Jump to content

Legacy of Kain serijal

XCain

Recommended Posts

Ja sam presho' soul reaver 1 na PS i Legacy of kain -Defiance- sto mi se mnoogoo svidelo,dok su mnogi od ortaka prekinuli sa igrom u samom startu zbog kamere ili zbog toga shto mish nema nikakvu ulogu u igri vec su sve komande na tastaturi...mnogo mocno su odradjene tabacine i kao sto si rekao prica je neverovatna...ako ima neko ceo serijal i voljan je da poshalje neka me PM-uje...POZ.

igrao sam samo soul reaver 2, i igra je ok, a prica mi je bila mega nejasna, sad kapiram i zasto

i da, to nikako nisu avanture :)

Znachi, chak i kada sam prochitao sve, josh uvek mi fali josh koji sharaf pa da sve skontam. Ali definitivno pricha koja je prevazishla samu igru, i koju, nadam se nece pokushati ekranizovati vec samo knjiga and tachka.

Znachi kec je nikada jachi. Uvodna sa Voradorom, shpica k'o film (pricha).

• 3 weeks later...

Jedina mana Defienca je sto Kain i Raziel razvijaju identicne pokrete, kamera nije toliki problem, ali ume da zajebava kada raziel treba precizno da prelece odredjene delove. Inace, za dramu u Domu Kulture u Pancevu sam spremao Cainove dijaloge sa drugim likovima :)

I PITTY DA FOO