Jump to content

Male tajneeee

Recommended Posts

Ja sam kao klinac(6-7 godina) krao zvake u jednoj prodavnici, i to ne 1-2 nego udjem i kad ona ne gleda ja uzmem punu shaku.

Imali smo mi isto jednog ludaka koji je krao isto od malih nogu.Znači dođe,gleda ga prodavačica,zgrabi sa obe šake žvake iz činije i štur.znači rofl.Inače taj je čist ludak.Bežao je sa časova od prvog razreda,car.

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aaa .... samo machke ... ostale zivotinje volim ... imam 3 psa, imo papagaja i kornjachu (samo imam fobiju od konja) ..... ali mi machke mnogo smetaju i nerviraju me .... ne znam zashto .. inache zaboravio sam da napomenem da ih vishe ne muchim poshto ih vishe nigde ni ne nalazim .....

Ziveo Tandarabriks, nash vodja !

Hahaha imam ortake koji su ubijali macke po gradu, najgora stvar koju su uradili je da vuku macku po spanskom zidu, zgrozio sam se...

Sick fucks...patoloski tipovi kojima ocigledno nije mesto na slobodi. Vecina takvih idiota ce sutra svoje frustracije da iskali na nekom coveku, umesto na macki i sta onda? Druga stvar je sto neko ne gotivi macke (kao ni ja;)) ali sad da uzme i da ih muci / ubija...to je vec znak psihicke poremecenosti i zreo je za strucnu pomoc psihologa.

aaa .... samo machke ... ostale zivotinje volim ... imam 3 psa, imo papagaja i kornjachu (samo imam fobiju od konja) ..... ali mi machke mnogo smetaju i nerviraju me .... ne znam zashto .. inache zaboravio sam da napomenem da ih vishe ne muchim poshto ih vishe nigde ni ne nalazim .....

Svaka cast na velikoj kolekciji kucnih ljubimaca. [claps]

Macke ne mucis posto ih vise ne nalazis, a da ih nalazis onda bi nastavio sa svojom praksom ala dr Mengele? WTF???

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Sick fucks...patoloski tipovi kojima ocigledno nije mesto na slobodi. Vecina takvih idiota ce sutra svoje frustracije da iskali na nekom coveku, umesto na macki i sta onda? Druga stvar je sto neko ne gotivi macke (kao ni ja;)) ali sad da uzme i da ih muci / ubija...to je vec znak psihicke poremecenosti i zreo je za strucnu pomoc psihologa.

Svaka cast na velikoj kolekciji kucnih ljubimaca. [claps]

Macke ne mucis posto ih vise ne nalazis, a da ih nalazis onda bi nastavio sa svojom praksom ala dr Mengele? WTF???

Ne bi jer nemam s kim ..... misim to mi je bilo "zadovoljstvo" dok sam bio klinja sad vishe nama zelju ... sada ih samo mrzim ....

Ziveo Tandarabriks, nash vodja !