Twister Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) Jel igra neko ovu igru online ?? Kontam matora je igra ali je po meni najbolja simulacija koja je ikada napravljena :) ranije sam je igrao non stop pa sam neshto pauzirao jer sam pogubio CD-ove (sve koje sam imao) :PPP i sad sam uzeo original a imam i dobar net pa bih da probam da opikam online... shta imate da mi kazete sto se toga tiche ? Edited August 29, 2005 by Twister Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Jel igra neko ovu igru online ?? Kontam matora je igra ali je po meni najbolja simulacija koja je ikada napravljena :) ranije sam je igrao non stop pa sam neshto pauzirao jer sam pogubio CD-ove (sve koje sam imao) :PPP i sad sam uzeo original a imam i dobar net pa bih da probam da opikam online... shta imate da mi kazete sto se toga tiche ? ← Samo mogu da ti kazem da sam igrao kao nenormalan CMR2,da je najjaca reli igra,i da bih voleo da se oprobam protiv jos nekoga ko zna znanje...ali nemam ni dobar net,niti original,niti pirata... Jesi probao da nadjes nesto na Google-u,u fazonu cmr2 serveri,tako nesto... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Pa nisam nista trazio na google-u, samo sam instalirao igru i ono probao da nadjem neki server ali nishta... verovatno moram da upishem IP adresu koju nemam dve blage gde mogu da nadjem :D ttako da dodjavola :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 CMR2 najigriviji reli sto se multiplayera tice, igrao sam samo u LAN-u sto se tice neta jbg neverujem da to iko vise igra, verovatno su svi serveri ugasheni :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 ja sam cmr2 peglo u igraonici u kraju:Dkoje ledilo secam se da sam najvishe voleo italiju,i da sam sa fokusom odvozao najsavrsheniji moguci krug=] eh da.to mi je omiljena vozhnja(cmr3 sam probao,4 nisam ni igrao) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts