Corey Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Ja sam kao klinac(6-7 godina) krao zvake u jednoj prodavnici, i to ne 1-2 nego udjem i kad ona ne gleda ja uzmem punu shaku. Imali smo mi isto jednog ludaka koji je krao isto od malih nogu.Znači dođe,gleda ga prodavačica,zgrabi sa obe šake žvake iz činije i štur.znači rofl.Inače taj je čist ludak.Bežao je sa časova od prvog razreda,car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 kod nas u skoli ima jedan sto voli da krade pa gam zovemo poglavica cigana a sto je najbolje nekapira da je on poglavica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 0.o sve same lopuzhe... c c c Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HajTekk Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 volim da muchim machke i volim ponekad kod kuce da izigravam samuraja sa svim onim brus li zvukovima (veoma glasno) i kao mali sam probavao kevin underwear ... Quote Ziveo Tandarabriks, nash vodja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Nerviraju me likovi koji muce zivotinje. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HajTekk Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 aaa .... samo machke ... ostale zivotinje volim ... imam 3 psa, imo papagaja i kornjachu (samo imam fobiju od konja) ..... ali mi machke mnogo smetaju i nerviraju me .... ne znam zashto .. inache zaboravio sam da napomenem da ih vishe ne muchim poshto ih vishe nigde ni ne nalazim ..... Quote Ziveo Tandarabriks, nash vodja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ja isto mrzim macke... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Hahaha imam ortake koji su ubijali macke po gradu, najgora stvar koju su uradili je da vuku macku po spanskom zidu, zgrozio sam se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ja isto mrzim macke... ← Joj i ja ih ne gotivim,ružne životinje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ja isto nesto ne ljubim te domace zivotinje ono ne volim ja njih ne vole oni mene pa se drzimo podalje jedni od drugih... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Hahaha imam ortake koji su ubijali macke po gradu, najgora stvar koju su uradili je da vuku macku po spanskom zidu, zgrozio sam se... Sick fucks...patoloski tipovi kojima ocigledno nije mesto na slobodi. Vecina takvih idiota ce sutra svoje frustracije da iskali na nekom coveku, umesto na macki i sta onda? Druga stvar je sto neko ne gotivi macke (kao ni ja;)) ali sad da uzme i da ih muci / ubija...to je vec znak psihicke poremecenosti i zreo je za strucnu pomoc psihologa. aaa .... samo machke ... ostale zivotinje volim ... imam 3 psa, imo papagaja i kornjachu (samo imam fobiju od konja) ..... ali mi machke mnogo smetaju i nerviraju me .... ne znam zashto .. inache zaboravio sam da napomenem da ih vishe ne muchim poshto ih vishe nigde ni ne nalazim ..... Svaka cast na velikoj kolekciji kucnih ljubimaca. Macke ne mucis posto ih vise ne nalazis, a da ih nalazis onda bi nastavio sa svojom praksom ala dr Mengele? WTF??? Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Machke su sjajne zhivotinje, nishta lepshe nego kad ti se uvali u krilo i pochne da prede dok je mazish ... Imao sam i machku i psa, obozhavao sam da gledam kako ga ispaljuje kad god krene da joj otkine lobanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HajTekk Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Sick fucks...patoloski tipovi kojima ocigledno nije mesto na slobodi. Vecina takvih idiota ce sutra svoje frustracije da iskali na nekom coveku, umesto na macki i sta onda? Druga stvar je sto neko ne gotivi macke (kao ni ja;)) ali sad da uzme i da ih muci / ubija...to je vec znak psihicke poremecenosti i zreo je za strucnu pomoc psihologa. Svaka cast na velikoj kolekciji kucnih ljubimaca. Macke ne mucis posto ih vise ne nalazis, a da ih nalazis onda bi nastavio sa svojom praksom ala dr Mengele? WTF??? ← Ne bi jer nemam s kim ..... misim to mi je bilo "zadovoljstvo" dok sam bio klinja sad vishe nama zelju ... sada ih samo mrzim .... Quote Ziveo Tandarabriks, nash vodja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ae mucimo neke macke zajedno.... ono, RUR TERROR SQUAD.. :P serem.. smorio sam se ;) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ja imam machku... [/me buy a kevlar for cat] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 svako ko može da ubije životinju zato što uživa u tome je po mom mišljenju psihopata i jedino što ga sprečava da to isto radi ljudima je svest da bi verovatno zaglavio na robiji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) I have a tomcat and I'm proud of it... Edited September 25, 2005 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 btw chizro... leptiricu, sarenicu dodji meni 'vamo ... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Lol za garfielda!!! machak je legenda!!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Obozavam macke , kerove ne volim , ali nesto najodvratnije mi je muciti zivotinju , to mrzim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Obozavam macke , kerove ne volim , ali nesto najodvratnije mi je muciti zivotinju , to mrzim! ← Ne razumem kako neko moze da mrzi pse, machke upotpunosti razumem . [ak47] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 a shta su tebi machke uradile ikad ??? [:(!] [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 To shto sam reko ne znachi da ja mrzim machke nego razumem ljude koji ih muche. Ljudi ih muche jer moraju da iskale bes na neshto shto ne moze da im vrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 u al si pametan ! shto ne udaraju jastuk onda ? psihopate ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 u al si pametan ! shto ne udaraju jastuk onda ? psihopate ... ← Mozda udaraju i jastuke , ko zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts