Jump to content

Otju kile

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da,i meni je drug pricao kako mu se jedan doticni,koji godinama pije kreatin,skidao i pokazivao muskost.I kao brate mali mu je,nemoj da pijes kreatin [:D]

A tema: sve zavisi kako hoces da se ugojis.Mozes lako da se ugojis stalno jeduci slatkise pa da budes kao stoka,a mozes i na drugi 'kvalitetan' nacin ako budes unosio dooosta proteina u sebe.A u proteine sigurno ne spadaju pivo,slatkisi, itd itd...

Ovaj drugi nacin je komplikovaniji,tezi,dugotrajniji ali na kraju dobijes misicnu masu.

Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi

Shto se teme tiche, zashto bi neko hteo da se udeblja, i to da bude "salast"- stvarno mi nije jasno.

'Cuz, duh, fat people are jolly and skinny are grumpy all the time.

-> Pa verovatno chinjenica da ljudi uvek tezhe nechemu shto nemaju;

-> Biti underweighted i nije neki fazon, a ostalima uvek to ide kao: "Joj pa ti jedesh shta ocesh i kada ocesh";

-> Underweighted chesto to posmatraju kao: Jebiga, samo frka shto se meni ne jede bilo shta i bilo kad, josh bolje, meni se ni ne jede;

-> or I eat and eat and eat and then... nothing.

E da ono sa sedenjem i chokoladom and things ne pali, nije zdravo (mozhesh biti mrshav i imati problem sa holesterolom) i nije univerzalna formula za spashavanje zhivota. Ali malo istrazhivanja i chat sa nutricionistom ti mozhe reshiti neke dileme.

ijao

kreatin + protein + no vezbanje = stomak i nista vise, dzabe svi aditivi koji se uzimaju ako telo nije aktivno, weaselu mnogo ljudi ima takav metabolizam da im samo vezbanje nista ne pomaze. najvaznija je dobra (kvalitetna) ishrana, obroci 5-7 puta na dan, umesto prezderavanja 2x na dan i posle nekoliko meseci ukoliko postoji potreba provereni gaineri, ne proteini ni kreatin. vezbanje + kvalitetna klopa uglavnom daju dobre rezultate, kvalitetno povecanje mase i to ne salo nego misici.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

-> Biti underweighted i nije neki fazon, a ostalima uvek to ide kao: "Joj pa ti jedesh shta ocesh i kada ocesh";

A biti pobednik prase look-alike takmichenja je fazon mnogo jak, jel'da? [;)] Da, kad vidim nekog totalno zapushtenog debelana bash pomislim: "Jao, blago njemu. Tovari se kojekakvim djubretom svakodnevno, video je svoju kitu poslednji put josh u osnovnoj shkoli, mama mu vezuje pertle i seche nokte na nogama, dobice dijabetes za koju godinu (ako ga vec nema) itd."

-> or I eat and eat and eat and then... nothing.

Ovo je najcheshce complete bullshit. Kad mi neko slozi tu prichu samo ga zamolim da mi ispricha shta je sve jeo taj dan, prethodni i ako moze da se seti za onaj pre njega. Gomila zgoljavih riba/likova se vadi na tu prichu, a realno, nema mnogo ljudi na svetu koji su blagosloveni tako brzim metabolizmom.

edit - da, debeli ljudi su jako smeshna i zabavna pojava (ili je to samo meni?), ali realno - the joke's on them.

Edited by Wulfgar

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

to sigurno ne moze da pomogne bilo kakvom gubitku tezine

Ako cesh tako, onda jedenje, bilo chega, i bilo kad, ne pomaze gubitku tezine. [;)][:D]

Ja kazem da i onda kada si na restriktivnoj dijeti treba da jedesh pola sata/sat pre nego shto krenesh na spavanje. Svi ti "ne jesti nishta posle sedam/osam/ devet blablabla" fazoni su najobichiji mit i nemaju nikakvo uporishte u nauci. [;)]

edit - jebote, kako je smeshno shto se ja sa ovim fatsom u avataru prokenjavam na sve strane o pravilnoj ishrani! [:p] [:p] [:p]

Pr0 wifebeaters know.

mozda nisam strucnjak za vankel motore, mozda ne znam zasto ljudi cuju samo od 16 Hz do 16 KHz, ali sam na svom principu siguran da sve sto pojedesh pa odmah legnesh se lepi za "stomak, veknice, bulju" ma koliko to malo bilo...

a i ima logike da kada se metabolizam uspori vise oslobodjenje energije, oslobodjene varenjem, slozi u salo, nego kada je organizam aktivniji

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Uf, krenuo sam, ali onda sam obrisao. Suvishe je shiroka pricha i suvishe je kasno. A i josh malo pa treba da jedem. [;)] Mozda na sledecoj Adi...

Recu cu samo da je tvoj i svachiji drugi "princip" daleko komplikovaniji od povremenog kasnog obroka.

Pr0 wifebeaters know.

^ [roflmao] Saint-e, nemoj vishe, molim te.

Nije da se razumem u ta sranja, niti sam ikada bildovao, niti cu, tako da moram da verujem na rech, a nije da mislim da me ortak lazhe:) Tako da, verovatno greshim, al' svejedno mi ne pada napamet da uzimam veshtachke stvari da bih mogao da se divim svom liku u ogledalu :)))

offtopic:

da bih mogao da se divim svom liku u ogledalu :)))

Ovo me podsetilo na temu koja je bilo skoro u nekom yahoo chat roomu... Ako gledas sebe u ogledalu i drkas da li je to bolesna egomanija ili (latentni) homoseksualizam? [:D] [:D]

Edited by OrthodoX

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Nije da se razumem u ta sranja, niti sam ikada bildovao, niti cu, tako da moram da verujem na rech, a nije da mislim da me ortak lazhe:) Tako da, verovatno greshim, al' svejedno mi ne pada napamet da uzimam veshtachke stvari da bih mogao da se divim svom liku u ogledalu :)))

Meh, ne znash shta valja. [:D] Brate, nisam te ja ubedjivao da uzimash kreatin, samo ti kazem da on nema ono sporedno dejstvo koje si mu ti tj. tvoj ortak pripisao.

Pr0 wifebeaters know.