Dz Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 kopnenih, ali sam tek kasnije to saznala oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Ako mogu da se ukljucim u kulinarsku diskusiju, ne nih bas rekao da je ukus kao masna guma od bicikla, vise je kao piletina. Nekako je obican. Nista posebno. Ljudi se valjda loze na "skupu piletinu" bas zato sto je ajkula, pa kao, jeo sam nesto neobicno, fancy, ekskluzivno. Mada nije tako. Citao sam da su srednjem veku jeli labudove jer su beli i graciozni. Meso im je kao opanak, ali lepo izgleda ziv pa su ga klopali na dvoru. E pa ajkule mi lice na to. Dz, gde si jela pse? U Kini ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 ja sam jela pljeskavice od pasa ← interesantan nauchni fenomen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 khm da, najbolje da otvorimo jedan kulinarski topic:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts