Mario^^ Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Shto mrzim te "vele srpske" fazone, tipa : "Shta da idem da gledam utakmicu, nemam ni svoju zastavu" ili "Necu da idem tamo da slusam Hej Sloveni" i tako dalje, Bartuc, ti mi delujes kao takav lik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Shto mrzim te "vele srpske" fazone, tipa : "Shta da idem da gledam utakmicu, nemam ni svoju zastavu" ili "Necu da idem tamo da slusam Hej Sloveni" i tako dalje, Bartuc, ti mi delujes kao takav lik... ← meni on deluje kao leek kome je sve tudje vrednije nego njegovo Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 meni on deluje kao krajnje realan tip od vas svih ja cu nashima da chestitam tek ako izvuku remi u shpaniji, i to sa postignutim golom,a ne bunkerom od 0-0. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Shto mrzim te "vele srpske" fazone, tipa : "Shta da idem da gledam utakmicu, nemam ni svoju zastavu" ili "Necu da idem tamo da slusam Hej Sloveni" i tako dalje, Bartuc, ti mi delujes kao takav lik... ← Bash umesh da procenish choveka... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Ok pobedili smo... Ali onog savu miloshevica treba ubiti to je toliko retardiran chovek da je to neverovatno... ← sto je retardiran?? pitao bih tebe da je odlucujuca utakmica da li bi se usrao...uostalom moze da se svakom desi... zadovoljan sam skroz utakmicom... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 meni on deluje kao krajnje realan tip od vas svih ja cu nashima da chestitam tek ako izvuku remi u shpaniji, i to sa postignutim golom,a ne bunkerom od 0-0. ← mislim da si zaboravio da smo mi nedavno izgubili od Afganistana... i da smo 50 i neki na FIFA rang listi... A onda budes prvi u grupi i neko kaze "mislim da ovo shto smo ucinili nije dovoljno"... evo shta ja mislim - mislim da ce ljudi kao shto si ti i tebi slicni uvek nalaziti nesto shto nije po meri i shto ne valja... btw no offense Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Kapiram da bi stvarno vi sto kritikujete repku trebali malo realnije da sagledate stvari...Sto kaze Formica, mi smo 50 i neki na FIFA rang listi, a u ovom ciklusu kvalifikacija smo prvi u grupu, jos uvek nismo primili gol i stvarno bi bogli malo vise postovanja da pokazete. Ne treba da se klanjamo sad tim igracima, ali kad pogledate u kakvoj su frci neke repke sto su i u prvih 10, nema smisla da se konstantno pljuje po nasoj... poz! Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 mislim da si zaboravio da smo mi nedavno izgubili od Afganistana... i da smo 50 i neki na FIFA rang listi... A onda budes prvi u grupi i neko kaze "mislim da ovo shto smo ucinili nije dovoljno"... evo shta ja mislim - mislim da ce ljudi kao shto si ti i tebi slicni uvek nalaziti nesto shto nije po meri i shto ne valja... btw no offense ← pazi uvek moze bolje, tako ce bosanci da kazu da je i njima uspeh sto su sad treci na tabeli.. cinjenica je da igramo shtek, i da bi u npr nekoj boljoj grupi popasli teshko (da smo npr umesto rumunije u grupi sa holandijom i cheshkom). Grupa nam je tuzna, Belgija nikad gora, ko i Litvanija, bosanci smeh,a shpanci ne mogu da se sastave i da daju gol, muchili su se prosli vikend sa Kanadom. I onda ne mozemo da dobijemo Belgiju kod kuce, kao ni Bosnu tamo.. Navijam za nas normalno, ali bice vrlo gadno u sredu, i plashim se da cemo da ga popasemo ko bezbroj puta do sada. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Ali onog savu miloshevica treba ubiti to je toliko retardiran chovek da je to neverovatno... Ne znam zashto, ali ovim postom si rechenicu koju si u njemu koristio prilepio uz svoje svoje ime... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Ne znam zashto, ali ovim postom si rechenicu koju si u njemu koristio prilepio uz svoje svoje ime... ← Ponekad pomislim da je ovaj Bartuc poreklom Spartanac , pravi lakonski govor :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 hah:D slazhem i sa jednom i sa drugom stranom.vishe kapiram da se niste razumeli,nego shto imate razlichita mishljenja. jednostavno spadamo u grupu fudbalskih velesila koje se raduju povremenom odlasku na veliko takmichenje.i tu dodje holandija:Di stavi tachku na i.i svi ocemo da bude selektori,jer smo mi fuuuuddbaaalskaaa nacija.oh je! shto se tiche tekme sa litvanijom,ja mislim da je kurir objasni st(or should i say R:))anje stvari:Dnaslov "savo je nash,i mi smo njegovi?!?!" ne zameram mu ja mnogo penal.inache loshe igra.ko jebe penal,dobili smo. i nisam se nervirao uopshte dok sam gledao tekmu(kao nekad...eee davidse davidse:)vishe sam se smejao.brate razmishljajte shta cemo ako prodjemo.pa nam naleti neka holandija(ne mislim na 98.) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 definitivno smo dobro odigrali, mada nasa forma ne moze da se iskaze toliko u mecu sa nejakim protivnikom - litvanijom. videcemo sredu, spance... posle te tekme mozemo nesto da pricamo. ja sam optimista, mislim da spanci ne mogu da nam daju gol. jedino ako nase ukenja neka svetska kontra... ili nesto iz prekida... samo tako mozemo. videcemo momci, viecemo !!! POMOZI BOZE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Svaka cxast bata Petku i momcima, ali igra nam je daleko od dobre...litvanci bi svaki put kada su to pozxeleli mogli da dodju do nasxeg gola i to bez 5 standardnih igracxa, a mi smo plakali kad na jednoj nije mogao da nam igra Vukic...imamo milion rupa, srecom izgleda da ni sxpanci nisu u formi...no ovakvi okrsxaji su kao derbi nije vazxno ko je u formi igra se na zxivot i smrt...bojim se da cemo da ici na 0:0 i we gonna fail...najvisxe se bojim sxuteva sa nekih 20-25 metara posxto se sxpanci ne libe da sxmajseraju, dok bi se mi usxetavali sa loptom u gol...jedva cxekam tekmu i svi smo mi sada Susxici... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 (edited) dobijemo shpaniju bosna pobedi sledece 2 izgubi od nas i shapnci cao zdravo od sp-a :DDD Edited September 6, 2005 by Sale <die bitch> Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 tesko da ce bosanci dobiti litvaniju u gostima !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts