Goga[TT] Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Koje sve gluposti chovek nece prochitati na ovom forumu... ← Tako je to kada zerox pokushava da bude sharmantan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 im coming! stavite wc3l map pool.. i gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 domi moj ucenik :) nicly sayd -_-;; Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Tako je to kada zerox pokushava da bude sharmantan :) ← Tvoja mama se nije bunila :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Tvoja mama se nije bunila :) ← Owned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiver [SiD] Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Evo i ja se prijavljujem da me sabiju u prvom kolu ali vredece jer cu posle n1ggora da ispresavijam u q2 ako sme ... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 nicly sayd -_-;; ← to vladice! ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 (edited) @Joca:Kad su prijave za tur,iii koliko tje biti prijava???..mislim da moze da bude ko za WCG=300din. ← A jel treba neko prijavljivanje za turnir mozda ? ... mislim jel se samo u subotu pojavim tamo, dam kesh i igram, ili... ← Ljudi, da ne dodje do zabune : TUR JE 24.09.2005 (za 10 dana ) moram da naglasim jer se spomjinje ova subota Jos se niste dogovorili koliko ce biti prijava? Svesni ste da od prijava zavisi i visina nagrada (izgleda da moram da ponovim :) Sav novac od prijava tj. svih 100 % ide u nagradni fond + naravno neki hardware tako da smo to ostavili na vama da odluchite. U suprotnom cu to uraditi lichno :) za sve predloge,pitanja...itd. deus.joca@gmail.com Edited September 14, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Ljudi, da ne dodje do zabune : TUR JE 24.09.2005 (za 10 dana ) moram da naglasim jer se spomjinje ova subota Jos se niste dogovorili koliko ce biti prijava? Svesni ste da od prijava zavisi i visina nagrada (izgleda da moram da ponovim :) Sav novac od prijava tj. svih 100 % ide u nagradni fond + naravno neki hardware tako da smo to ostavili na vama da odluchite. U suprotnom cu to uraditi lichno :) za sve predloge,pitanja...itd. deus.joca@gmail.com ← prijava 250 din, mislim da je to neki optimum. Za mape wc3l pool: Lost Temple (ROC version) Twisted Meadows Turtle Rock Gnoll Wood Echo Isles Maelstrom Secret Valley sa tim da maelstrom i secret valley nikad ne budu pochetna mapa, vec da mogu da se biraju kao druga ili treca mapa. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcity Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 zasto svuda mora da pise LOST TEMPLE(ROC VERSION) to je valjda postao zastitni znak a i ne znam ko igra snezni LT 1v1 :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Prvo se informishi koji sve LT-ovi postoje pa onda postavi topic... postoji i LostTample prime koji koreanci igraju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 zasto svuda mora da pise LOST TEMPLE(ROC VERSION) to je valjda postao zastitni znak a i ne znam ko igra snezni LT 1v1 :P ← zacudio bi se koliko ljudi greshe i chesto naprave snezni lt umesto standardnog. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 prijava 250 din, mislim da je to neki optimum. Za mape wc3l pool: Lost Temple (ROC version) Twisted Meadows Turtle Rock Gnoll Wood Echo Isles Maelstrom Secret Valley sa tim da maelstrom i secret valley nikad ne budu pochetna mapa, vec da mogu da se biraju kao druga ili treca mapa. ← hajli ti zaista mislish da covek kome je omiljena knjiga "tvrdica" ,od nekog tamo rusa, ce da skine josh 200 kb za turnir koji se njemu ne isplati verovatno cemo igrati samo leder mape Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 hajli ti zaista mislish da covek kome je omiljena knjiga "tvrdica" ,od nekog tamo rusa, ce da skine josh 200 kb za turnir koji se njemu ne isplati verovatno cemo igrati samo leder mape ← tvrdica je knjiga od Molijera, tj francuza :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 mislim da bi prijave trebalo slati na jocin e-mail i kasnije na tour doneti kesh ili uplatnicu ako joca da ziro rachun.... 250din je, kao sto kaze highl1, optimalno...... a za mape mislim da bi ove ne ladder mape mogle da se biraju samo u slucaju neresenog rezultata...... poZz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 tvrdica je knjiga od Molijera, tj francuza :D ← Preduhitrio si me :D Zamalo da pokazem koliko sam "nacitan" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anadrol Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Doci cu ja sa jos 2 ortaka sigurno! Mi smo komsije sa bezanijske kose! :)) Mislim da bi trebale da se igraju ladder mape zato sto samo njih imamo priliku da igramo! Ufur od 200 din bi bio ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 (edited) hajli ti zaista mislish da covek kome je omiljena knjiga "tvrdica" ,od nekog tamo rusa, ce da skine josh 200 kb za turnir koji se njemu ne isplati verovatno cemo igrati samo leder mape ← Ghouste bas me jako interesuje kom coveku je omiljena knjiga "Tvrdica" ? Moraces to da pojasnis.... Edited September 14, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Ghouste bas me jako interesuje kom coveku je omiljena knjiga "Tvrdica" ? Moraces to da pojasnis.... ← igoru? sala na stranu... joco citaj pm. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 hmm kome trebam da objasnjavam o sustinsokoj razlici izmedju LT-a (ROC) LT-a(TFT) i LT-a(koreanskog) :)) ee covece nisi ni svestan sta si rekao :) znaci toliko su razliciti da je recima nemoguce opisati :)) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 hmm kome trebam da objasnjavam o sustinsokoj razlici izmedju LT-a (ROC) LT-a(TFT) i LT-a(koreanskog) :)) ee covece nisi ni svestan sta si rekao :) znaci toliko su razliciti da je recima nemoguce opisati :)) ← Ako je LT koreanski = Lt koji igraju na MWL-u... taj mi se najvishe svidja... zbog textura :) ili kako se to vec zove... uglavnom zbog boje :) Inace izmedju tog LT-a i LT ( ROC ) ne vidim nikakvu razliku sem u estetici :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 (edited) UFUR : 250 din. PRIJAVE MOZETE SLATI NA deus.joca@gmail.com U mail-u navesti : * nickname * neki kontakt tel. Ko nije iz BG-a neka slobodno trazi pomoc oko doceka i sl... GL + HF Edited September 15, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 hmm kome trebam da objasnjavam o sustinsokoj razlici izmedju LT-a (ROC) LT-a(TFT) i LT-a(koreanskog) :)) ee covece nisi ni svestan sta si rekao :) znaci toliko su razliciti da je recima nemoguce opisati :)) ← Da zato sto korean LT ima tavern i sabili bi te elfovi sa pandom dok lejmujes na tenkice :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 prvo ovako taj koreanski jeste naj izbalansiraniji zato ga i nevolim :) a izmedju ledeneog i ovog roc ko nebo izemlje od jacih creepova na expu pa na sredini drugarcije ma sve je drugacije druga mapa zato roc se ceni :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts