Jump to content

Seria A

Cervantes

Recommended Posts

Pochela Seria A. Mislim da je to sasvim dovoljno kao uvod u novu sezonu.

Rez. prvog kola:

juche

Livorno - Lecce 2:1 (Lucarelli 12', Palladino 48' - Pinardi pen 39')

Fiorentina - Sampdoria 2:1 (Fiore 13', Toni pen 30' - Diana 74')

danas

Ascoli - AC MIlan 1:1 (Cudini 56' - Shevchenko 62')

Inter MIlan - Treviso 3:0 (Adriano 32', 68', 80')

Lazio - Messina 1:0 (Pandev 21')

Parma - Palermo 1:1 (Bresciano 48' - Terlizzi 36')

Reggina - Roma 0:3 (Mancini 30', De Rossi 46', Nonda 90') crveni karton: Paredes (REG) 63'

Udinese - Empoli 1:0 (Muntari 30')

Siena - Cagliari 2:1 (Chiesa pen 45', 58' - Esposito 9') crveni karton: D'aversa (SIE) 66'

vecheras

Juventus - Chievo Verona

Svidja mi se kako je krenulo...Ova sezona ima potencijal da bude jedna od najzanimljivijih u poslednjih nekoliko godina...Inter je jak ko zemlja, Milan i Juve takodje a juznjaci su po obicaju mnooogo ludi, tako da nas IMO ocekuje super zanimljiva sezona. [;)]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Ma ja bih bas voleo da Inter uzme titulu...iako sam prethodnih 7, 8 godina navijao za Juve, ove godine su mi splasle navijacke strasti i bas bih voleo da Inter uzme jer jednostavno cekaju od '89-e i uvek su tu u vrhu ali nikad dovoljno dobri...Deluje mi da je sad pravi trenutak da urade nesto veliko i to ne samo u ligi nego i u Evropi...

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Sxta je vama ljudi Inter ove sezone ima najsmoreniju ekipu, da nije Adriana, lomili bi se na zacxelju...Figo koji se ni sam ne seca kada je odigrao dobru sezonu, Veron koji ima isti problem, Deki koji trazxi sebe, kamoranezi cccccc, zaneti penzos, nazad sxuplji materaci i kordoba, rekoba kojeg ako ne krene u prvih 20 minuta mozxesx da ga izvedesx napolje (slicxno kao nekada Dejo, samo losxiji)...ma ekipa im je tuga, taman ko prosxle godine ima da odigraju 20000000 neresxenih i to kao sxto sam rekao na Adrianovo silovanje :(

Realno Juve iako ne izgleda tako uvek ima rad da pobedjuje sa golom razlike i slabije i jacxe protivnike i najmanje kixa, te je uvek najozbiljniji kandidat za kalcxo, naravno Milan je po defaultu favorit i eventualno Roma koja je dobro pocxela sezonu i ima puno toga da dokazxe, moja omiljena ekipa od malih je Livorno...cxini mi se da ove sezone je seria a basx onako trubadurska, cxak su mi i nemci atraktivniji [:p]

fml

@ Shoosh .. Jesi siguran da znas sastave ekipe o kojima si pricao .. Kamoranezi je igrac Juventusa, sem ako se nije desio neki transfer posle 1. septembra ;). Dalje, Inter je doveo u odbranu Samuela, tako da nece biti u odbrani Materaci i Kordoba, a sto se tice ostalih igraca se slazem.

Milan je silna ekipa, i ne treba verovati da ce ih remi na vodenoj podlozi zaustaviti u borbi za titulu. Gilardino je sjajno pojacanje, Jankulovski takodje, Vogel nije los, ali nije potreban Milanu.

A sto se tice najbolje ekipe u Italiji ( Juventus ), oni su uradili 90% posla dovodjenjem Vijere na poziciju na kojoj im je godinama falio drugi igrac. Imaju sigurno najuigraniji tim u Italiji, jer su u prvu ekipu doveli samo jednog igraca koji se, za sada, dobro uklapa u Kapelove planove. Dobro je sto nije dosao Kasano, steta sto nije Mancini, ali dobro. A ostali transferi Juve-a su prilicno beznacajni, Kovac , koji je mator, Gianikeda takodje, Balzaretija ne znam, tako da ne mogu govoriti o njemu, a Abiati , sta znam , ovih mesec dana ce pokazati da li dobro sto su ga pozajmili. Kao navijac Juventus, ocekujem titulu, ali se nadam da ce osvajanje titule biti lakse nego prosle godine.

-In the church they say to forgive...

-Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ...

juvefan9ds.gif

----------------------------------------------------------------------

jddrinker5js.png