Guest Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Jalla Jalla je odlichan shvedski film (ne, nije akcioni) koji sam dloadovao sa neta, ali se ispostavilo da je pri ripovanju preskocheno 10ak minuta (kada mans popije po nosu od lika sa bokserom). ima li neko kompletnu verziju? Svjedoci je bosanski ili hrvatski antiratni film, trebalo bi da je odlichan. ko mozhe da mi nabavi ovo, neka mi se javi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Jalla Jalla ima u mom dvd klubu, ako hoces mogu da ti uzmem. Ovaj drugi nema. Inace Jalla Jalla sam gledao pre nekoliko godina dok je moja kablovska tv krala program na kome pustaju samo filmove, naravno bez titla. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 aj da se iskombinujemo, da li mozhesh da ga ripujesh pa da mi donesesh ili da mi srezhesh na dvd? ili samo da mi dash pa ja da se jebavam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 meni jalla jalla beše mnogo glup.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts