Longleyy Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 (edited) Meni bi najvishe odgovaralno 17-og,18-og septembra , znaci taj vikend , ili onaj tamo vikend 1-og , 2-og oktobra. inache , ko mi kaze da sa nejakim archerkama ne treba micro he is a bitch Edited September 1, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Meni bi najvishe odgovaralno 17-og,18-og septembra , znaci taj vikend , ili onaj tamo vikend 1-og , 2-og oktobra. inache , ko mi kaze da sa nejakim archerkama ne treba micro he is a bitch ← ma 'de u oktobru, to je vec kasno.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 On je pitao da kaze kad svima odgovara , ja sam m u to i rekao , inache meni je svejedno kad ce , ali tad mi je dojaja jer mi je takozvani "veliki vikend" , pa mi je mnogo lakse jer iz NS-a bi isao u BG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ne razocaravaj me,kojih 30% kad ti za elfa i ne treba micro...i za orca ofc :) ← Zerox, T3h_M1cR0-mAn1AC, has spoken! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 On je pitao da kaze kad svima odgovara , ja sam m u to i rekao , inache meni je svejedno kad ce , ali tad mi je dojaja jer mi je takozvani "veliki vikend" , pa mi je mnogo lakse jer iz NS-a bi isao u BG... ← on sigurno nije mislio na tebe, koji do sad si bio na jednom turniru, ako i toliko, no offence, ali tako stvari stoje.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 (edited) on sigurno nije mislio na tebe, koji do sad si bio na jednom turniru, ako i toliko, no offence, ali tako stvari stoje.. ← Hmm isto kao sto je highl1 rekao tako nesto 17,18 tako nesto da bude subota bi bilo najbolje :),posle bash i ne odgvoara...,mater in jebem danas sam ushao u skolu i vec su srali da 10og i 20 i nekog vec idemo u subotu u skolu ...... tt Edited September 1, 2005 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Zerox, T3h_M1cR0-mAn1AC, has spoken! ← ne ne decko t3h_m1cr0_0wn3r3r... Btw aj neka taj tur bude fazon sledece ili one tamo subote zbog skole,da se organizuje odham dok jos nema nista za ucenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ha-ha buljashu, ishao si u shkolu! Kod mene shtrajk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ha-ha buljashu, ishao si u shkolu! Kod mene shtrajk ← omg!!!1111oneeleven!!111 nisi ishao u shkolu l33t sch00l d0dg3r ! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ha-ha buljashu, ishao si u shkolu! Kod mene shtrajk ← Ti da nisi sabio prosli WCG i ucio za to vreme ne bi sada ni isao u skolu :D:D:D:D Btw kod mene treba za 7 dana da krene imba strajk ijuuu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Moja skola kolko je retardirana nikada nece ni strajkovati T_T ... jer nikada ni nije ..... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 i sta bi aj ocete da pocnem da organizujem ili ne i ako ima neko neki predlog nek posalje na stabilo@alfagm mislim ja sam spreman samo od vas zavisi ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatThis Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 ako ova 4gl kompanija oce da dodje onda pravi... treba da kazu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleedoh_ Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Highl1 jel si bio na turniru u pancevu pre 2 godine? igraonica m2? tada sam igrao protiv nekog Highl1-ja ali tek sad svatjam da si zdamo bio ti to. bio si orc tada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 on sigurno nije mislio na tebe, koji do sad si bio na jednom turniru, ako i toliko, no offence, ali tako stvari stoje.. ← Ja sam mislio da je mislio uopsteno za ljude koji bi hteli da dodju , ali nebitno. Znaci dosao bih verovatno zavisi od datuma. Bio sam na jednom za vreme RoC-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 i sta bi aj ocete da pocnem da organizujem ili ne i ako ima neko neki predlog nek posalje na stabilo@alfagm mislim ja sam spreman samo od vas zavisi ?? ← Pa ti organizuj turnir, otvori novi topic na ovde sa informacijama o turnir-u(kada i gde se igra, koja su pravila, koliko je ucheshce, itd.) i kad ljudi vide da si ozbiljan u tome shto radish, doci ce. Evo ti primer dobro uradjenog posla: IIIIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 meni se igorova ponuda najvise svidjam jer znam sa kime imam posla no offence fox znaci ne ovaj sad vikend i sledeci po mogucnosti i meni sve ostalo odgovara ovaj vikend svadba a sledeci sam obecao targi da cu ici kod njega sve ostalo is ok for me ostalo cete morati da podesavate prema skolacima :P:) igore gl btw izastavi mileta iz te organizacije plz :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Highl1 jel si bio na turniru u pancevu pre 2 godine? igraonica m2? tada sam igrao protiv nekog Highl1-ja ali tek sad svatjam da si zdamo bio ti to. bio si orc tada ← da, tad sam josh kao igrao.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 pravi ovaj weekend :) no Vladoica => anti-tower actioN! : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 moze tur u deusu :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Haha, padaju reklame za Deus na sve strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 igraonica realno tih reklama i pohvala vredi bar sto se tice mog iskustva sa istim :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Aj sad ozbiljno...turnir u septembru moze samo posle 20-tog. Kad vam odgovara, subota ili nedelja i pravim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Subota je uvek bolja, jer ima shtrebera koji nece da dodju u nedelju zbog shkole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Subota je uvek bolja, jer ima shtrebera koji nece da dodju u nedelju zbog shkole. ← evo javio se jedan :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts