area51 Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 (edited) Turnir u Subotici se odrzava 03.09.2005. u igraonici Area51 (Trg Zrtava Fasizma br. 5) Ucesce 2000 dinara po ekipi. Uplate su od 10 do 11h. Pocetak u 11:15h Igra se counter-strike 1.6 po cpl pravilima (winner i looser grupe) Igrace se dva meca u isto vreme na 20 racunara. Nagrade: 1.50% od ukupne uplate 2.25% od ukupne uplate 3.50 besplatnih sati igranja Kongufiracije racunara: Procesor: Intel P4 3GHZ Graficka: GeForce 6600GT 128mb Memorija: 1024MB DDR-400mhz Monitor: samsung 997DF (19' flat) Mis: Logitech MX-510 Kontakt telefon: 063/8609-788 , 024/671-860 Edited August 29, 2005 by area51 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Kad pochinje tur??? Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Fino... Ali, neograničen broj ekipa na 20 računara, pa jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 3.nagrada 50 sati igranja :( sta da radi neka ekipa sa 50 sati igranja koja nije sa strane??? Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Fino... Ali, neograničen broj ekipa na 20 računara, pa još winner/loser takmičenje... To će baš da potraje! Plus, nova igraonica i sve, ali hoće sebi da stavi 25% fonda u džep... ← pa naravno sto bi igraona izgubila taj dan/dva neka stave u dzep a i onako i ovako se turniri prave da bi se "uzeo" neki kesh.... Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 zvuci dobro!;) pa ono 50% od ukupne uplate je po meni realno a 25% za drugo mesto ok je;) ako bi doslo puno ekipa bio bi extra nagradni fond !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 (edited) pa naravno sto bi igraona izgubila taj dan/dva neka stave u dzep a i onako i ovako se turniri prave da bi se "uzeo" neki kesh.... ← ma to je ok ali 3 mesto ... 50 sati stace to nekome ako je van subotice Edited August 28, 2005 by travar Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 ufff mislim da si malo kasno postavio topik... turnir je za 5 dana.. neznam dal ce ljudi stici da se prijave/organizuju (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Dje nadje tih 50 sati besplatno sta ce to nekom van su Prva i druga nagrada su ok ali treca UBIJA stavite trecu barem da povrate ljudi pare i pomerite malo tur za jedno 10-tak dana Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Ne mora da se pomera ali bi povecanje nagradnog fonda na 100% dobro doshlo. Znachi mozhe da bude i 75% prvo, 25% drugo a treci ko vas jebe :D Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 ako bi doslo puno ekipa bio bi extra nagradni fond !! ← I turnir bi trajao nedelju dana... Alo, 20 kompova, razmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 ma wcg sucks !!! idemo svi u su ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 ovaj pajser smara svu marvu za org turova... i sada poshto je neka faca shatro sad ce da mi obrishe post voljim te pajseeruu :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 ma wcg sucks !!! idemo svi u su ! ← svi u su ...pa sta bude neka bude Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Bogami za prosli turnir u Subotici se insistiralo da se uplati preko ziro racuna Fiesta igraonica ako me secanje ne vara. Posle uplate javljeno nam je jutro samo sto nismo krenuli da je odlozen a kesh izganjati 100 godina, znaci sto se mene tice turniri U Subotici niikad vise, samo Bgd i NS Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 ko bude dolazio nek se obavezno prijavi preko broja telefona...OBAVEZNO... jer likovi ni ne znaju sta je klanrur :) mi smo stavili informacije juce na wcg-u zajedno sa njima...za sad ima prijlavljenih 10 ekipa samo iz SU... Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 a da se tur malo odlozi... bar nedelju dana, da bi ekipe mogle da se organizuju... sto se nagrada tiche mislim da su ok, samo kad bi 3. dobio kesh nazad i to je to... dobro bi bilo da ekipe iz subotice odigraju kao neki quali dan ranije (ipak 10 ekipa iz subotice +15-ak sa strane je mnogo za winer-losser sistem) Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 a sto da se odlozi?pa necete vi da pravite svadbu pa sad da vam treba vremena da se "organizujete" e stvarno se seljaci najgore kako je receno tako ce i biti valjda sta sad remetite turnir ako vam se svidja idite a ako ne DONT BULLSHIT! Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1ck Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 dobro bi bilo da ekipe iz subotice odigraju kao neki quali dan ranije (ipak 10 ekipa iz subotice +15-ak sa strane je mnogo za winer-losser sistem) ← Ne brini se nista iz Subaje ce da se prijavi 5 ekipa max Quote Pogledajte ove klince! Oni su tacno tako klinci kao kada sam ja bio klinac, oni se na isti nacin zabavljaju tako, vec vekovima i vekovima. Iste guzve, iste reci duha. Ista bezocnost, ista samouobrazenost, ista ludost iz koje ce uslediti mudrost zrelih ljudi. Vec vekovima jednog lepog dana oni ce na isti nacin ostariti. Istom pobunom ili istom pomirenoscu ili istim nacinom da o tome ne vode racuna. Kao i klinci iz prethodnih narastaja koji su ostareli, iste grcevitosti, iste plahovitosti. Nikada nisam voleo ni klince ni matorce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 @watch nauchi da pishesh, a inache treba da se organizujemo za kesh jer nemamo sponzora, a karta od nisha do subotice nije bash jeftina... Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 karta NP - Subotica 10 eura :) Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Ufur 2k din, chorba 3k din.. JEBEM TI LADU Cu there :D Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ma... sve nagrade za prvo mesto, ostalo.. jebiga ili si pobedio na turniru ili nisi :) Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
area51 Posted August 31, 2005 Author Report Share Posted August 31, 2005 Pa sto se tice nacina igranja turnira (winner ili looser grupe) se mozemo dogovoriti na licu mesta... Sto se tice nagrada...po meni je trece mesto glupo,ali ce ipak biti...a za prva dva mislim da je sasvim dobra nagrada...posto je vec sigurno da ce iz Subotice doci 5 ekipa,Bajmoka 1,Sente 2,Moravica 1,Vrbas 2...to je vec 11 ekipa... Ako dodje jos ekipa dogovoricemo se kako cemo igrati... Napomena! Nece se tolerisati pricanje kada si mrtav,pravljenje nereda,svadjanje sa sudijom,koriscenje bagova u cs'u,itd. kao na WCG. Ko bude krsio pravila bice diskvalifikovan pa makar dosao iz Crne Gore da igra... Bice ukupno 4 sudije i 4 svedoka...da se neko ne bi osecao ostecenim od strane sudije...a ostali ce morati napolje da bi bio mir dok se igra... Ako nekog jos nesto zanima neka zove 063/8609-788. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1ck Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Napomena! Nece se tolerisati pricanje kada si mrtav,pravljenje nereda,svadjanje sa sudijom,koriscenje bagova u cs'u,itd. kao na WCG. Ko bude krsio pravila bice diskvalifikovan pa makar dosao iz Crne Gore da igra... Bice ukupno 4 sudije i 4 svedoka...da se neko ne bi osecao ostecenim od strane sudije...a ostali ce morati napolje da bi bio mir dok se igra... Ako nekog jos nesto zanima neka zove 063/8609-788. ← Jaooooooooooooooooooooo srqteeeeeee Otkrio si 'ladnu vodu Pa to se podrazumeva decace zadrigli @ ekipe away from Su: ako vam se ne dolazi nemojte, mislim da je nasa cs scena u dubokoj krizi tako da treba da se radujemo bilo kakvom turu. Hejt 4 org Respect 4 else Quote Pogledajte ove klince! Oni su tacno tako klinci kao kada sam ja bio klinac, oni se na isti nacin zabavljaju tako, vec vekovima i vekovima. Iste guzve, iste reci duha. Ista bezocnost, ista samouobrazenost, ista ludost iz koje ce uslediti mudrost zrelih ljudi. Vec vekovima jednog lepog dana oni ce na isti nacin ostariti. Istom pobunom ili istom pomirenoscu ili istim nacinom da o tome ne vode racuna. Kao i klinci iz prethodnih narastaja koji su ostareli, iste grcevitosti, iste plahovitosti. Nikada nisam voleo ni klince ni matorce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts