Undenis Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Kucaj free brain download Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 Undenis hvala za sve,ma mani ovog lika vidis da te tovari ili je jako jako glup.. Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ahahahahhahah !!! :)))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 ahahahahhahah !!! :)))))))))))))))) ← Do jaja komentar!! Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Do jaja komentar!! ← njihovo prepucavanje nije bolje ni zasluzhilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) strasno sta sam sve ovde procitao :)))) btw da se razjasni jedan stvar, video sam i u nekom drugom topiku, NE postoje orginalni i piratski diskovi za wow, diskovi su jedni jedini, i onaj prodavac u prolazu ispod zelenog venca ako ima wow to je normalna igra samo treba da se patch-uje kao i ona upakovana kupljena u platou, razlika je samo u tome da li igrac poseduje pravi account koji uredno placa ili ima neko cudo koje Udja ne moze da nadje a Undenis pokusava da mu objasni. ako ima pravi onda igra na orginalnim serverima i uziva ko covek dok nepocnu serveri da padaju i onda jebe mamu celoj postavi blizza ili ako ima piratski onda igra na priratskom i naviknut je na svakojaka sranja Edited September 21, 2005 by /7ETPOC Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 strasno sta sam sve ovde procitao :)))) btw da se razjasni jedan stvar, video sam i u nekom drugom topiku, NE postoje orginalni i piratski diskovi za wow, diskovi su jedni jedini, i onaj prodavac u prolazu ispod zelenog venca ako ima wow to je normalna igra samo treba da se patch-uje kao i ona upakovana kupljena u platou, razlika je samo u tome da li igrac poseduje pravi account koji uredno placa ili ima neko cudo koje Udja ne moze da nadje a Undenis pokusava da mu objasni. ako ima pravi onda igra na orginalnim serverima i uziva ko covek dok nepocnu serveri da padaju i onda jebe mamu celoj postavi blizza ili ako ima piratski onda igra na priratskom i naviknut je na svakojaka sranja ← Da u pravu si razlika u diskovima je nikakva samo sto uz original dobijes auth. key uz pirat ne jel ti ni netreba jer za pravljenje accounta na piratskom dovoljno ime i mail adresa P.S a sto se tice ovog retarda gore provalio sam ga vec sam ga napusio u par topica ne prepucavam se s njim samo gledam koliko njegova glupost dostize! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) ... a pazi, mnogo gora varijanta je da je doticni ipak dao pare za original, placa mesecno, i zaglavi sa tobom u guildu, i ovo sve se dogodi u nekom raidu uz par wipeova :) tako , pusti coveka da kuca, i dobro mu objasni kako da sto dalje ode od tebe..a i svih nas :) LEEROY!!!! lol Edited September 21, 2005 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ... a pazi, mnogo gora varijanta je da je doticni ipak dao pare za original, placa mesecno, i zaglavi sa tobom u guildu, i ovo sve se dogodi u nekom raidu uz par wipeova :) tako , pusti coveka da kuca, i dobro mu objasni kako da sto dalje ode od tebe..a i svih nas :) LEEROY!!!! lol ← bas tako ne daj boze nikom ovakav!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 Sto se kaze u narodu: Ma mani budalu!! Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Uveren sam da ovakvi topic-i nerviraju vecinu posetioca ovog subforuma, ali me chudi da do sada niko nije popizdeo i napravio kao neki FAQ za cracked wow, da ljudi vishe ne smaraju sa istim pitanjima.... Kada im kazhesh da pogledaju shta je pre postovano o tome, oni pogledaju par stranica subforuma u nazad, ne nadju nishta i ipak postuju pitanje koje je bilo vec jedno 200 do 300 puta.... Nije mi jasno shto se ljudi uopshte trudite da im objasnite.... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Evo ja sam gore napisao mini Faq evo samo da dopunim ako gospoda ne zele da igraju na ABC serveru evo linka za privatne servere www.wowstatus.net Tu se nalazi spisak svih servera postupak pravljenja accounta je isti za svaki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 www.wowstatus.net brate nema sanse da namestim realmlist Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Kucaj free brain download ← Koji odgovor. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 www.wowstatus.net brate nema sanse da namestim realmlist ← Brate kako nemozes nije mi jasno sve sam vam objasnio u ovom topicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Znate sta je najgore? Neko napise faq poduzi tekst i gde sve lepo stoji, a onda naidje neko koga to mrzi da cita i postavi pitanje "a kako to?"... Znaci odgovori postoje na sva pitanja i sve se nalazi sadrzano u tekstu, samo jos da ukljucis mozak i da potrosis 2 minuta pre nego napises nesto debilno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Brate kako nemozes nije mi jasno sve sam vam objasnio u ovom topicu? ← Nekim ljudima je potrebno i nacrtati. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
atzaman58@yahoo.com Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Evo ja sam gore napisao mini Faq evo samo da dopunim ako gospoda ne zele da igraju na ABC serveru evo linka za privatne servere www.wowstatus.net Tu se nalazi spisak svih servera postupak pravljenja accounta je isti za svaki! ← Ljudi da li ima ikoga od nasih na nekom od servera koji su izlistani u www.wowstatus.net/serverlist.php , ili da pikam sa kojekavim nemcima, bracom rusima koje jedva sta razumem i nekavim amerima koji nemaju pojma sa pojmom? Ima na toj listi puno servera koji malo laguju , questovi rade pa cak i previse(dupli npc-ijevi) , i u ostalim aspektima igre dosta dobro emuliraju blizzardove ali mene zanima da okupim drustvo na nekom praznom (pritom i brzom) pa da pichimo. Imam nekoliko servera na umu, ko hoce da mi se prikljuci neka me kontaktira na mail atzaman85@yahoo.com ili me nadje na questwow, darkwow, blablablaitd wow privatnom serveru. Takodje postoji i jedan YU server koji radi na 1.60 verzji i zove se GromNET YU WOW Server. Za lakse koriscenje svih ovih servera preporucujem wowFE program sa sajta koji daje da se serveri ubacuju u favorites i tako sacuvaju radi lakseg pokretanja igre i manipulisanja accountovima. Za sve registracije accountova na serverima potreban je Internet Explorer(iskljucivo) i email adresa. Uzivajte i javite ako nadjete neki dobar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Brate kako nemozes nije mi jasno sve sam vam objasnio u ovom topicu? ← kk uspeo sam Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoDRa Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Probaj na Pinoy-u tamoje ok XP i ima dosta srba "SCG Aliance" guild Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 igrao sam na dunemaulu dok nije nestalo kinte i onda piracku goli krs xp ocajan lag jos ocajniji non stop naki miss namozes ni zmiju da ubijes Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted September 24, 2005 Author Report Share Posted September 24, 2005 Ja sam danas uzeo od druga acc na kojem on igra pa cu kad on ne igra ja igrati malopre sam napravio lika na sylvanasu taurena shamana,zanima me da li ima nashih ljudi i guildova na sylvanasu (hordi)? Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ljudi oce li vec neko provaliti nesto za pretplatu gde su ti hackeri ili ja to moram da uradim :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[iNF]byte Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ee brate idi na ovaj site http://wowstatus.net' target='_blank'> sve imas kk // Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[iNF]byte Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 www.wowstatus.net svi pirati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts