Niko Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 (edited) okej, U oktobru se planira odrzavanje velikog Q3 turnira. Za sada nemamo detalje i ovo su nezvanichne informacije. Znachi planirali smo duel turnir za okvirno 32 igracha, sa idejom da se turnir izvede na dva dana, igrachi iz susednih gradova bi bili rasporedjeni po dogovoru - mozda ostavljeni za drugi dan kada se planiraju i finalni mechevi zbog cimanja oko puta. Tako bi imali, napokon, komforan turnir bez jurnjave itd. U planu su video bimovi i gtv prenos na internetu, mozda i na sbb info kanalu. Nagradni fond bi bio dostojan veceg turnira. Ulaz u odnosu na WCG mozda veci ali ne preterano. Takodje bi napravili i jedan ili dva TDM, mozda chak i CTF "shou mecha", kako je, chini mi se, zero predlozio. Shto se tiche kvejka: timelimit 15 g_forcerespawn 5 map lista: pro-q3dm6 pro-q3tourney4 ztn3tourney1 hub3aeroq3 i u skladu sa idejom da stalno shirimo listu stavili bi jos bar (kao na wcg-u): q3dm13 Interesuju me vashi komentari... Da li vam odgovara duel ili bi radije tdm 2v2, da li imate nekih ideja shta bi jos moglo da se izvede ili ne bi trebalo itd. Aj' predlazite pa da vidimo sta bi od toga bilo realno.. :) Glasanje za shta ste radije, duel ili timski: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=32031 u medjuvremenu GL & HF!!! :) *ako bi neki modertator bio fin i pinovao topik kao vazan.. :P Edited September 2, 2005 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Shta ako u medjuvremenu iskochi quake 4? Hotjemo menjati ili ostajemo na q3? Btw, glasam za 2v2.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 (edited) pa ne, radili bi onda shou mech za q4 umesto ili zajedno sa q3 tdm? btw izveli bi ono shto si prichao -> svako je obavezan da donese svoju tastaturu misha slushke i podlogu, dali bi i na "pozajmicu" svakom ko ne donese ali da bi izbegli smaranje sa 100 kablova i "nevalja mi mish i slichno" ?? moze? Edited September 1, 2005 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Mozhe :) ako ipak bude 2v2 koji nam je map list? pro-q3dm6, ztn3dm1, q3dm7 ospdm6? josh neki predlog? treba mi timmejt.. kiki se preselio u novi sad :( Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 2v2 moji predlozi bi bili: pro-q3tourney7 ospdm11 pro-q3dm6 ztn3dm1 bez q3dm7 i ospdm6 (obrazlozenje: prevelike mape) - mada se slazem da bi mozda i mogle da funkcionishu.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ako se i ja tu pitam ja sam vise za varijantu 1 na 1. Nemam s kim 2 na 2 :) Oces sa mnom Simo? :)))))))))))))) Mapa moze pro-q3tourney7, ja je volim, ali je nisam jos video na nekom turniru. Slazem se za ctf. Bar jednom makar i reviajlno. Mapa osp-dm5 je isto OK. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 svi koji su zainteresovani se pitaju :) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Mene smara ta ospdm11 :( al zato tjemo igrati na 2 dobijene :) Mozhe i pro-q3tourney7. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ja sam za pt7 i u 2v2 a boga mi i u 1v1 :) kiki u ns ? hoho mogli bi da bouncujemo nekad .. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 ja sam za duel :) uvek za duel nego... gde bi se odrzao turnir? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 u jednoj od igraonica u metro stanici ispod vukovog spomenika, nije jos odredjeno koja jer treba da vidimo koje bi nam igraonice izashle u susret a koje odgovarale (dobri, stabilni rachunari i dobra ventilacija).. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ja sam za to da bude i 1v1 i TDM ali nikako samo TDM.Quake 3 je singleplayer igra...timski se moze igrati onako cisto revijalno..:} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 u atg-u mozda? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 izbor igraonice ostaje meni i simi i o tome ne brinite.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 ok,bio samo predlog na vama dal' ced te ga usvojitit il' ne!!! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 np, nisam ni ja bash sve rekao u jednoj od igraonica u metro stanici ispod vukovog spomenika, nije jos odredjeno koja jer treba da vidimo koje bi nam igraonice izashle u susret a koje odgovarale (dobri, stabilni rachunari i dobra ventilacija).. + od igraonica koje na ESL da na raspolaganje atg nije losha ideja, i svidja mi se :P ali koleale (esl) nam nije dao atg u izboru igraona sa kojima oni posluju,.. videcemo jos.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 2v2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Predlog. Da li je moguce na tom turniru da bude jedna, ako treba i veca grupa, bez nosioca sa nama novajlijama? Nama bi bilo zanimljivije tako. U osmini finala, koja se igra nakon grupa :), bi onda proslo nekoliko nas, 2 - 4. Neko bi tada imamo laksi poso u 1/8 finala ali dobro... Zvuci li realno? I nikako samo TDM. :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 pa shto se mene tiche da! :) mozemo da napravimo i disbalansirane grupe pa da se bolji malo vishe muche do finala zaboravih da ako imamo 32 igracha, u sluchaju duela to nam je onda 8 grupa po 4 igracha gde bi prva dva ishla dalje.. za tdm bi imali 16 ekipa, sa 4 grupe, takodje prve dve ekipe dalje... btw sad si mi dao ideju da bi onda mogli izvesti i duel turnir (kao shto je ranije bio za "vune") za 16 igracha + 2v2 tdm, ako je to vremenski izvodljivo i ako bi bio dovoljan nagradni fond.. (mada se toj ideji ne bi preterano nadao jer zahteva previshe posla za dva dana) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Jedno malo pitanje... da li bi klan FUSE onda pristao na jedan 4v4 mech vs CHE :) ? tipa.. da odigramo Raven, Cile, Banor i ja vs Sima, Saint, Tiger, Kiki ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 mala izmena, igrao bih i ja za fjuz... ihihihihi, onda bolje da se navezbate! :) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Jedno malo pitanje... da li bi klan FUSE onda pristao na jedan 4v4 mech vs CHE :) ? tipa.. da odigramo Raven, Cile, Banor i ja vs Sima, Saint, Tiger, Kiki ? ← pa dobro meni se ionako ne igra.....>__< Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 pa dobro meni se ionako ne igra.....>__< ← ko tebe shta pita :) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 pa to sto me niko i ne pita je problem>__< Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 shto problem?! zashto bi tebe pitali kad se ti ne pitash.., Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts