Nothingman Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Mozda je ovo vec odavno poznata chinjenica, ali danas sam sasvim sluchajno istrazujuci uspeo da udjem na unknown teritoriju severo-istochno od Eastern plaguelands. Znachi tamo postoji jedna chitava oblast koja nije zabelezena na mapi, a u kojoj se ne nalazi apsolutno nista Samo jedna velika, prazna, dolina sa sjebanim teksturama...kao da su ovi sto su pravili igru imali deadline i nisu stigli da je zavrse. Takodje, odatle je moguce doci u severni deo EP-a u neku vrstu zatvorenog kanjona, gde se nalazi samo jedna prazna kuca, i tacno se vidi da su ovi iz blizarda tu prestali sa radom jer je oblast zatvorena "nevidljivim poligonima" i nekim oborenim stablima na severu EP-a. Napravio sam i par screenshotova, pa ako nekog interesuje mogu da okachim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Okachi, bash me interesuje kako izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 (edited) Okachi, bash me interesuje kako izgleda ← Imam 13 slika koje sam spakovao u jednu rar arhivu jer me mrzi da kachim pojedinachno na imageshack. Ako znas gde mogu da uploadujem .rar file reci mi i bice uradjeno za tren oka p.s. velichina fajla je 800 kb. Edited September 2, 2005 by Nothingman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 http://www.yousendit.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 tnx http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=31AOL28...Q11K4YKXLAGZT93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 kad bi znali prichu o warcraftu znali bi shta je tamo ... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Kuca i ljubicasti horizont su strava Kapiram da nisu ni mislili da ce neko da ode tamo pa se nisu ni trudili hehe Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 kad bi znali prichu o warcraftu znali bi shta je tamo ... ← Pa ajde reci mi, posto me Warcraft i rts generalno uopste ne interesuju, tako da nikada necu znati prichu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Znao sam, sve zu zajebali gnomovi =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 pa da nije gnomova, sve bi stigli da zavrshe . WoW je pun takvih mesta, Stranglehorn ima jednu oblast velicine neke manje zone, tu ima gomila pecina, vidi se da nisu ni textrure stavljali, uglavnom, prepuno je takvih mesta. Pronashao sam da postoji mapa Azashara kratera u game fileovima izgleda kao neki veci BG, i prilicno je zanimljivo shto su zgrade aliajanse i horde jedne pored druge, mozda nam se smeshi neki survival. Kad budem imao vremena postovacu par sc-ova. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 ima i ona oblast juzno od silverpina.. gde je onaj zid veliki :grey man wall" cinimi se... ko zna sta ce sve ubaciti... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 ima iz winterspringa prolaz u novu oblast koji izgleda kao instanca ako se prosteltuje kroz one demone na jugu dodje se do pecine koja na kraju ima ulaz u instancu a iza se vidi kao zamucena oblast kao sto se vide malo gradovi kad mag otvori portal .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ima u tanarisu-u ona velika vrata mislim da se mjesto zove Uldum,iza tih vrata vjerovatno nema nista ali su predvidjena za neku instancu vjerovatno,zatim pola juznog dijela Silithusa,ko ce im ga znati ,ali brzo ce oni to da popune sto znaci jos nekih 3-4 mjeseca najkasnije ce morati da izbace expansion pack jer kad popune sva ta veca mjesta sta ce onda,da samo prave instance i podzemni svijet jel,jer pec od prilike izlazi jednom mjesecno od prilike a u svaki pec po jedna ili dvije instance ukljucujuci BG ,tako da blizz mora da brzo radi jer WoWeri su mnogo brzi od njih ali,ali blizz spasava sto su napravili MNOGO jaku igru tako da WoWeri mogu malo i da cekaju odnosno da se zanimaju sa drugim stvarima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 da za Uldum sam ja pricao ingame nekome... i taj silithus ima isto.. ma ima sta oces, nesmem ni da pomislim sta ce bude kad ubace Arthasa i frozen throne... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 da za Uldum sam ja pricao ingame nekome... i taj silithus ima isto.. ma ima sta oces, nesmem ni da pomislim sta ce bude kad ubace Arthasa i frozen throne... ← To ideu expansion pack tek tako da blizz ti kaze :WHAIT LITTLE, BAYBE FOR MY SWEET P*SSY ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 evo nekih screenova shto sam obecao shto se tice Azshara Cratera: i evo jednog nevezanog za temu, shushka se da ce sa zull gurub biti dostupan novi epic mount , u igri vec postoji Reins of the Bengal Tiger, ali nije dostupan, niti sam ga ja igde video, glasine su da postoji skriven npc u STV gde se kupuje ,ali niko koga ja znam niti na mom serveru ga nije video. Pa je veoma moguce da ce njega da ubace Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 ovde mozete videti neke planove, Nazjatar na sredini, tu zive nage sa kraljicom Azshara ,developeri uveliko rade na ovom delu, to je takodje mesto gde je postojao Well of Eternity . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) Hmm..ovo nikad nesto nisam zapazio u Azshari mada nisam mnogo vremena ni bio tamo!Ovo je Blizz planirao ,malo da ne prekrsi rok pa ono nije igra zavrsena do kraja nego na svim ovim lokacijama ce nesto da "bidne" A sto se tice toga plana to ostrvo sjeverno,ili "ledeno" ostrvo ce da izadje u ekspanziji to znam sigurno,a za ova dva mala u sredini i skroz dole nisam siguran ali mislim da ce i ona,Ali sta ce blizz kad i to izbaci ima li neko predstavu?Ima li jos nesto sto se spominje u WC3 i WC tft a nije jos stavljeno pa ce to da stave ili ce mozda Blizz ovim da produzi pricu na neki nacin ili nesto!?? Edited September 2, 2005 by malisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) ima i ona oblast juzno od silverpina.. gde je onaj zid veliki :grey man wall" cinimi se... ko zna sta ce sve ubaciti... hehe, ja znam , tu ce ubaciti Gilneas, nov grad, kontrolisan od strane ljudi, ali ne alijanse. Oni su se ogradili od ostalog sveta zato i taj zid tu stoji. Nisu pomogili alijansi u 2 ratu, itd itd. Mozda je ovo vec odavno poznata chinjenica, ali danas sam sasvim sluchajno istrazujuci uspeo da udjem na unknown teritoriju severo-istochno od Eastern plaguelands. Znachi tamo postoji jedna chitava oblast koja nije zabelezena na mapi, a u kojoj se ne nalazi apsolutno nista icon_smile.gif Samo jedna velika, prazna, dolina sa sjebanim teksturama...kao da su ovi sto su pravili igru imali deadline i nisu stigli da je zavrse. Takodje, odatle je moguce doci u severni deo EP-a u neku vrstu zatvorenog kanjona, gde se nalazi samo jedna prazna kuca, i tacno se vidi da su ovi iz blizarda tu prestali sa radom jer je oblast zatvorena "nevidljivim poligonima" i nekim oborenim stablima na severu EP-a. Napravio sam i par screenshotova, pa ako nekog interesuje mogu da okachim. Da, ceo taj deo ce biti zamenjen sa novom oblasti Quel Thalas, ne znam da li si primetio ali onaj elf shto stoji u onoj kuci kad se prodje zabarikadirani kanjon zove Adon, kao Addon :D Edited September 2, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 hehe, ja znam , tu ce ubaciti Gilneas, nov grad, kontrolisan od strane ljudi, ali ne alijanse. Oni su se ogradili od ostalog sveta zato i taj zid tu stoji. Nisu pomogili alijansi u 2 ratu, itd itd. Da, ceo taj deo ce biti zamenjen sa novom oblasti Quel Thalas, ne znam da li si primetio ali onaj elf shto stoji u onoj kuci kad se prodje zabarikadirani kanjon zove Adon, kao Addon :D ← Juche sam bio u toj kuci i tamo nije bilo nikoga...mozda se spawnuje u odredjeno doba dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 bio sam u donjem delu silithusa... ima neki temple i okruzenje je dosta na fazon insekata... sve je nedovrsheno i nema bash nishta zanimljivo Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Juche sam bio u toj kuci i tamo nije bilo nikoga...mozda se spawnuje u odredjeno doba dana? ← Nije u kucici nego kad ides onim putem sa juga ka severu pa ima skretanje desno u jednom trenutku koje vodi na sever do planina i na kraju tog puta je kao road block ono balvani i kamenje i ispred stoji elf lik koji se zove adon i taj ce put verovatno biti za te zemolje severno od epl-a Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Ima u tanarisu-u ona velika vrata mislim da se mjesto zove Uldum,iza tih vrata vjerovatno nema nista ali su predvidjena za neku instancu vjerovatno,zatim pola juznog dijela Silithusa,ko ce im ga znati ,ali brzo ce oni to da popune sto znaci jos nekih 3-4 mjeseca najkasnije ce morati da izbace expansion pack jer kad popune sva ta veca mjesta sta ce onda,da samo prave instance i podzemni svijet jel,jer pec od prilike izlazi jednom mjesecno od prilike a u svaki pec po jedna ili dvije instance ukljucujuci BG ,tako da blizz mora da brzo radi jer WoWeri su mnogo brzi od njih ali,ali blizz spasava sto su napravili MNOGO jaku igru tako da WoWeri mogu malo i da cekaju odnosno da se zanimaju sa drugim stvarima ← Za taj uldum dobijas quest kada zavrsis Uldaman, ubijes velikog chuvara diskova,uzmes diskove iz prostorije iza njega i malo poprichash sa duhom koji se u medjuvremenu stvori tu negde.....onda kao nosish te diskove u TB pa te ovi shalju da istrazis ''gates of Uldum''... Kada odes do gates of uldum pojavi se isti onaj duh i nesto ti malo jede govna i kaze ti sta trea...ti se vratisu TB i tamo ti kazu :''e bas kul sto si se iscimao evo ti malo exp to je to...'' WTF ! ! ! Elem...quest ce verovatno dobiti neki zanimljiv nastavak u nekom od patcheva... A koliko sam ja shvatio u Uldumu se kriju ''THE MAKERS" ko god oni bili... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Znam ja sve o uldumu, ako nekoga zanima smo recite, btw ta istnanca je zavrshena, ali smara blizz malo. Taj quest o kome ti zapravo pricash je put do kljuca u uldamanu, ima veze sa skupljanjem nekih koinsa ako se secam. To mesto ce verovatno da vrvi od titana. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Nije u kucici nego kad ides onim putem sa juga ka severu pa ima skretanje desno u jednom trenutku koje vodi na sever do planina i na kraju tog puta je kao road block ono balvani i kamenje i ispred stoji elf lik koji se zove adon i taj ce put verovatno biti za te zemolje severno od epl-a ← A zato ga nisam video...ja sam bio sa suprotne strane tih balvana i kamenja, pored kuce u kanjonu. Jedini nachin da izadjem je bio da sacekam da prodje cooldown i da se stonujem u IF, a kasnije me mrzelo da se vracam do balvana normalnim putem kroz EP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts