Chobo_Freeman Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Kao sto sam vec rekao,provericu ja sve i bus i Z i reci sve u sredu,ako vladica i goga hoce da idu u 9:15 neka idu bole me kurac za njih,ja cu da idem kada je mislim da treba,da kasnim i da zurim na turnir i da placam kartu 800 din tamo i nazad ne pada mi na pemet,tako da kada vidim sav info javicu sve,btw Hans ako je to stvarno tako kao sto si ti rekao posto si se raspitao onda ponuda stoji,verovatno u 7::15 onda tamo,josh cu ja nazvati i videti.Javicu vam svima koji hocete da idete iz NSA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Kao sto sam vec rekao,provericu ja sve i bus i Z i reci sve u sredu,ako vladica i goga hoce da idu u 9:15 neka idu bole me kurac za njih,ja cu da idem kada je mislim da treba,da kasnim i da zurim na turnir i da placam kartu 800 din tamo i nazad ne pada mi na pemet,tako da kada vidim sav info javicu sve,btw Hans ako je to stvarno tako kao sto si ti rekao posto si se raspitao onda ponuda stoji,verovatno u 7::15 onda tamo,josh cu ja nazvati i videti.Javicu vam svima koji hocete da idete iz NSA ← bus ima u 9 : 30 karta je 520 dinara povratna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Kao sto sam vec rekao,provericu ja sve i bus i Z i reci sve u sredu,ako vladica i goga hoce da idu u 9:15 neka idu bole me kurac za njih,ja cu da idem kada je mislim da treba,da kasnim i da zurim na turnir i da placam kartu 800 din tamo i nazad ne pada mi na pemet,tako da kada vidim sav info javicu sve,btw Hans ako je to stvarno tako kao sto si ti rekao posto si se raspitao onda ponuda stoji,verovatno u 7::15 onda tamo,josh cu ja nazvati i videti.Javicu vam svima koji hocete da idete iz NSA ← reci im frimene "keep the change u filthy animal!!!" [rocket] Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 PRIJAVE (do sada:) 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) 11. Highl1 12 .Goga 13. VoOdoO_MaN 14. PweNt 15. Chobo_Freeman 16. Mario^^ 17. AdriaN 18. DukeFED 19. SavKe 20. Vladica 21. Shiver [siD] 22. Crovax 23. Intruder 24. ice.GaChe 25. Grinder 26. hammertime 27. vidok 28. aaa 29. Migotti 30. HanSMiTraLjeZaC 31. BackToAction 32. Yuri Moram da zamolim jos jednom : najbolje da mi saljete prijave na mail ili pm, jer moze se desiti da zaboravim nekoga ili sl. (iskreno, tako mi je najlakse:) Prijave slati na : deus.joca@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 bus ima u 9 : 30 karta je 520 dinara povratna... ← gogo , ae ustanite malo ranije , kuntajte u bus-u, ako treba ja cu da vas sacekam na stanici, cisto da turnir pocne ranije joco , nadam se da igor ne otvara deus, posto ako igor otvara , onda da kazemo lepo ljudima da dodju oko 12 pola jedan Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 bus ima u 9 : 30 karta je 520 dinara povratna... ← E valjda mi nismo rtdi isli smo danas i raspitali se za sve i najeftinija je kod laste povratna 450 dinara ato sto ti nisi otisao tamo i video to je tvoj problem . bus je u 20 do 8 ili 7 i 40 h... ko hoce neka dodje kod lokomotive u 7 i 15 h.... Toliko PS: Vidimo se tamo ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 i da da da Dino postavlja neverovatni ultimatum Vladici i Gogi i ostalim NS gosuima,da li ce prihvatiti ovu ucenu ili ne sanzajte u sledecoj epizodi "Kad selo ide u grad" :) Ghoste siso aj podrzi me neki put ti si majstor za te americke sapunice kao Stiveno Spilbergo iz simpsonovih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 i da da da Dino postavlja neverovatni ultimatum Vladici i Gogi i ostalim NS gosuima,da li ce prihvatiti ovu ucenu ili ne sanzajte u sledecoj epizodi "Kad selo ide u grad" :) Ghoste siso aj podrzi me neki put ti si majstor za te americke sapunice kao Stiveno Spilbergo iz simpsonovih :) ← Ali dino nezna da njegova tetka od mamine sestre zvana Maria Antonieta De los Dolores ce da ga spreci u tom pokusaju. Dok ce Vladica i Goga upasti u gej eksurzijski autobus. Dali ce Dino ipak uspeti da se odupre zlim planovima njegove tetke od mamine sestre zvane Maria Antonieta De los Dolores i dali ce Vladica i Goga uspeti da sacuvaju dupe, videcemo u nastavku serije "Selo i Grad". Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 serije "Selo i Grad". ← Owned! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 E valjda mi nismo rtdi isli smo danas i raspitali se za sve i najeftinija je kod laste povratna 450 dinara ato sto ti nisi otisao tamo i video to je tvoj problem . bus je u 20 do 8 ili 7 i 40 h... ko hoce neka dodje kod lokomotive u 7 i 15 h.... Toliko PS: Vidimo se tamo ..... ← Kao shto rekoh ja i vladica idemo sami ko hoce moze sa nama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Joco dodaj musavog Sweeta na listu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Joco dodaj musavog Sweeta na listu :) ← sta, da dodje na tur da nam sece burek Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ko dira mileta ima posla sa mnom :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 A ko dira ghosta imace posla sa maretom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 A ko dira ghosta imace posla sa maretom :) ← A ko dira Mareta imace problema sa GOgom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 A ko dira Mareta imace problema sa GOgom :D ← Nece nepoznajem mareta bash toliko dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) PRIJAVE (do sada:) 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) 11. Highl1 12 .Goga 13. VoOdoO_MaN 14. PweNt 15. Chobo_Freeman 16. Mario^^ 17. AdriaN 18. DukeFED 19. SavKe 20. Vladica 21. Shiver [siD] 22. Crovax 23. Intruder 24. ice.GaChe 25. Grinder 26. hammertime 27. vidok 28. aaa 29. Migotti 30. HanSMiTraLjeZaC 31. BackToAction 32. Yuri 33. Sweet (mussawko:) [pepsi] 34. Satan Moram da zamolim jos jednom : najbolje da mi saljete prijave na mail ili pm, jer moze se desiti da zaboravim nekoga ili sl. (iskreno, tako mi je najlakse:) Prijave slati na : deus.joca@gmail.com Edited September 20, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ali dino nezna da njegova tetka od mamine sestre zvana Maria Antonieta De los Dolores ce da ga spreci u tom pokusaju. Dok ce Vladica i Goga upasti u gej eksurzijski autobus. Dali ce Dino ipak uspeti da se odupre zlim planovima njegove tetke od mamine sestre zvane Maria Antonieta De los Dolores i dali ce Vladica i Goga uspeti da sacuvaju dupe, videcemo u nastavku serije "Selo i Grad". ← I onda se desava neocekivani preokret,Dino je zapravo sa majkom u talu poslao Vladicu u autobus za Krusevac da bi bio najbolje rangirani NS player i tako osvojio brdo devojaka koje prave #1 docek ispred novosadske skupstine(ako je imaju).Vladica i Goga ce zalutati i dospeti u diskoteku "deus" u krusevcu i bice izvrnuti ruglu jer je Goga poneo tastaturu i misha.Da li ce Vladica uspeti da organizuje put nazad do BGa i da li ce osujetiti Dinov plan videcete u sledecoj epizodi serije "selo i grad" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ubacite MaelstromWEG plz mapa rulz,a sto se ostalih tice moze i one sa WCG-a.Ufur neka bude 200 kinti,ionako ce se svi sloziti da puknu sto manje para ~~. Si konacno dobio kompa na toj mapi?? Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
masasetalasa Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 JOCO napisao si da ti se obratimo za pomoc ako ne znamo gde je deus (ako nismo iz bg-a), to sam i uradio... ne vidim nikakvu pomoc sa tvoje strane i stvarno ne znam kako da se pojavimo na turu kad neznamo ni gde se igra....... smisli nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) JOCO napisao si da ti se obratimo za pomoc.... ← Javi se na pm sa brojem tel.... P.S. Igore ako si ovo Ti...... Lazo videli smo se pre par sati i rekoh Ti da je ufur 250 Edited September 20, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
masasetalasa Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 javio sam se (ja sam "hammertime") ... iz Rume... remember ? kad sam prijavio nas trojicu a ? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 javio sam se (ja sam "hammertime") ... iz Rume... remember ? kad sam prijavio nas trojicu a ? ... ← tako reci :) Cime dolazite? Da li znate gde se nalazi Stari Merkator? Pozvacu te sutra da se dogovorimo........poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
masasetalasa Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Joco pogledaj mail pre nego sto nazoves................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Da li ce vladica potvrditi svoju tezu THE WORLD IS MINE :P vidite u subotu :P Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts