ZeRoX- Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Bolja je subota realno jer u nedelju ujutro su svi retardirani od subote uveche...mislim ja sam stalno retardiran ali kazem ovo da Highl1 ne bi umesto mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Bolja je subota realno jer u nedelju ujutro su svi retardirani od subote uveche...mislim ja sam stalno retardiran ali kazem ovo da Highl1 ne bi umesto mene... ← necu ti si sk06 pro-gamer ovo ono :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 necu ti si sk06 pro-gamer ovo ono :D ← Brate meni zato SK posalje majcu pa ti reci da nisam progamer :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Brate meni zato SK posalje majcu pa ti reci da nisam progamer :P ← brate, osuo si se od one majice bre, sve te gledam na wcg-u, cheshkash se po celom telu i stezhe te oko vrata :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Bolja je subota realno jer u nedelju ujutro su svi retardirani od subote uveche...mislim ja sam stalno retardiran ali kazem ovo da Highl1 ne bi umesto mene... ← Da, a u subotu ujutru nisi retardiran od petka uveche... brate, osuo si se od one majice bre, sve te gledam na wcg-u, cheshkash se po celom telu i stezhe te oko vrata :D ← Pwned! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 3, 2005 Author Report Share Posted September 3, 2005 ahahhahahaha G_G tur tur tur! znaci prvi vikend posle 20. ? :) subota ? deal? deal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 ahahhahahaha G_G tur tur tur! znaci prvi vikend posle 20. ? :) subota ? deal? deal! ← tur tur tur...samo najavite kad je i dolazimo ja i slash :PP ...necemo da nam propadne war scena iako nas ne znate,ja i moj brat cemo dolaziti na turove..jedino tako mogu da naucim da igram jos bolje ako igram protiv nasih naj igraca :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 tur tur tur...samo najavite kad je i dolazimo ja i slash :PP ...necemo da nam propadne war scena iako nas ne znate,ja i moj brat cemo dolaziti na turove..jedino tako mogu da naucim da igram jos bolje ako igram protiv nasih naj igraca :DD ← kako je iskusno ostavio prazno izmedju naj i igracha da se dopuni po zelji moja dopuna: naj (tjoravijih) igracha -> sharky :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 jebote ala se najavljujete kao da ste ToD i Zeus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 kako je iskusno ostavio prazno izmedju naj i igracha da se dopuni po zelji moja dopuna: naj (tjoravijih) igracha -> sharky :D ← to to h1ghli :p ...kako si zao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 jebote ala se najavljujete kao da ste ToD i Zeus... ← samo je rakao da dolazimo nije trazio crveni tepih:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ZA tepih cemo da vidimo sta moze da se uradi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vunda. Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ja bih rado organizovao tur u Cacku, ali igraonica je ocaj tako da tt. H1 si igrao u G-u kad je bio tur u Ca kad se tek pojavila glorija? Tad je tur bas bio ok, ali ta igraona je zatvorena :(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 koja ce igraona da bude highly????/ moze deus??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ali da budu oni compovi u drugoj sobi.... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 koja ce igraona da bude highly????/ moze deus??? ← ne razumem post. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ne razumem post. ← vidis da misli da si ti organizator...h1ghli...zakljucali onaj topic :( ..a bas je bilo zanimljivo...taman samo iskulirali sa prozivkama i svime...i zatvori ga neki lik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatThis Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ajde samo neka bilo ko, ko bi da pravi turnir, otvori topic sa informacijama o turniru da se ljudi prijavljuju, pripremaju i izplaniraju....... p.s. strajk se verovatno brzo zavrsava tako da je bolje da to obavimo za vreme njega... (verovatno mnogi ne idu u skolu zbog strajka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ja bih rado organizovao tur u Cacku, ali igraonica je ocaj tako da tt. H1 si igrao u G-u kad je bio tur u Ca kad se tek pojavila glorija? Tad je tur bas bio ok, ali ta igraona je zatvorena :(. ← da,igrao sam.. a shto se tiche turnira sigurno ce igor da objavi neki info, kad sazna sve detalje :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 vidis da misli da si ti organizator...h1ghli...zakljucali onaj topic :( ..a bas je bilo zanimljivo...taman samo iskulirali sa prozivkama i svime...i zatvori ga neki lik... ← Tom liku su skinuli moderatora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 subota 24ti GOGOGOGO igore napravi tur svecki a nas :P i vidimo se tamo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Tom liku su skinuli moderatora :) ← hmm!? mislimo li na istog? ..na Stator-a jel tako? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 subota 24ti GOGOGOGO igore napravi tur svecki a nas :P i vidimo se tamo :) ← moze :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 hmm!? mislimo li na istog? ..na Stator-a jel tako? :) ← Da na istog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Zajebali ste se vi nesto momci ali na war3 delu foruma moderatorsku "fotelju" niko nije izgubio u poslednjih mesec dana.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts