exV Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Alo izvini ali pogledaj dali postoji user Mimi Ajde da je aktivan ali ga ja nisam video a ja sam na rur-u dobre 3 god. Neznam dali ima 1 post. Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Postoji user Mimi, sta da ti radim. Ne mogu nekome obrisati user samo zato sto se tebi taj svidja, a on nije toliko aktivan. I ja imam par usera na forumima koje posecujem jednom u godinu dana pa mi se ne bi svidelo da mi ih neko izbrise zato sto se nekom drugom svidjaju. Nadji drugaciji username, zaista nemamo obicaj da nekome brisemo nalog zato sto se nekome bas takav nick svidja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ok thx ti si prvi koji mi je rekao nesto pametno onda mi molim te promeni nick u ImbaMimi Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Alo izvini ali pogledaj dali postoji user Mimi Ajde da je aktivan ali ga ja nisam video a ja sam na rur-u dobre 3 god. Neznam dali ima 1 post. ← Ako si ovde tri godine, onda ti ovo sigurno nije jedini nalog. Čemu onda sva ova silna zajebancija? Stvarno smarate nekada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Pod 1 nijo te nista nije pitao zato nista ne pricaj Pod 2 Nemoras da imas user da bi dolazio na rur zato molim te cuti Oni ako hoce nek zamene ako nece njihova stvar a ti molim te ne budzi postove ovde Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Aha, znači za te tri godine, ti si zaista doprineo forumu, i zato zaslu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Alo ja sam pitao kao covek da li mozete nick da mi promenite,odakle tebi to da sam ja nesto doprineo ili nisam. Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Molim admine da izbrisu sve moje postove vezane za ovu temu kako se nebi nastavilo bespotrebno prepiranjem. Thx Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 U jeee,ladno vam su vam menjali nickove,deder admini vrnite mi moj stari nick Rancid Blade!!! Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 exv, preterano si bezobrazan i čisto sumnjam da će bilo koji admin da ti izađe u susret posle ovog ispada solflaj, budi srećan što nisi banovan, i prestani da kukaš da ti vratimo user. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Mimi lik i dalje svraca na forum, i chita wc3 forum,ali ne postuje, i ja ti nikad ne bih dao taj nick jer ne pripada tebi :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 exV uzmi pa samo registruj novi nalog pod userom koji hoces, za promenu nicka izlazimo u susret samo ljudima koji dugo vremena imaju aktivan taj nick. Ne vidim razliku u tome da li ti je user registrovan mesec dana ranije ili kasnije. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) -Highl1 nisam znao da dolazi,ok moja greska -Zwerko k opet se vracamo na to da sam mislio da se neka budala zeza pa kreirao acc. -Ivan_ mislim da sa moje strane nije bilo ista bezobrazno samo cisto pitanje. Edited January 6, 2006 by exV Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Stanoje Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Je l' mоžete da mi promenite nick u Ivan_ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 [roflmao] Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 joj koliko me zanima ko bi to mogao biti da nije timovac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Oke ;D Posto sam procitao gore ovo Ovde vec par dina, da li je moguce da mi se prebace postovi sa starog account-a sicks na ovaj. Ili na Sicks-u da mi neko promeni ime na Snou. Vec sam pisao na proslog strani ali svi me isqlirase, recite mi 'ne moze' barem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ne moze Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 buuuuuuuuuuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Oke ;D Posto sam procitao gore ovo Ovde vec par dina, da li je moguce da mi se prebace postovi sa starog account-a sicks na ovaj. Ili na Sicks-u da mi neko promeni ime na Snou. Vec sam pisao na proslog strani ali svi me isqlirase, recite mi 'ne moze' barem... ← smem da pitam shto? :) btw da li je exv zapravo ronaldinjo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Admini molim vas da mi promenite nick u MrGuD... ...smorio me ovaj dosadashnji... Hvala unapred. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 a ni Mrgud ti nije neki ali ajde :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts