Jump to content

Age of Empires 3 Demo download

weasel

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igra je cool. Lepa je, fino radi, ima dosta detalja, ali me nekako ta tema Colonial Wars bash i ne privlachi... Dobre su fore sa artiljerijom, brodovima i sl., ali kada jednom naviknesh da gledash kako djule krshi sve pred sobom, prestaje nekako da impresionira. Uzeo sam juche igru, odigrao 3 misije iz kampanje i preshao na DOW Winter Assault koji je po meni jachi - jednostavno dinamika, milion unita koji se shibaju u krvi, krljanje, to shto mi treba [:p]

А в чем сила, брат?

torrent

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Nije on losh, ali osim lepshe grafike (koju se uglavnom mogu da vide samo oni sa GF6xxx i 7xxx karticama), nove fizike i nekih izmena u gameplay-u (home city, experience i trading posts uglavnom) ne donosi nishta drugo novo. Jednostavno, ako nisi AOE fan, ni ova igra nece uspeti da te impresionira. Dodushe, znam sigurno da cu preci single player (kada zavrshim sa Winter Assaultom).

А в чем сила, брат?

Ево ја скидам управо. Што се тиче играња, мислим да сам само у првом делу играо кампању. Играње против људи је права ствар, како можете да одбаците игру, а да нисте играли мултиплејер?

bgsvet.jpg

poceo sam kampanju i igra mi je sjajna za sada....

grafika odlicna sa svim na max :)

yay i ja sam kupio 6800 :P

petak popodne... gotova shkola za ovu nedelju... ranije sam stalno u ovo vreme igrao AOE II... medjutim sada cepam trojku...

po koja rec o njoj...

evo mislim da je igra fenomenalna... ono poceo sam da igram kampanje... skirmishe standardno i moram da kazem da mi se dopada, posebno kada krene tuca dve jake ekipe, na sve strane puske... topovi...

ma igra je odlicna...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• 3 weeks later...

Ima li neko ideju kako mogu da narucim AoE3 preko neta, imam Visa karticu i nista vise

www.amazon.com

www.ebay.com

www.google.com

e ja imam 1333, geforce 2Ti i 256 RAM hocu uspeti poterat?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

probaj

najverovatnije ces moci u najmanjoj rezoluciji i sa minimum detalja

mislim da ce i tako da radi sa dosta problema... probaj nista ne gubis :)

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

e ovako ...

igra je dobra , lepo izgleda , senke voda , bruka odradjene ... medjutim zasto sugavo predrkavaju te strategije , zasto ne naprave jednostavne strategije tipa starcraft , tipa warcraft tipa aoe 1,2

cista glupost ubacivanja home towna po meni , i ne kontam kako ce to funkcionisati na mp planu , ali videcemo [:)]

inace igra nije losa , ali cisto sumnjam da moze da dozivi neki visi uspon na gaming sceni (mislim na neku "pro" scenu ) , tj.. nevidim je kao novi starcraft , i igru koja ce privuci milione da igraju na turnirima (mada daj boze da gresim) [;)]

fml

pa i ako ne uspe, boze moj zato se i spremaju 4 i 5. nastavak :)

pa da ako ovo ne uspe da imaju "ledja"...

mada se slazem shto se tiche Hometown-a...

u bitkama topovi daju neverovatnu prednost... u proslom delu nije bilo tako necega shto pravi toliku razliku izuzimajuci Onager-e koji najvishe napenale tvoju vojsku ;)