Pwent Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) 11. Highl1 12. Goga 13. VoOdoO_MaN 14. PweNt Alo bre... ae prijavljujte se... fato, freeman yuri, ona dva brata sto su rekla da ce dolaziti iCe^.. i svi ostalo... ae nemojte da cekate jebeno poslednji dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Alo bre... ae prijavljujte se... fato, freeman yuri, ona dva brata sto su rekla da ce dolaziti iCe^.. i svi ostalo... ae nemojte da cekate jebeno poslednji dan... ← Ja cu se javiti kada budem bio siguran da cu doci,do srede cu se javiti dali dolazim ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 gogo brate :) ti mnogo vise pricas preko neta nego uzivo :) ... surova realnost :) ← Na ovome svetu mogu da kazem sto se desava sto to nije istina,mislim na ovome svetu sto bi nnaglasio,DA propaganda sto vecina kazu da o ovome NIJE ISTINA... salu na stranu istina je potpuno si u pravu,ceo wcg je cutao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Na ovome svetu mogu da kazem sto se desava sto to nije istina,mislim na ovome svetu sto bi nnaglasio,DA propaganda sto vecina kazu da o ovome NIJE ISTINA... salu na stranu istina je potpuno si u pravu,ceo wcg je cutao :) ← brate skini nesto novije.... :) ovo je fazon higijena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Alo bre... ae prijavljujte se... fato, freeman yuri, ona dva brata sto su rekla da ce dolaziti iCe^.. i svi ostalo... ae nemojte da cekate jebeno poslednji dan... ← ne brini matori dolazimo ;)...moram da ti se oduzim za ono u grupi na wcg-u (II-dan) :D:D:D...dolazimo ne brini ja sam se vec licno kod joce prijavio,a evo poslao sam i mail ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 brate skini nesto novije.... :) ovo je fazon higijena :) ← ma smorio sam se pa sam morao da smorim sa necim pa sam ispisao ovo :))... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 ne brini matori dolazimo ;)...moram da ti se oduzim za ono u grupi na wcg-u (II-dan) :D:D:D...dolazimo ne brini ja sam se vec licno kod joce prijavio,a evo poslao sam i mail ;) da mi se oduzis ? :) ili napravis jos veci dug ? :) :P PRIJAVLJUJTE SE! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 E ajde stavite i mene na listu prijavljenih igraca dolazim 100%....Da nemoram da saljem mail dolazim 100%.Maximuse pishi me tamo na listu sa ostalim pro gam0rima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 a jurica vladica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 (edited) PRIJAVE (do sada:) 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) 11. Highl1 12 .Goga 13. VoOdoO_MaN 14. PweNt 15. Chobo_Freeman Moram da zamolim jos jednom : najbolje da mi saljete prijave na mail ili pm, jer moze se desiti da zaboravim nekoga ili sl. (iskreno, tako mi je najlakse:) Prijave slati na deus.joca@gmail.com e a u koliko sati ce da pocne tour????? ← Kad se skupimo :) ,Sep 16 2005, 23:11]Ce biti grupe ili winner/looser ? ← sure Edited September 17, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Kad se skupimo :) ← Morash staviti bar krajnji rok pocetka toura ne zelim da cekam vladicu citav dan etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 (edited) ,Sep 17 2005, 17:55]Morash staviti bar krajnji rok pocetka toura ne zelim da cekam vladicu citav dan etc... ← Najbolje bi bilo kada bi mogli da pocnemo u 10h ali predpostavljam da bi to bio problem svima koji nisu iz Beograda.Tako da je realno ocekivano vreme u 11h.Znas i sam je bolje da tur pocne sto pre tj. da bi mogli posle da igramo Dotu Prijave za tur slati na pm ili na [:(!] deus.joca@gmail.com [:(!] Edited September 17, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 da mi se oduzis ? :) ili napravis jos veci dug ? :) :P PRIJAVLJUJTE SE! :D ← kako si zao,videcemo ako budemo u opste igrali :) ..izgleda da moj brat nece doci (slash) :(( ...ali videcemo ... smarac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Najbolje bi bilo kada bi mogli da pocnemo u 10h ali predpostavljam da bi to bio problem svima koji nisu iz Beograda.Tako da je realno ocekivano vreme u 11h.Znas i sam je bolje da tur pocne sto pre tj. da bi mogli posle da igramo Dotu Prijave za tur slati na pm ili na [:(!] deus.joca@gmail.com [:(!] ← joco prijavi mene nick:AdriaN ...posle mozemo da peglamo i dotu i CS sve jedno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Maximuse, proveri pm i upishi me na spisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Maximuse, proveri pm i upishi me na spisak ← Ja sam mu platio da te nepusti da uceshtvujesh na touru velika si konkurencija bre :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Ja sam mu platio da te nepusti da uceshtvujesh na touru velika si konkurencija bre :/ ← a ti si mi nesto pa veca.... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 (edited) ,Sep 18 2005, 00:22]a ti si mi nesto pa veca.... ^^ ← Idiote mislio sam na grupe... :) Edited September 17, 2005 by Goga[TT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Ja sam mu platio da te nepusti da uceshtvujesh na touru velika si konkurencija bre :/ ← Brate, shto nisi rekao... mogao si meni da platish da ne dodjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Alo bre... ae prijavljujte se... i ← PRIJAVLJUJTE SE! :D ← Si ti bio u deusu i zaboravio da se izlogujes or? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 or nema zhivot :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeFED Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 a shta kao treba u napred da se prijavi.... :)) , pa eto mene na turu onda da me sabije sharky ^^ aka prijavljujem se Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 (edited) Stavljaj i mene tamo na listu provereno,a videcu za koji dan da li ce josh jedan moji ortak da igra ili ce doci samo kao obs.And btw kako stoje stvari za nas juzno od Beograda(Nish-Jagodina-Beograd) koji dolaze vozom,tj ima li ljudi da nas sachekaju or something? Edited September 18, 2005 by SavKe У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 sta je ovo :) e idem i ja na turnir :) sta ja treba da organizujem hmm ae ovako svi u 10:15 kod lokomotive na z stanici koji oce da idu eto :)) kasnjenje je dozvoljeno samo meni da kazem :P hehe gogo ala su te pwnovali hehehe ali nebrini branicu te ja :) tamo (gistro) :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiver [SiD] Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 e ja sam ti posla mail (vise puta :D ) ali ako kojim slucajem nije stigao evo i ovde da ti kazem da dolazim na tur sto posto ubaci me na listu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts