , tolko smo partija odigrali da sam se smorio ko guzica.... A svaku partiju ste dobili nekog heroja sa grupnom stetom ccc Nego nisthta od tura danas wtf? Oce biti u sledecu nedelju??? ← Pise se Cpbuja, btw. Da li je neko nekad izgubio partiju u kojoj su vodili (bar po ubistvima) 26:3 ? Kacani nas svaki vikend zaprepaste novim poduhvatima :) Na 26:3, Venomancer kupio aghanim's, i poceo pickolom... Najbolja je bila ona poslednja, kad sam vas sa Trollom ispresavijao :)) Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 Treba da pristigne jos jedna od mojih provala,samo da se nakanim da slikam i prebacim na komp... :P ← samo ti salji raspali sektasu die die die Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Wtf ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 samo ti salji raspali sektasu die die die ← Brate samo ti zezaj... Nemoj da vidis kako se radi life drain...u pravom zivotu... Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 Brate samo ti zezaj... Nemoj da vidis kako se radi life drain...u pravom zivotu... ← da life drain postoji u stvarnom zivotu ja bi u stilu sasuke-a napravio Lighting Edge ( Chidori ) i sasekao bi pola moje raspale skole... onda bi prizvao Gamabuntu ( onu zabu ogromnu ) pa bi poceo da letim... pa bi skupio ruke iza ledja i rekao kame-hame-ha i oduvao bi ceo grad... idi dete spavaj -.- Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 da life drain postoji u stvarnom zivotu ja bi u stilu sasuke-a napravio Lighting Edge ( Chidori ) i sasekao bi pola moje raspale skole... onda bi prizvao Gamabuntu ( onu zabu ogromnu ) pa bi poceo da letim... pa bi skupio ruke iza ledja i rekao kame-hame-ha i oduvao bi ceo grad... idi dete spavaj -.- ← Brate ja ti lepo kazem da se ne zajebavas sa takvim stvarima... Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 oce jos neko da nabudzi neki post ? ti pujke (junior) nisi normalan :P a ti sasuke si smarac :P ava ava ava sudija je krava ajde pokemoni nemojte smarati Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 oce jos neko da nabudzi neki post ? ti pujke (junior) nisi normalan :P a ti sasuke si smarac :P ava ava ava sudija je krava ajde pokemoni nemojte smarati ← Brate poceo je da smara iz cista mira...ako tako nastavi,smisli cu neki post,ima da ga ugrobarim,shaban balavi...on je nasao mene da proziva...seljak... A ti pichkavac cuti... :P Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts