Damke.RZVE Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Lockoakdoqwkesaodiadoqek jer lik. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 SAMO JE JEDAN DRVOSECA I TO NISTE VI DECO! <3 jewnie PA DE SI TI BRE ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Koliko je retardiran ovaj topic Inache da dodam: Lik1: ALO MOMCI, SVI IDEMO NA SREDU ODMAH, SADA ODMAH!!!! Lik2: A koji je heroj Sreda? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 zasto je onakvim likovima dozvoljeno da se registruju na forum? ( lockashoigashogna bmldasviguhnt eiotjgeamsd glkag ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sketmen Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) @damke again jesi li doruckowao beton>>? sada ocesh da rucash svoje zube?? da te podsetim oni su lakshi za varenje od BETONA ,tako da cesh DOBRO ruckati...imaces ih pun stomacic!!! AHhahahahahaaa. Edited May 20, 2008 by tHc.Matija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Loko jel si iz ns? da se nadjemo neki dan da te objasnim da ti objasnim nebitnost te slike? Nemoj da smarash vishe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sketmen Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Nemo da ja dolazim u ns da lomim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockocoockole Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 @johnnie baki ,znash i sam da ima raznih nacina kako da suplemnte ubaicsh u svoj organizam, od praha do cokoladice i shprica! ali pogledaj sta je on napisao,imbaboy-idem da pojedem malo kreatina zar nije logicnije da popijem?ja pijem kreatin,(horse power ,btw)!a ako ti jedesh kreatin,onda mi reci taj proizvod ,cisto da probam!da vidim kakav li je to kreatin btw CAPSULICE I tabletice se ne svrstavaju u jedenje ,ako si na to mislio @imbaboy ,ne znam sta da ti kazem,nateraj ih da me banuju... (Pravo si dete(boy) -a zastoooo??? [CRY]?) pff necu vishe da vas smaram @silencioo JEL I TI izgledash tako strashno KAO RZVE. da znam da se necimam do ns nebitnost cije slike???moje?ako si mislio na moju,recicu ti NE LOZI SE!mogu iz par udarca da te usmrtim(dobijesh unutrashnje krvarenje,frakturu lobanje ocas posla,) ,samo sto ti toga nisi svestan!!!pa u teretani ne dizem ti ja bucice od 5 kila sine ovo je polednje od mene!!! postaje dosadno... mislim da johnnie zna o cemu pricam(ako je ishao u teretanu) to je sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) nebitnost te slike = damketove necu vise da smaram = ajde da vidimo kreatin = zverine ne piju nego prozdiru quote:nebitnost cije slike???moje?ako si mislio na moju,recicu ti NE LOZI SE!mogu iz par udarca da te usmrtim(dobijesh unutrashnje krvarenje,frakturu lobanje ocas posla,) ,samo sto ti toga nisi svestan!! nije mi jasno zasto se petljas sa nama klincima kad smo mi dobri i hocemo da igramo dotu i znamo se svi i onda se ti stariji pojavis i sve nam upropastis :( nemoj da nam rusis zamak od peska mi smo dobra deca Edited May 20, 2008 by ImbaBoY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Moz i da se jede HA! Ok sad salu na stranu, shvatam ja tebe skroz ali mi se cini da previse ozbiljno shvatas ove prozivke preko foruma, opusti se malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 nebitnost cije slike???moje?ako si mislio na moju,recicu ti NE LOZI SE!mogu iz par udarca da te usmrtim(dobijesh unutrashnje krvarenje,frakturu lobanje ocas posla,) ,samo sto ti toga nisi svestan!!!pa u teretani ne dizem ti ja bucice od 5 kila sine ovo je polednje od mene!!! postaje dosadno... mislim da johnnie zna o cemu pricam(ako je ishao u teretanu) to je sve Morao sam da se ubacim ali morao sam... Cemu sve ovo objasni mi majke ti? Ekstra je to nagruvan si nema sta al brate prepucavas se sa nekim ko je mnogo mladji od tebe... ocu sada na rur-u da prihvatish da sam veci rzve nego ti !! Ovim je dokazano da je on veci rzve od tebe, a da si ti neki iskompleksirani "bodibilder" koga su verovatno mnogo tukli kad je bio mali pa se sad izivljava nad istim!! the end Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Nemo da ja dolazim u ns da lomim. moj burazer se zove matija *-* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 SAMO JE JEDAN DRVOSECA I TO NISTE VI DECO! <3 jewnie PA DE SI TI BRE ?! Slobodno pusti neku poruku na mob da se cujemo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 viktor je isao na balet u osnovnoj skoli, a sad studira lepe umetnosti, slika i tako. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 lolmao ovaj topik je prajsles GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 loko smanji tu teretanu i ubijanje iz udarca... ili dodji na tur u ns da objasnis..I ono, ako vec ne znas dotu idi na neki drugi forum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEP Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ja > ti . ? XD Quote http://img91.imageshack.us/my.php?image=aaamo4.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) hahahahah LOL zep... btw od kad nema meska, nemoj da bude snimljen novi klip OPASNOST BEZ POKRICA ! MESKO NAJACI... Edited May 20, 2008 by ImbaBoY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 pa mogo bi jewnie :D a mogo bi i ti ! ti stari br ? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) offtopic: ^AJMO MALO NA PM !!! :) Volim ja i jewnia i haasana :)) hasane kolko smo se dogovarali da se vidimo u Nish i nista :) el i dalje radis u igraoni? Edited May 20, 2008 by -KrLe- Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ja > ti . ? XD Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ahaha restartoidi !!!! AHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockocoockole Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 @johnnie svaka cast ali nisam video kod nas da se kupi...inace gde se drogirash (ultimate nutri) ) e ok vidim da je previshe,gushim BTW STA JE DOTA??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 krkiiiiiiiii pa de si bre :D ne sad sam u kazinu tamo kod zeleznicke :P svrati jebote ti si bese tu blizu znas de je kafana atina ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Da bWe bubanj je blizu : -)) Ne znam gde je ali saznacu :) DOTA = DEFFENCE OF TERETANABOYS ATTACK :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts