Jump to content

Paladini

Immortalis

Recommended Posts

Jao ljudi sta vi pisete ovde.....

1. Pala radi veci DPS od roguea ili magea ? to znaci da mag sedi i pije vodu a rogue jede.....

2. Tesko igrati sa paladinom kao support? Hmm ajde da uporedimo...ti lepo kliknes na auru i onda treba samo da pazis da budes blizu svojih party membera i da lupa cleanse (pricamo o MC i high lvl instancama)....ajde sad da vidimo shaman.....ti treba da castujes totem blizu svojih group membera, da healujes, ako se group memberi pomere onda moras da rekastujes isti totem sto nekad postaje proble ako se brzo pomeraju jer cooldown na isti totem je 20 sekundi.....Shamani imaju samo fire, nature i frost resistance, paladin ima i shadow resist i neke antiundead PvE stvarcice....pa ja da igram alijansu ne bi otisao u sholo ili stratholme sa vise od 5 ljudi NIKAD.....O kazzaku necu ni da pocinjem pricu....kao i o paladinovom seal of wisdomu.....

3. recimo da neki Paladin ima 4000 HP ( a obicno ima i vise )....ajde sad da saberemo sve stvarcice zbog kojih moze da se healuje a da protivnik ne moze nista povodom toga.....shield+heal, ako nije glup stun + heal, blessing of freedom (ovo shaman moze da mu skine), lay on hands,ako je protection ima i onaj poslednji talenat ne znam tacno kako se zove koji isto moze da iskoristi (Lik koji je imao ovaj build na duelu samnom prosto je ODBIJAO DA UMRE jer mu je stalno jedan od ta 2 skila spreman).....dakle 4k+4k+4k+4k+4k je dakle 20k HP ok ajde da oduzmemo BoP posto on ne radi protiv svih klasa nek bude 16k...i da naravno plate armor....

4. Purge ? Znam da je mucan i da nervira mnoge ali jbg paladin svojim cleansom skida poison,desease i magic i to na 1 dugme i 1 cast...shaman moze da skine samo disease i poison pa je tradeoff da skinemo protivniku magic efekat :)))....isto tako taj cleanse skida i dosta movement impairing efekata i sl....druga stvar ne moze bas tako purge purge purge i lepo sve...i za njega vaze pravila ko i za druge spellove, kad ga castujes imas 1sec global cooldown....

I na sve ovo oni im daju spell da ODVALE protivnika na 20%...../golfclap za blizzard....A za ovog cara sto je napisao kako se shaman pretvorio u foku no comment....kladim se da ti cesto bezis tako....

Ah da jos jedna stvar zbog koje ih ne volim....dakle skoro SVAKI paladin na koga naletim i sa kojim se bijem kad vidi da ce da umre odma krene da bezi, da spamuje sa yell "UDEN LO !!!" (Help me!), i da se dokopa svog posta kako bi mogli cuvari da mu spasu dupe.....zalosno je po meni i razmisljati da igram na taj nacin, abjuzerska klasa u PvP-u all the way.....

Ah da.....recimo da koristite default UI.....ja sa svojim shamanom imam jos 3(i slovima 3) slobodna mesta na action baru.....ceo desni action bar(oba) su zauzeti totemima kojih ima 20+Mana tide....have a nice day.....

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ti si jos mali cim do sad nisi skapirao da su pala i shami isto sranjce, nego se nerviras oko toga pokusavajuci da ubedis sebe da je drugacije...I jedna i druga klasa imaju previse stvari koje bi mogle da im se izbace, a opet da moze sa njima da se igra normalno...Ali ipak sa druge strane moraju da postoje neki hibridi koje ce koristiti pocetnici za igranje. Bez uvrede, nisam ninakoga licno od vas koji igrate pala/shamy mislio, ali stvari su jednostavno takve...

Ljudi.... NIJE VAM OVO WC3 ILI TFT pa da pricate o skillu nekom koga nemate!!!OVO JE WOW,ili ti WORLD OF WARCRAFT i tu NEMA skilla!

Ili si debil,moron,kreten,usporen i bangav ili si normalan i uradices ono sto tvoj Party zahteva od tebe i tu se prica zavrsava.

U pricu o imbi necu ni da ulazim jer nema svrhe svadjati si...Ako ima imbe u WOW-u onda je to minimum i moze se prevazitji...

Hhehe meni je sve ovo smesno..jbg ljudi paladin vise dmg od maga ili rouga jednostavno ne moze...al ne pada mi na pamet da pocnem da pljujem po paladinim(ili samanima) jer je to beskorisno.Ako neko voli paladina il samana nek ih voli..blago njima.Ja imam rouga,warriora i maga i meni je igra do jaja.Sa rougom nikad nisam imao problema sa superultrazajebanim samanima a sa magom ni sa istootakozajebanim paladinom.Ako ne mozete da ubijete dve gore navedene klase mozda je problem u vama a ne u zajebanosti doticnih.

I da se ne smaramo vise zakljucajete topic ;)

Mrzi me...

o boze, koliko sam se gluposti nacitao, znaci strashno.

@losmi

Znash li ti shta u prevodu znaci rec skill, ajde prevedi , pa vidi koliku si glupost lupio.

Dalje, imba znaci imbalance.Rekao si da moze da se prevazidje. Ako ocesh da prevazidjesh "imbu" onda ti treba skill i da se nadash da protivnik nije bash toliko spretan.

Gluposti da paladin outdmguje maga su tacne, ali samo dok mag pije vodu.

Ti si jos mali cim do sad nisi skapirao da su pala i shami isto sranjce

Shaman i paladin ne mogu da se porede. Shaman je jedna od najkompletnijh klasa, a kakav je paladin, treba samo reci smor, vec sam rekao da im treba ogroman remake. Da se oslabe donekle trenutni skilovi i ubaci dosta novih korisnih koji mogu da posluze u razlicitim situacijama. I da se promeni malo nacin igre: hit, heal, hit,shield,heal,hit.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

skill=umece,znanje=micro=apm=actions per minute...retarde glupi...tacno je da sam rekao da se imba moze prevazici,a ti kazes da mi za to treba SKILL..E ja tebe pitam o kom skillu ti pricas?ko je tebi rekao da imash skilla??necu ni da ulazim u dalju paspravu u ovom topicu, samo cu ponoviti da ti za WOW ne treba ni trunka skilla vec sam malko mozga i to je to(vecina ni to nema a prave se pametni i pricaju o skillu..).imam 44lvl lika i verovatno si isqsniji od mene u ovoj igri ali ali opet isto pitanje:koji skill tebi treba za rouga,maga,prista ili bilo koga drugog?!?!jel ti to znaci da ja ako igram za plyem sam glup a ti sa magom ili sta vec si pametan i ja nemam skilla za maga ili nekog drugog??? lol bre :/

Loshmi pls molim te ne zaleci i ne govori takve gluposti , to sto si igrao war pa mislish da je war jedina igra u kojoj treba skill to je druga stvar , evo i ja sam igrao war i dok sam igrao igrao sam dovoljno dobro da mogu da kazem sta je to skill to je jedno ... wow nije dota , i za wow treba skila , treba skila koliko i za war i smatram da sma vishe nego kompetentan da govorim o imbalanceu i u jednoj i u drugoj igri sobzirom da imam 2 lika lvl 60 i josh par 30 + , a u waru imam bar 4000 partija ... Imba postoji i u jednoj i u drugoj igri , kolikko su imbe velike necu da uzlazim u to , ali to je moje mishljenje , takodje za wow ti isto toliko treba skila koliko i za war , kako mozesh da umresh u wowu ako te navata lik dok ubijash 2 -3 kripa , tako i u waru mogao si da izgubish pre npr na twistedu ako uda usere 2 x tome of xp ili knjige sa skeletonima , ili ako izgubish na turtleu od LSa , gde je tu skill ? to nije bila imba , war je imao 4 god da se izbalansira i dobro je izbalansiran , sada sachekaj a wow ... faktor srece i josh puno drugih igra vaznu ulogu ... no nebitno , skill je umece i veshtina , i ako ti mislish da to podrazumeva samo besomuchno kliktanje sa 300 apm onda si u velikoj zabludi , ja ti kazem skill ti je i kako i kada odredjujesh sta cesh i kako iskoristiti i kako nastupiti u borbi , popiti potion , koji , kada , koju kada magiju baciti , a imba je kada igrach sa manje skila tj jednostavno loshiji igrach dobije boljeg , ako cesh da osporavash da wowu postoje razlichite klase igracha onda si u velikoj zabludi itd ...

i pls manner i jedan i drugi , ako cete da diskutujete kao normalni ljudi ja nemam nishta protiv ako cete da se vredjate onda pls izbrishite moj post a ja necu vishe postovati na ovom topicu ...

thx

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ovo sto si pri kraju naveo nije skill nego isqstvo,koje stices posle nekog vremena(npr. ispusis jednom,sledeci put ces drugcije itd.)

ajde necemo da se svadjamo :) a za wc3 si zaboravio imba pandu i elfove:)),jos samo freeman da krene wow da igra i bice jos dosta topica o imbi:)

ajde nema vise svadje samo sto nije jasno zasto ako neko ne igra sa palyem i smatra da je smor tu kenja kako mu treba buff i izmena celog talent tree-a?

Shaman i paladin ne mogu da se porede. Shaman je jedna od najkompletnijh klasa, a kakav je paladin, treba samo reci smor, vec sam rekao da im treba ogroman remake. Da se oslabe donekle trenutni skilovi i ubaci dosta novih korisnih koji mogu da posluze u razlicitim situacijama. I da se promeni malo nacin igre: hit, heal, hit,shield,heal,hit.

Shaman je kompletan zato sto ima i melee i range i heal, i to sve pristojno jako. To nije kompletna klasa nego hibrid klasa. Da ne duzimo sad igrao sam aliansu dugo a sada hordu i tek sad mislim da su isto sranjce...

ljudi ovo je kompjuterska igrica!! valjda je igrate zabave radi ...

zamislite samo blizardovce koji citaju ovakve stvari na raznoraznim forumima i nasladjuju se smisljajuci nove magije za palija i shamija koje ce ubaciti u novom pachu ... a posle ponovo citaju postove...

koga briga da li je izbalansirano kad je vec prodata u 4 mil. primeraka i igrana je...

@ loshmi

[roflmao] , jak si brate, jak si [:D]

skill=umece,znanje=micro=apm=actions per minute

Znash kako cesh da igrash wow za dz, lepo upalish wc3, izaberesh dotu ili neki dday, spustish onu kameru do kraja i drzish delete i teraj.

@musasi

nije njima bio osnovni cilj bio da prodaju tih 4mil prieraka. Glavna stvar je da drze igrace i dobijaju 13e mesecno. Imaju zlatnu kokoshku, samo kreteni mogu da ispuste tako neshto. Zato svaki cas ubacuju nove patcheve sa novim zanimljivostima i pripremaju expansion.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

ovo sto si pri kraju naveo nije skill nego isqstvo,koje stices posle nekog vremena(npr. ispusis jednom,sledeci put ces drugcije itd.)

ajde necemo da se svadjamo :) a za wc3 si zaboravio imba pandu i elfove:)),jos samo freeman da krene wow da igra i bice jos dosta topica o imbi:)

ajde nema vise svadje samo sto nije jasno zasto ako neko ne igra sa palyem i smatra  da je smor tu kenja kako mu treba buff i izmena celog talent tree-a?

Pa da , znam , iskustvo dolazi sa igranjem stalnim i vezbanjem , a iskustvo je jedan po meni vrlo vazan deo skila ...

elem freeman kada bi dosao ulepshao bi mi zivot ... nishta lepshe nego kada se on nervira na NE :) , mada cujem da je prestao , ali ne verujem :)

Moje mishljenje je da je paly pogreshno uradjen karakter ... Retrybution talenti bi po meni trbali da budu neshto kao fury kod warriora ( naravno malo oslabljeni ) , a holy ne da mu budzi armor i nachin prezivljavanja do besvesti do besvesti nego lechenje i buffovanje , i trebe drvo da bude za podrshku ...

Bilo kako bilo paladini bi trebali da budu i jesu u svakoj igri mocni ratnici svetla , zato ih i igraju puno , ovde su daleko od mocnog , mogu da prezive mnogo ali su smeshni sve u svemu ...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

@ loshmi

[roflmao]  , jak si brate, jak si  [:D]

Znash kako cesh da igrash wow za dz, lepo upalish wc3, izaberesh dotu ili neki dday, spustish onu kameru do kraja i drzish  delete i teraj.

@musasi

nije njima bio osnovni cilj bio da prodaju tih 4mil prieraka. Glavna stvar je da drze igrace  i dobijaju 13e mesecno. Imaju zlatnu kokoshku, samo kreteni mogu da ispuste tako neshto. Zato svaki cas ubacuju nove patcheve sa novim zanimljivostima i pripremaju expansion.

evo npr pogeldaj war , sta oni imaju od odrzavanja servera ?! i izbacivanja patcheva ... jbg mora se tako da bi + odrzali reputaciju i igrache ...

e sada sa wowom je malo drugachije :)

@musasi

Skroz si u pravu ova cela "svadja" je uzasno besmislena...dok wow postoji uvek ce nekom neka klasa biti imba neka krs neka ovakva neka onakva a onda ce pristalice doticnih da ih brane i tako u nedogled.I onda se nadje neko ko ja koga bas boli qrac kakav je shaman i kakav je pally i koji jednostavno igra igru i smara ljude koji se svadjaju [:D]

Mrzi me...

Sto se mene tiche , najlepshi deo igre je kada ubacuju neshta novo , razbijaju monotoniju , znachi sto vishe patcheva i expanzija i bog te veselio :)

A za ovog cara sto je napisao kako se shaman pretvorio u foku no comment....kladim se da ti cesto bezis tako....

Namerno sam napisao da je shaman, a ne druid, "bolidu" da bi se opet javio i prosipao svakakve gluposti o paliju. Jesi li ti rastao uz Taurene pa ti nesto klimav IQ???

A ovo tvoje objasnjenje za palija.

Umirao sam od smeha dok sam citao.

Sta!!! Igras sa palom pa tako lepo sve znas o njemu.

Nemas ti veze sa zivotom.

Ajde lepo nastavi sa hordom da igras i ne lupetaj vise po forumu o palama.

Ne boj se, necu doci da te peglam na serveru. Nisi vredan toga.

A to sto imas 3 slobodna mesta na action baru nije za pohvalu.

Koliko mi se cini, ti si se najvise bunio na forumu kada je pala dobio novi skill.

A sta cemo sa onih 20 totema???

Pobacas ih i odes na kafu. Uzmi lepo mleko i cuclu, pa u dubak.

Ali pre toga, naravno prodaj WOW. Pametnije bi ti bilo, nego sto dajes glupava objasnjenja po forumu.

ajde smarate , ne zna se ko je gori pala ili shaman , tj zna se pala , jer shaman nonosi dmg !!! i to kakav dmg ... znam pala se zalece na mene sa hammer of justice i buuuuum i nishta skine mi 150 hpa ... ja samo gledam 6 lvl veci pala se zaleteo i udara me i nishta ne skida , ja sam samo poceo da se smejem ... a da ne govorim sto npr mog maga ako hocu pala me ne moze nikad da udari ... itd ... isti qrac pala ili saman , stim sto shaman ima 2-3 HARD CORE IMBA MAGIJE ( read purge ) i to je to ... thx

paladinu treba da daju neke skilove sa kojima ce brze da udaraju i da nanose veci dmg , a ne one smeshne skilove koji ubrzavaju brzinu udarca a smanjuju dmg itd ... znachi povecati palijima dosta ali dosta dmg i smanjiti im odbrambene osobine ... tako da ne budu kao panjevi u borbi ...

ajde smarate , ne zna se ko je gori pala ili shaman , tj zna se pala , jer shaman nonosi dmg !!! i to kakav dmg ... znam pala se zalece na mene sa hammer of justice i buuuuum i nishta skine mi 150 hpa ... ja samo gledam 6 lvl veci pala se zaleteo i udara me i nishta ne skida , ja sam samo poceo da se smejem ... a da ne govorim sto npr mog maga ako hocu pala me ne moze nikad da udari ... itd ... isti qrac pala ili saman , stim sto shaman ima 2-3 HARD CORE IMBA MAGIJE ( read purge ) i to je to ... thx

paladinu treba da daju neke skilove sa kojima ce brze da udaraju i da nanose veci dmg , a ne one smeshne skilove koji ubrzavaju brzinu udarca a smanjuju dmg itd ... znachi povecati palijima dosta ali dosta dmg  i smanjiti im odbrambene osobine ... tako da ne budu kao panjevi u borbi ...

U pravu si.

Smaramo. I to mnogo.

Ja prestajem, ali ocekujem ubrzo njegov odgovor, mada me bas z/... ku... sta ce da napise.

Ne odgovaram vise. The End.

cinjenica je da svi mogu da ubiju palamudina to je bre samo smrdljivi support za instance ljudi....evo cuo sam da hunteri imaju problema sa njim pa evo jedan tip :P samo sisajte manu i kad ga ostavite na jedno 20ak % on digne shield i nema cime da se izleci :P....pre toga samo bezanje od njega -pustish peta + aspect i to je to a ako ti baci onaj hammer of justice ...pa on te i onako stuntuje pa ne moras da brines o onom daze-u sto si dobio zbog aspecta + ako imas insigniu moze pally da se sagne

hunter ? rofl , igram danas sa hunterom pet mu ima veci dmg nego ja ( spamujem shadow bolt ) i da ne govorim sto mu pet na lvl 35 ima 2100 armora 1600 hpa i 28 dps i hvata agro kao moj voidwalker a nanosi dmg kao sukubus ... rooofl ... hunter ... novi shama ;) nadam se da ce sve ostale klase da srede u naredna 2 patcha ...

elem

sto se tiche pale , jbg kao sto rekoh , pala nema dmg i to je to ... pushaci su najveci