Jump to content

pomoc za druida

knezz

Recommended Posts

zdravo svima evo konacno sam dobio original igru.

sada mitreba mala pomoc posto sam pocetnik(igrao sam malo na piratskim serverima )

igram druida na haumarusk naravno hordu.

sada sam lvl 12

nisam jos iskoristio talente hteo sam da mi neko od vas iskusnijih kaze kako da ih razporedim sta da budzim

i jos jedna stvar kako se uci bear forma video sam da se cat uci kao skil dali isto vazi i za medveda

pozdrav [:)]

da nik u igri mi je Desic i nadam se da cu moci da se pridruzim sindromu kada postanem lvl 20

pa sve zavisi sta zelis da budes jer druid moze da bude dobar hiler ali i dosta ok warrior naravno ne kao pravi ali ipak dobar u svojoj bear form.

sve zavisi od tebe da li zelis da uleces u tuce ili zelis da stojis sa strane da bacis po koju magiju i naravno da hilujes i da bacas bafove(Mark of wilde jedan od najbiljih po menui bafova u svetu WoW-a)

dpk se lvlujes da bi slo brzo koliko toliko idi guraj sve u feral ili balance bij krepove sa cat formom i heal samo magije iskuliraj ili balanse pa root star moon fire kako vec , ali se opredeli za neko drvo dok se lvljes , mozes samo stranght stamina od statsa da juris u pocetku , ostalo ti ne treba ,

kada stignes 40 pcni da trazis neku opremu za castera.

• 2 weeks later...