HaAsAn Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 nisam to ja be pajseru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 tisina bre Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Izvini cika RZVE nece se vise ponoviti. Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockocoockole Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Izvini cika RZVE nece se vise ponoviti. A LOL!!! jel ovo onaj rzve.?ako jeste brate ,iskreno ,bez uvrede SMESHAN SI ! nemoj ja da ti pokazem ko je rzve BRE! bTW nastawi da doruckujesh armirani beton vishe puta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 :((( damke popio si ownage :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ovaj krenuo na kevu i caleta... Sto po rodbini sine? Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 damke ovde svi hoce malo po guzi a mare prvi, ae reaguj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Hahahhha Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) Sta igrice urade od coveka. Mojne damke krene sa slikama creepovi. A ti lockcaokaokqweoqeoasdkaokqowek moja slika je bar u pristojnoj rezoluciji sine. Edited May 19, 2008 by Damke.RZVE Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ^ NEMO' DA GA VADIS!@$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sketmen Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Lockokole> rzve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 pricam sa drugarom bzvz o traxu i krece izvala kaze dodjem liku iza ledja sa lotharom bacim silence ukljucim ladne strele i lik dobije upalu pluca i umre... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 AHHAHAHAAHH DAMKE KAKAV OWNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AHAHAHHHAHAAAA ali realno to je neka stara slika or smth... sada izgleda pristojno... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockocoockole Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 rzve. jebo ti rezoluciju,bas se pitam ko je ovde rzve?? ti sigurno nisi MOGU CALE DA TI BUDEM,pogledaj se nasta lichish,STRASHNO kako si rekao DOKAZI SUPROTNO PRIHVATAM>>? ocu sada na rur-u da prihvatish da sam veci rzve nego ti !! btw slikano je sa mob-a u polumraku nadam se da is izvalio to ?? i da nick je lockocoockole a ne lockcaokaokqweoqeoasdkaokqowek!!! mojne da se nervirash,MOZDA ALI mozda postignesh ovo kao sa slike... a do tada imacesh SImbolican BICEPS,kao bone flecher!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 locko ne znam sto se lozis toliko, prva stvar namerno sam okacio sliku na kojoj je ispao retardirano, drugo mi se svi ovde znamo i zajebavamo, a ti uleces sa spikama ko je ovde zverina etc, koja nikog realno ne zanima oO Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ouch Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 i cija je pisica najveca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 damketova nije sigurno...a ni tvoja :) glasam za najvetjeg drvosechu...on ''pishicom'' seche drva!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) idem da pojedem malo kreatina i u teretanu sa jakovcima pa ce cika simke da vidi.. JAKOVO NAJACE DAMKE GLAVU CU DA TI OTVORIM KEVU BI PRODAO ZA PARE.. SAD CU SVE DA TI SRUSIM BREEEEEEEEJ quote : a do tada imacesh SImbolican BICEPS,kao bone flecher!! fletcher ima biceps? Edited May 19, 2008 by ImbaBoY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Naravno da je stara slika tad je bio baby RZVE, a slika danasnjeg RZVETA nebi mogla da se uploaduje. Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Lockoqokejhaosdjlakejqwlejlasjkd upravo sam doruckovao dodji mi na mid. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockocoockole Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 @damke priznajesh da nisi rzve i da se zajebavash!!!lepo lepo ,ko prizna pola mu se dodaje @digrejzo ni moja pishica nije velika,jbg posledice STEROIDA ! jeste mali ,ali je zato ODLICAN tehnicar !!!(lol,narawno da se shalim ) @imbaboy KREATIN SE NE JEDE,NITI SE MAZE NA HLEBA -to se pije BONE NEMA BICEPS ,ffs vidish da ga lozim ZZZZZZZZ,skleton!!!daleko je on od RZVE!par svetlosnih godina,nije strasno,brzo ce on ,samo ne moj da zuri!!! @damke again jesi li doruckowao beton>>? sada ocesh da rucash svoje zube?? da te podsetim oni su lakshi za varenje od BETONA ,tako da cesh DOBRO ruckati...imaces ih pun stomacic!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 @imbaboy KREATIN SE NE JEDE,NITI SE MAZE NA HLEBA -to se pije KO KAZE?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts