E jebes baku Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 nemojte mog rmbonju da dirate.... gg quakeri ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 glup je tibore,ne shvata on to :) ono u fazonu vudua svi mrze,a toe jer slusa rmba koji baca hejt na sve zive iza ledja :) btw isto sve shvata u pogresnom kontekstu,kad god opsujem nekoga na serveru on u fazonu AAA MAJKU TI JEBEM SVE PSUJES LOL :)) bato opusti se malo Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) sto ste mi skinuli avatar :))))))) a i ovaj mi se svidja. AJDE DEMOS DEMOS Edited August 29, 2005 by pOpeYe Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 OK, prestanite da smarate :)) Sto se tice nagrada sto je neko gore pitao, prvo da se zahvalim onima koji su morali da cekaju jedno 3 sata svoje graficke ;) onima koji su dosli po graficke i tome slicno. Sto se tice same vrednosti, situacija je sledeca: MSI GeForce 6600GT (220 evra) -- 2. mesto MSI GeForce 6800Ultra (430 evra) -- 1. mesto Ovo su svezhe cene iz cenovnika koji sam sad iskopao, pa ako su tu pogresne, sorry. Defitnitivno mi je drago sto smo mogli da podelimo ovako vredne nagrade quakerima, kapiram da do sada nije bilo takvog nagradnog fonda na nekom Quake turniru, a inace veliko hvala Simi, Niku i ostalima koji su pomogli u organizaciji turnira. Bilo je ono kasnjenje i frka zbog onog net kabla, al' sta da radimo, valjda je i moralo nesto da bude cisto da se turnir ne bi zavrsio na vreme. Srecom pa kasnjenje nije bilo nesto bas ekstra veliko pa smo sve lepo odradili u neko normalno doba. ← Sve u svemu jedno veliko hvala Lucky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 OK, prestanite da smarate :)) Sto se tice nagrada sto je neko gore pitao, prvo da se zahvalim onima koji su morali da cekaju jedno 3 sata svoje graficke ;) onima koji su dosli po graficke i tome slicno. Sto se tice same vrednosti, situacija je sledeca: MSI GeForce 6600GT (220 evra) -- 2. mesto MSI GeForce 6800Ultra (430 evra) -- 1. mesto Ovo su svezhe cene iz cenovnika koji sam sad iskopao, pa ako su tu pogresne, sorry. Defitnitivno mi je drago sto smo mogli da podelimo ovako vredne nagrade quakerima, kapiram da do sada nije bilo takvog nagradnog fonda na nekom Quake turniru, a inace veliko hvala Simi, Niku i ostalima koji su pomogli u organizaciji turnira. Bilo je ono kasnjenje i frka zbog onog net kabla, al' sta da radimo, valjda je i moralo nesto da bude cisto da se turnir ne bi zavrsio na vreme. Srecom pa kasnjenje nije bilo nesto bas ekstra veliko pa smo sve lepo odradili u neko normalno doba. ← Hvala tebi matori, ispalo je super na kraju sa mejn stejdzom + super finalni mech... Za nagrade nemam rechi, stvarno si se iscimao. Isto stoji i za organizaciju, svaki put kad je neshto trebalo bio si tu i izashao u susret. Svaka pohvala i chast! :) Nadam se da nije posle bilo problema sa mrezom i da su ostali turniri proshli okej. Krivo mi je shto nisam imao jos vremena i opreme da vam pomognem oko mreze, jos me je zanimalo shta se desilo na kraju i zashto.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 rmb, nme, vudu,.. chill mali pas mnogo laje a ti vudu ako te vec 'zabole za igricu" onda ostavi ljude na miru i bavi se nechim drugim, eto tim bildingom i steroidima.. rmb valjda znash za bolje, nme budi pametniji pa iskuliraj - ima i mnogo boljih stvari od prozivanja, a ako vam treba neko uzbudjenje trazite ga negde drugde.. molim moderatore da sankcionishu ovu dvojicu ako nastave ovako :) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 MSI GeForce 6600GT (220 evra) -- 2. mesto MSI GeForce 6800Ultra (430 evra) -- 1. mesto ← Ja te uvek zezam, ali si ovaj put prevazisao sebe sto se tice nagrada...kao i same organizacije...svaka cast.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Dvo-lichno /go**** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 sta dvolicno sta seres....?...nista ne kapiram... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 spenkuj desnu hemisveru da bi se leva aktivirala :) 100% bicesh prosvetljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) Hvala Hvala :))) Demoe ce te dobiti ( imam finale i vs cileta,nika ) mozda mali snimak sa main stage-a i slikee....... :D Samo da cimnem nika i to je to imacete neki materijal sa WCG-a Edited August 29, 2005 by ZeRoQL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 E ovako da cestitam ZeroQL za osvojeno 1 mesto remedy za osvojeno 2 mesto i za trpljenje mene i odgovaranje na 200 pitanja:) cwd za osvojeno 3 mesto (nemoj da mislis da si mi ubio volju za igru:))))) Hvala Niku za filmove i q3 Overk1nd nadam se da mu se svidjaju filmovi Simi za organizaciju i da dalje ne smaram Dobro je bilo i ako sam ja Noob :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 E ZeroQL sta bilo ovoj macki izvadili joj oko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 izgubio sam usb tako da ipak nemam one polufinalne demoe.. blab :/ Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Spalicemo te obredno na Trgu, mjke mi! :))))))))) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) E ovako da cestitam ZeroQL za osvojeno 1 mesto remedy za osvojeno 2 mesto i za trpljenje mene i odgovaranje na 200 pitanja:) cwd za osvojeno 3 mesto (nemoj da mislis da si mi ubio volju za igru:))))) Hvala Niku za filmove i q3 Overk1nd nadam se da mu se svidjaju filmovi Simi za organizaciju i da dalje ne smaram Dobro je bilo i ako sam ja Noob :)))))) ← Filmici extra, hvala jos jednom. Pridruzujem se pohvalama i nadam se da ista izdasna :) ekipa organizuje i naredni dogadjaj. Drago mi je da sam konacno i licno upoznao neke ljude sa RUR-a... Edited August 29, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Niko prodao si q3 zajednicu:))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 aj ne zrachite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 vis da sam stavio smajli znaci da sam se salio da znas za ubuduce usput niko je car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 29, 2005 Author Report Share Posted August 29, 2005 Ja imam ovako... iz polufinala ZTN vs. CWD iz mog pova.. i dm6 i hub3aeroq3 u jednom demou :( isto tako, obe mape vs. zeroql u jednom demou. Niko... reci mi kako i gde da ih zakacim plz.. ili da ti saljem na mail Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 cestitam svima... ..aj okachite demoe :) ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Samo tju im uchiniti uslugu ako im obrishem postove, bolje da neko obrishe njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Tibore najjjj*** si :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 (edited) Kad smo vetj kod hejta i slichnih stvari.. mogu samo da kazhem da mi je drago shto je svima turnir proshao dobro, trudio sam se koliko sam mogao (u onim suludim uslovima) ali bih se posebno zahvalio niku na tehnichkoj podrshci, da nije bilo njegovog cimanja ko zna dokle bi turnir doshao.. stvarno svaka chast.. koliko se cima ovde da odgovori na sva pitanja koja ljudi postavljaju toliko se trudio na turniru da kompovi & cela mrezha prorade.. chak smo doneli od njegove gajbe dva kompa i na njima digli servere.. I da nisu nagrade tako vredne (to me je dosta uteshilo), moj utisak o celoj organizaciji i nije bash neki. Ja sam morao da se svadjam non stop sa ljudima da bi uopshte izgurao turnir do kraja.. kasnili su kompovi, kad su doshli onda su zakucavali, posle toga su hteli da nam pootimaju i ono malo kompova shto nam je bilo dodeljeno, video bim niko nije ni nakachio samo je zvrndao tamo ceo dan bezveze.. nestalo je struje u sred mecheva, i na kraju je cela mrezha pukla i neko je iseko internet.. brate.. ALI, jedno veliko ali.. polufinale i finale na main stage-u je bilo jebeno predobro.. stvarno profi.. samo su mogli oni ekranchitji da budu malo vetji.. ali je sve izgledalo DO JAJA.. stvarno sam bio odushevljen.. Ovo i nagrade su skroz izvadili utisak.. da su kompovi radili i da su se neki ljudi na shtandu malo bolje dogovorili oko programa, turnir bi mozhda bio najbolji do sada.. Posle ovoga na wcg-u, i posle onog metro nacionalnog kupa u relaxu.. (chuveni turnir sa klimom) nisam siguran da li tju ponovo organizovati neshto.. ako mogu da stignem dotji tju na svaki, i malo pomotji ako treba.. ali lichno sam zavrshio sa ovim sranjima.. sledetji turnir tju praviti na mom shtandu i na mojim kompjuterima.. if ever.. ;) moram da kazhem da se ova chetvorka najzad progurala, svi su predobri igrachi.. ali nikada da se uguraju u to polufinale.. sad najzad, totalna promena u top 5.. velike chestitke od mene! :) gg svima.. i sorry shto je onako ispalo.. Edited August 30, 2005 by Sim-A.Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ma odlichno je bilo, mejn stejdz i bimovi.. ludilo :D grupe, meni se chini da je sve bilo fantazija dok je radilo (do polufinala) a s obzirom da je polufinale premeshteno na mejn stejdz gde je bilo 10x bolje onda je utisak ... luuuudilo :D heehh ovaj.. hejt na dzima za pokushaj teranja ljudi, koliko sam razumeo, sa mashina ako je dogovor sa lakijem bio 20 mashina za q3 od 9h do 22h ako je na mojo mashine instaliran q3 (kojih je bilo 15) + na deus (5 mashina) isto onda se na tih 20 igra q3 turnir od 9h-22h ---> ako vam to nije odgovaralo onda ste trebali na vreme da nam kazete da ce se q3 igrati na net+/pakom rachunarima kako bi instalirali sve na vreme (onda bi se ut igrao na mojo mashinama - a on je bio valjda od 9-17h)... nemam rechi za takvo glupiranje i pravljenje ludila.. jos jednom svaka chast lakiju za mejn stejdz, nagrade, uopshte za prihvatanje q3 klanrur wcg turnira.. simi isto svaka chast shto uvek izdrzi svo drndanje i besmislice koje mu serviraju.. (relaks --100stepeni, wcg "bezite sa rachunara" itd.) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts