Jump to content

Q: Gde upoznati ribu ????

Recommended Posts

Dali se taj zakon o ženama koje imaju dužnost ka vojnoj obavezi

samo razmatra ili je prihvaćen ?

Otkup vojnog roka oko 2.000 evra?

Spominjao se ranije taj otkup ali malo je verovatno da će ga vojska ikada prihvatiti

(i ako je u teškoj finansiskoj poziciji)pošto bi tada samo siromašni išli u vojsku.

Ali koliko je gupo to da ako izbije neki novi rat roditelji će morati da ostave dete u skloništu (ili gde već) i da idu zajedno da ratuju.

Posle su tom detetu i majka i otac ratni heroji. [:D]

Izvinite ali zaista čudno zvuči...

Feministkinje (i feministi) radujte se!!! [:D]

Inace ne znam dal' znate ali Gadafi recimo ima specijalnu gardu telohranitelja sastavljenu od specijalno treniranih zena vojnih specijalaca... [;)]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Ne kapiram zasto neki tipovi imaju trip da ako je su ribe u necemu bolje od njih. To ti je ko da imas trip ako ti instruktor skijanja zensko. Ono ne znam ali mene konkretno nije blam ako su ribe bolje od mene u necemu i nije mi frka da ih pitam za savet cak i u oblastima u kojima sam i ja dobar. Evo prvi primer Sotonice sa ovoga foruma on mi je obajsnila kako da odradim integraciju sp1 u win xp sa svim onim zajebancija oko cd-kay-eva ako se secate takodje mi je dala prve Linux hintove i nista strasno. Onda druga riba mi je objasnjavala perl programiranje i evo ne fali mi ni dlaka sa glave :) Dok sam radio u Oraclu mentor mi je isto bila jedna riba. Tako da ako nije previli drkadzija ne bi mi smetalo ni da bude nadredjeni.....

Nisam hteo da kažem a da zvuči šovinistički.

Nemam ni ja ništa protiv da mi neka ženska osoba naređuje u vojsci ako su njeni

nadredjeni dali njoj recimo čin starijeg vodnika.

Hteo sam da kažem kako bi bio blam da vojniku koj služi u tom i tom vodu sestra ili

majka budu komandir voda

Pošto bi to moglo da bude mnogo čudno i neprijatno.

Šta misliš šta bi rekli drugi vojnici u vodu ???

zashto ne treba primiti zensko u vojsku:

1) umesto ratovanja, svi ce se karati - unapred izgubljen rat ;)

2) zamislite shta je gore: chekati devojku da se vrati iz vojske ili je ostaviti da ona vac cheka :P

ma, ja ne bih voleo zene da sluze vojsku...

danas kada svi beze od vojske (jer je kakva jeste), kretenski je terati devojke da idu u vojsku!!

LordSKG je lepo rekao...

sto je to tako lose? sto kaze jack nikolson "najbolji feeling je kad ti pusi senior officer" :)

e ali šta bi bilo da je ubitanju bivša koja je vuče sa sobom komplekse od raskida,

i nalazi se u hate stanju [:D]

2) zamislite shta je gore: chekati devojku da se vrati iz vojske ili je ostaviti da ona vac cheka :P

to je bas zajebana zagonetka [:)]

video sam jednom da se lik rasplakao u vojsci kada mu je devojka saopštila preko fona da ga ostavlja,

to je baš najgore.

ma, ja ne bih voleo zene da sluze vojsku...

danas kada svi beze od vojske (jer je kakva jeste), kretenski je terati devojke da idu u vojsku!!

slažem se sa tim.

zaista bi bilo čudno gledati kako muškarci služe civilno po bolnicama i slično

dok žene idu na obuku.

Ma iovako ce uvesti profesionalnu vojsku i kod nas uskoro, a ovo je samo prelazni period kako bi i zhene imale iste prava/uslove/shta god u istoj.

male su šanse za to, nema vojska pare za profesionalnu vojsku

i onako im je država već smanjila budžet.

ps. izvinite ako nerazumno pišem, smarim ili slično, to mi nije namera. [V]

Edited by lomai