Force Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 LOL spanske serije u verziji w3-a ^^ . E da usput da li ce se igrati 1.19 ili 1.18 pitanje je sada . ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 LOL spanske serije u verziji w3-a ^^ . E da usput da li ce se igrati 1.19 ili 1.18 pitanje je sada . ? ← 1.19 naravno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ye 1.19 btw Vladice ovog puta cu ja tebi da objasnim ako budemo igrali znaci prizeljkujem to... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 zeroxe, to si reko i prosli put ;)) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 33. Sweet (mussawko:) [pepsi] ← Ima Mile da te tuzhi zbog ove reklame za pepsi, on ga chak ni ne pije Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ko dira mileta ima posla sa mnom :D ← NE NE NE TAKO DA SAD JA TEBE NESTO NAUCIM "KO MILETA VREDJA IZBODEM MU LEDJA" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Adriane jel' si ti danas igrao za klan "woone" esl, bili ste ti i Mare koliko se secam... Ja sam bio u protivnichkoj ekipi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Adriane jel' si ti danas igrao za klan "woone" esl, bili ste ti i Mare koliko se secam... Ja sam bio u protivnichkoj ekipi :) ← da jesam ja sam propali counteras koji je presao na war :D ^^ TE_TE! :)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 da jesam ja sam propali counteras koji je presao na war :D ^^ TE_TE! :)... ← Lepo si nas skidao snipom na cbble-u mada je to bio prventveno rezultat nervoze nasheg neiskusnog klana :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 da jesam ja sam propali counteras koji je presao na war :D ^^ TE_TE! :)... ← sledeci wcg vodim ekipu za sors , da vidish sta je skill :D, izvalili smo jedno 7 stekova na trainu , igrica pocinje da lici na call of duty, mnogo mi se svidja :D, jebote mozesh da se popenjesh gde hocesh ako znash da skacesh kolko tolko :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Lepo si nas skidao snipom na cbble-u mada je to bio prventveno rezultat nervoze nasheg neiskusnog klana :P ← pa nekada sam bio dobar snip,a i sa ostalim sam oruzijima ukidao...bolje da cutim ubice me war-craftasi...necemo o cs ovde ovo je wc3 forum :) ali o5 AdriaN 15-3 ^^ rulam...a koji siti bio od onih gligorie? :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 sledeci wcg vodim ekipu za sors , da vidish sta je skill :D, izvalili smo jedno 7 stekova na trainu , igrica pocinje da lici na call of duty, mnogo mi se svidja :D, jebote mozesh da se popenjesh gde hocesh ako znash da skacesh kolko tolko :) ← ocu ja sa tobom da igram ti imas skroz is3povane taktike ,igram s tobom ja sors sled. wcg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 pa nekada sam bio dobar snip,a i sa ostalim sam oruzijima ukidao...bolje da cutim ubice me war-craftasi...necemo o cs ovde ovo je wc3 forum :) ali o5 AdriaN 15-3 ^^ rulam...a koji siti bio od onih gligorie? :DD ← Nope, ja sam shakal :) Ne secam se kako sam odigrao, ali chini mi se da nisam bio losh :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Nope, ja sam shakal :) Ne secam se kako sam odigrao, ali chini mi se da nisam bio losh :) ← uuu shakale,cool..extra pucate,taktike cini mi se da nemate kao i mi ^^...mi smo smisljali na sponu(freez time:)).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 uuu shakale,cool..extra pucate,taktike cini mi se da nemate kao i mi ^^...mi smo smisljali na sponu(freez time:)).. ← Potpuno ista situacija na nashem sponu :D Nikako da se nakanim kuci da instaliram 1.6 pa da pogledam po koji demo :) Btw, reci liku koji u vashem klanu vodi tim na esl-u da prepravi rezultat, napisao je 12:13 shto je nemoguce, jelte, zato shto zbir mora da bude 24, tako da je bilo 11:13 :) Ajde da batalimo off topic, samo me to zanimalo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Potpuno ista situacija na nashem sponu :D Nikako da se nakanim kuci da instaliram 1.6 pa da pogledam po koji demo :) Btw, reci liku koji u vashem klanu vodi tim na esl-u da prepravi rezultat, napisao je 12:13 shto je nemoguce, jelte, zato shto zbir mora da bude 24, tako da je bilo 11:13 :) Ajde da batalimo off topic, samo me to zanimalo :) ← ok recicu mu...odo da reinstaliram war,pa da svuchem sa b.neta 1.19 :) da vezbam za tur:))) poz chovek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Alo bre moze to malo na private, ipak je ovo topic za tour ne bilo koji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) ocu ja sa tobom da igram ti imas skroz is3povane taktike Edited September 20, 2005 by spo(ghost) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 kad smo bili na wcg-u igrali 2 lika koji pikaju cs, jedan stariji (nixon) i ja i moj ortak sto nismo igrali cs josh od 2001 na kraju smo ja i moj ortak jurili zenski mojo tim po mapi sa shotkama , skor je bio 16-1 na kraju ;P, ali smo zato pukli od kbg-a 16-3... dobro je za 1vi put , josh je ekipa bila spojena cisto radi reda mogao bi joca da se otvori za neko sponzorstvo , pa da se uozbiljimo i krenemo da sabijamo ← eextra :)).. pa pricamo o turu(sledecem wcg-u za cs) :)) salim se^^ @goga:ok kako ti kazes ;) eee ozbiljno dosta o CS-u ovo je topic o turu u WC3...DOSTA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Alo bre moze to malo na private, ipak je ovo topic za tour ne bilo koji... ← Gogo... haha, ladno trazis da se neko na war3 forumu pridrzava topica... Pls, aj mi pokazi jedan topic gde se nije islo u off, a da je imao vishe od 10 reply-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Gogo... haha, ladno trazis da se neko na war3 forumu pridrzava topica... Pls, aj mi pokazi jedan topic gde se nije islo u off, a da je imao vishe od 10 reply-a... ← ne zelish da se on baci u potragu Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Gogo... haha, ladno trazis da se neko na war3 forumu pridrzava topica... Pls, aj mi pokazi jedan topic gde se nije islo u off, a da je imao vishe od 10 reply-a... ← u redu je kada je off topic ali nije u redu kada 2 coveka pricaju privatan razgovor na forumu, sorry ali zigleda kao da vi to hocete da svi znaju kako gadjate sniperima etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 goga je u pravu, mario i adrian jedno upozorenje, na sledece cete da dobijete po bambija. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 veruj te mi bambi boli :) iskusio sam ga vise puta na vise foruma :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 veruj te mi bambi boli :) iskusio sam ga vise puta na vise foruma :) ← I na jednom bnetu sa vishe usera :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts