killYg0r Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Mom drugaru se pojavi plavi ekran(phisical memory dump) posle otpirlike pola sata ,kada je vrucina, a kada je hladno vreme radi do sat vremena. Skoro sve delove je promenio ,plocu,procesor,graficku,hard i napajanje. Jedino je ostaje je da je problem u cooleru tj hladjenu ili memoriji ili u driverima za graficku. Sad ide da qpi novi kuler i probace stim. Pa ce videti kako je sa novim kulerom pa ako ne radi sta onda ? Dajte neku pomoc ili sta da radi posto mu se to desava vec pola godine i jace i prolupao je totalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Imao sam taj problem sa win 2000 ali kada sam ponovo formatirao hdd i ponovo instalirao drajvere za graficxku makina radi ok...mada kako je menjao procesor a nije cooler, probaj sa drugom memorijom obavezno, flesxuj bios, nosi racxunar u servis :))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 E sad ovo nije struchan savet al probaj. Naime, imao sam isti problem i sa xp i sa 2000. I nisam dzagao nikakav 'ardver vec reinstalirao win, da li sam pregazio ili format ne secam se, ali posle toga nije bilo frke. Znachi probaj da ga pregazish pa ako ne pali format i jovo-na-novo. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ma da....softwerska greska ja zasigurno, naravno slican problem i naravno da se sveresilo format,flash,i zamena drivera! gl. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gx-X[RUR] Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 da da , softwer losije radi kad je napolju toplo LOL :) Pregreva se ram ili CPU, ali to vazi samo ako je istina ono sto si naveo - da kad je napolju hladnije masina radi duze, a kad je toplije - krace. Moguce i da ste napravili neki bezuspesan pokusaj overkloka ili da setinzi za voltaze nisu dobri ili da je na primer procesor remarkiran pa se prijavljuje pogresno i samim time se voltaze podesavaju pogresno, amoguce i da ploca ne prepoznaje SPD memorije kako treba e da memorija dobija manje struje nego sto treba, a moguce je i da je cooler prljav...elem, odnesi to kod nekog ko se razume i taj ce vec skontati sta je ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Menjaj memoriju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts