Jump to content

Kemp

Capma

Recommended Posts

E ovako za sve male nublete koji neznaju ko je Kemp

Lik je jedan od najacih d2 playera of all da times,Makar kod nas(bilo jednom davno U pH),200% pozitivac,manijak,Trowach i sve sto ide uz to...Ajmo bartuce dodaj nesto smorih se da falim Choveka

Neke price nikad necu zaboraviti (kao ono sto uradi mateji za onaj nesretni Wf)

Interrupts better than Kanye

Hm, dobro, slazem se, chovek je ledzend, treba da pochne da pravi svoju modnu liniju, ali ako ne poteku te priche, ne vidim svrhu postojanja ovog topic-a. Mogao si ti da zapochesh sa nekom od tih koje nikad necesh zaboraviti.

Evo ja znam da je prodavao in-game gold za real life nishtice. [8D] Pr0, nema shta. [:p]

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

U knezu sam sutra kod konja od 15;00 - 15;30 , za sve zainteresovane vazi cenovnik :

- Gledanje 5 sec : 30 kinti

- Dodir (ruke naravno, osim ako niste plavusa ili sl.) : 56

- Razgovor 30 sec : 100 dindzi(dzaba)

- Hm aj ako imate neke skrivene zelje itd slobodno iznesite ovde, pa cemo po dogovoru. Btw, dao sam sarmi jednom da mi izdrka za neki uniqe, nesto zajebano bese, dobar je mogu vam reci....Eh lepa su vremena bila , svi bilisrecni i zadovoljni :)

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

Jbt imam svoj topic! Jel mogu da spamujem do mile volje, a Bartuce a?

Plx plx plx

E da Sarmo, poceo sam Wow pre jedno 6 meseci da igram. Secam se kad si hteo da me ubijes sto sam te navukao na D2....Veruj mi da je ovo ako ne duplo onda 9218312 puta gore od diabla... NE ZELIS da probas jednostavno :) Navucen sam sad gore nego na diablo onda ;)

Edited by Kemp.

WoW a brate ne treba mi to u zivotu imam par ortaka po Obrenovcu prsli su ko zvetcke....Strari dobri d2 1.11 izasho kewa pikam to dok ne izadje d3..lol kako serem...

...Ma piko bi ja wow nego nemam uslove ovde lol cim nam smore dsl eto mene tamo tapkam gold za US dolare

Interrupts better than Kanye

WoW je kod mene na blacklisti pored D&D i nekih drugih kartasko-potezno-kockica igrica :) fakultet je predamnom i ne treba mi takva stvar u zivotu uopste :) ai taman sam dobio 5-6 kila, da se vracam na 60 ne zelim :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Kada se setim samo tih Playhouse dana... Sarma chituje neke iteme, Srbenda zakljuchava Ripera i Reva i WCu, Saddam igra Alfa Kentaure, Buba shalje u komu svakoga sa kim pricha...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

E ubio si topic :(

Kako bre nema veze s frpovima, evo igro sam Baldurs Gate2 i umalo preso da mi nije crk'o hard...Preso sam i Neverwinter nights, aha, pa ti sad vidi ^^

I te kako ima veze :) :)

Bartuce ako on lokuje jel mozes da odlokujes? ;))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...