G!!! Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 poceo sam kampanju i igra mi je sjajna za sada.... grafika odlicna sa svim na max :) yay i ja sam kupio 6800 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Nije zona vise sad je ESO2. a sto se igre tiche ne verujem nikom dok nevidim svojim ochima :p Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Igra je cool. Lepa je, fino radi, ima dosta detalja, ali me nekako ta tema Colonial Wars bash i ne privlachi... Dobre su fore sa artiljerijom, brodovima i sl., ali kada jednom naviknesh da gledash kako djule krshi sve pred sobom, prestaje nekako da impresionira. Uzeo sam juche igru, odigrao 3 misije iz kampanje i preshao na DOW Winter Assault koji je po meni jachi - jednostavno dinamika, milion unita koji se shibaju u krvi, krljanje, to shto mi treba Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 nazalost tematika zaista jeste manje vise bzvz :( ne znam kako ja sam mislio da ce indijanci biti igriva neka rasa, pad a ebem kevu smrdljivim bledolikima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Одакле може да се скине? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 torrent Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 ma skinucu ga sa mojim 56k.. ko sto sam i demo skidao 2 dana pa nisam spavao od buke pc-ja Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 sad odigrao age malo i sta da kazem... ...winter assault here i come Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Zar je age bas toliko losh ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Nije on losh, ali osim lepshe grafike (koju se uglavnom mogu da vide samo oni sa GF6xxx i 7xxx karticama), nove fizike i nekih izmena u gameplay-u (home city, experience i trading posts uglavnom) ne donosi nishta drugo novo. Jednostavno, ako nisi AOE fan, ni ova igra nece uspeti da te impresionira. Dodushe, znam sigurno da cu preci single player (kada zavrshim sa Winter Assaultom). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Ne verujem nikom dok ne vidim svojim ocima Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Ево ја скидам управо. Што се тиче играња, мислим да сам само у првом делу играо кампању. Играње против људи је права ствар, како можете да одбаците игру, а да нисте играли мултиплејер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Nemam s kim da igram multiplejer... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Probah malo, igra je cool ako je dozivite kao malo unapredjeni AoE2... Inace ko je ocekivao neke radikalne promene toga nema...Jbga zanr RTS-a je potrosio sve iole kreativne ideje izgleda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 E je l' treba za Winter Assault odiginalni prvi deo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 treba valjda... a sto se age III tice... sta da kazem imam slabu karticu (5200) pa i ne mogu da uzivam u grafici, mada mi i nije jasno sto je toliko zahtevna... plus mi se nesvidja sam period igre ja volim pecince Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Ima li neko ideju kako mogu da narucim AoE3 preko neta, imam Visa karticu i nista vise Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 poceo sam kampanju i igra mi je sjajna za sada.... grafika odlicna sa svim na max :) yay i ja sam kupio 6800 :P ← petak popodne... gotova shkola za ovu nedelju... ranije sam stalno u ovo vreme igrao AOE II... medjutim sada cepam trojku... po koja rec o njoj... evo mislim da je igra fenomenalna... ono poceo sam da igram kampanje... skirmishe standardno i moram da kazem da mi se dopada, posebno kada krene tuca dve jake ekipe, na sve strane puske... topovi... ma igra je odlicna... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 Evo i ja igram kampanju igra je meni extra.neznam sto je svi toliko negotive Samo da veceras nateram druga da instalira i onda cele noci da pikamo mp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Ima li neko ideju kako mogu da narucim AoE3 preko neta, imam Visa karticu i nista vise ← www.amazon.com www.ebay.com www.google.com e ja imam 1333, geforce 2Ti i 256 RAM hocu uspeti poterat? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 probaj najverovatnije ces moci u najmanjoj rezoluciji i sa minimum detalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 probaj najverovatnije ces moci u najmanjoj rezoluciji i sa minimum detalja ← mislim da ce i tako da radi sa dosta problema... probaj nista ne gubis :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 e ovako ... igra je dobra , lepo izgleda , senke voda , bruka odradjene ... medjutim zasto sugavo predrkavaju te strategije , zasto ne naprave jednostavne strategije tipa starcraft , tipa warcraft tipa aoe 1,2 cista glupost ubacivanja home towna po meni , i ne kontam kako ce to funkcionisati na mp planu , ali videcemo inace igra nije losa , ali cisto sumnjam da moze da dozivi neki visi uspon na gaming sceni (mislim na neku "pro" scenu ) , tj.. nevidim je kao novi starcraft , i igru koja ce privuci milione da igraju na turnirima (mada daj boze da gresim) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 pa i ako ne uspe, boze moj zato se i spremaju 4 i 5. nastavak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 pa i ako ne uspe, boze moj zato se i spremaju 4 i 5. nastavak :) ← pa da ako ovo ne uspe da imaju "ledja"... mada se slazem shto se tiche Hometown-a... u bitkama topovi daju neverovatnu prednost... u proslom delu nije bilo tako necega shto pravi toliku razliku izuzimajuci Onager-e koji najvishe napenale tvoju vojsku ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts