Rakija Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 izasao je neki gubavi patch 1.7.1 cim udjem u wow on ga naravno skida i cim ga skine instalira ga i pokrene.kako ga pokrene igra mi se crash-uje i napise mi gomilu nekih erora. Reinstalirao sam igru i probao ponovo ali opet ista stvar.jel imao neko od vas ovakav problem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ja nemam. Kada si reinstalirao wow, da li si obrisao kompletan folder iz program files gde je bila wow instalacija? Znam da zvuci glupo, ali uninstaller ostavlja WTF i WDB foldere, koji u vecini slucajeva prave problem. Bar kod mene ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted September 23, 2005 Author Report Share Posted September 23, 2005 da naravno da sam sve obrisao modove stavljam po potrebi nikad ih ne ostavljam u game folderu.Jednostavno kada se patch instalira i pokrene igra on mi odma izbaci neki error i posle toga svaki put se dogadja isto.Napravio sam backup igre do zadnjeg patch-a da se ne bi smarao sa reinstaliranjem.Ali to mi ne vredi nista jer ne mogu da igram zbog ovog patch-a.Da li da se zalim blizzardu ili sta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 da naravno da sam sve obrisao modove stavljam po potrebi nikad ih ne ostavljam u game folderu.Jednostavno kada se patch instalira i pokrene igra on mi odma izbaci neki error i posle toga svaki put se dogadja isto.Napravio sam backup igre do zadnjeg patch-a da se ne bi smarao sa reinstaliranjem.Ali to mi ne vredi nista jer ne mogu da igram zbog ovog patch-a.Da li da se zalim blizzardu ili sta ? ← Re-instaliraj Windows ako nece nishta drugo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Meni se to deshavalo sa piratskim wowom.Reinstalirao sam Windows i proradilo je. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 meni se isto to nije dogadjalo tacnje samo mi je jednom prilikom izlaska iz igre prijevio neki eror ali sutra dan kad sam ga pokrenuo sve je bilo uredu. gledaj mnogo bi bilo glupo da izbrises celu igru neznam sta da ti kazem probaj sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts