Jump to content

Sta dalje?

Sd D1ablo

Recommended Posts

cali, nije obavezno stavljati 11040 i slichno, svaki stanovnik beograda mozhe da stavi 11000 i radice mu bez problema ;)

isto kao shto svi voditelji govore 'obzirom' i kao shto likovi na forumu govore 'neznam' - ja razumem shta govore, ali bih radije da se ispravno izrazhavam [;)]

btw on topic: valjda vam je posle ovog i nekoliko prethodnih topika jasno zashto igrachi wowa imaju reputaciju tardova :P

misli ovde nema smajlika koj glavom udara u zid ali kada bi imao stavio bi ga ali posto nema ide ovaj  [obesen]

pa daj bre covece pa svi smo sve sami uradili i nismo mnogo smarali ljude ali ta prijava nije toliko jebena kao sto izgleda jedino problem koj nastaje na tom pocewtku je kreditna kartica mislim ja sam taj problem resio tako sto sam otvorio racu i gotovo mislim sve mozes sam sem ako neznas da citas i imas 7 god pa ajde

brickwall.gifbrickwall.gifbrickwall.gif

Watafak!

jos jedno pitanje i ne verujem da cu se vise javljati na forumu posto mi stize sutra wow jel ja trebam da idem na ovaj sajt http://www.cis.nctu.edu.tw/~is86007/magics...Mastercard.html i da kucam u ovo output neki bilo koji broj i posle generate e sad da li da prekopiram ovo u output ili ovo u Random Source

Jel se meni chini, ili ovaj post postoji na nekoliko topic-a?

btw da si ranije bio malo manje naporan neko bi ti verovatno odgovorio, ovako gl mate...

All I've got... All I've got is insane...

e da.DA LI MORAM DA IMAM PARA NA KARTICI KAD PRAVIM ACCOUNT

http://www.wow-europe.com/en/

pa acc menager

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

• 2 months later...

E ljudi ja bih molio sa pomoc plz!

ovako: uzeo sam visa virtuon pre 3 dana i svaki pokusaj kaze veriffication num invalid i serijski br kartice...

sta nije u redu? i sta treba da stavim za zip code? ja sam stavio 11000 da mozda treba nesto drugo?

ajde plz neka mi neko detaljno objasni kako da platim sa visa vitruon :D

bicu mu zahvalan do kraja zivota!

E ljudi ja bih molio sa pomoc plz!

ovako: uzeo sam visa virtuon pre 3 dana i svaki pokusaj kaze veriffication num invalid i serijski br kartice...

sta nije u redu? i sta treba da stavim za zip code? ja sam stavio 11000 da mozda treba nesto drugo?

ajde plz neka mi neko detaljno objasni kako da platim sa visa vitruon :D

bicu mu zahvalan do kraja zivota!

prvo proveri sa bankom da li je sve u redu.

mozhe da se desi da banka blokira transakciju (ali mislim da to u tvom sluchaju nije problem) ili da ti kartica josh uvek nije aktivna...

princip placanja je jednostavan. Za opciju placanja stavish VISA (znachi samo VISA, bez electron ili ostalih sufixa) i ukucassh broj kartice, a zadnja tri broja na poledjini kartice su ti veriffication code.

nema te logike koja ce me zaustaviti