gruja Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Nasi moguci protivnici:Braga (Portugal), CSKA Sofija (Bugarska), Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Znash li da za bragu igra Andreaja Delibashic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 ma shto kaze gruja samo da nam braga ne uleti :/ onda ce biti povicu potegni Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Subo, odakle li si ti pao :) Naravno, Chika Crni josh jednom pokazuje da je neprevazidjen kada treba da ga usere zreb... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 neka cika crni nauci nekog da postigne gol Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Mislim da je ovih 4:0 od sinoc uticalo do jaja na psihu igraca,alo tako nastave u prvenstvu valjda cemo dobiti (uz podrsku navijaca) Bragu ovde...ma necu nista da pricam...videcemo! Sto se tice partizana valdja ce dobiti ove Tikve! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Znash li da za bragu igra Andreaja Delibashic ← dobro jutro kolumbo amerika je davno otkrivena! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devean_George|3 Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Neverovatno...Pa dokle ce vise da bude taj maler uz Zvezdu kada je u pitanju zreb? [:(!] .Svaki zreb mi skoro uvek prodjemo najgore.I ne samo u fudbalu...Braga je prosle sezone do zadnjeg kola vodila borbu oko prvog mesta sa Portom,Benfikom i Sportingom, dok je tamo neka Tikva... p.s. Jer mozete da mi kazete gde je profil na ovom forumu posto trazim celo vreme i ne mogu da nadjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 dobro jutro kolumbo amerika je davno otkrivena! ← Delibasic je presao u Bragu pre dve nedelje (sto je sveza informacija), a prosle sezone je igrao za Benfiku, tako da malo proveri svoje podatke pre takvih komentara! @Devean_George|3: Ako hoces da pogledas kako svoj tako i bilo ciji profile, jednostavno kliknes na svoj / njegov Username, a ako zelis da modifikujes svoj profile klikni na My Controls u gornjem desnom uglu, gde imas i gomilu drugih opcija... @topic: Zvezda je losije prosla, ali samo ime tima i njegova jacina na papiru, ne znace nista tako da bice to sve ok... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devean_George|3 Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 @Devean_George|3: Ako hoces da pogledas kako svoj tako i bilo ciji profile, jednostavno kliknes na svoj / njegov Username, a ako zelis da modifikujes svoj profile klikni na My Controls u gornjem desnom uglu, gde imas i gomilu drugih opcija... Hvala care... Inace u prvoj tekmi igracemo bez Zigica i Pxija Kovacevica pa ce biti teze.A sto je najgore najverovatnije ce Walter u startnu da stavi ili Krivoga ili Mudroga [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 offtopic Brate, svaka ti chast za nick :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 gde se igra prva... bilo bi idealno da nam zigic ne igra u portugalu :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Neko je pomenuo Mudrinica... jel zna neko odakle je taj lik iskochio... ajde to sto nema pojma nego se i ponasa kao da ga boli kurac da malo potrchi, a svaku utakmicu igra u startnih 11... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devean_George|3 Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Ma on je dosao iz Zenita prosle sezone...Doveo ga Ratko zato sto su saradjivali i u Sartidu pre nekoliko godina...Nije ni cudo da Mudri veze nema kad ga je doveo onakav trener Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Delibasic je presao u Bragu pre dve nedelje (sto je sveza informacija), a prosle sezone je igrao za Benfiku, tako da malo proveri svoje podatke pre takvih komentara! ← netrbam ja da proverim nego ti! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 netrbam ja da proverim nego ti! ← WTF??? Decko idi leci se... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ljudi, sta pricate vi, jel ste vi pali sa marsa???? ma tu bragu prolazimo lakse nego grobari tikvu!!!! ne znam da li ste primetili da mi znamo da igramo protiv takvih, defanzivnih, ekipa. ovde 1-0, taamo gubimo 2-1 i prolaz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 (edited) Nije bas da cemo da ih oderemo ali od kad je Braga toliko dobra da nemozemo da pobedimo ? Edited August 30, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 pa jebem li ga,otkad je 4ta u Portugalu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 vraca se perica o/ :O Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Al' ste se usrecili :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ne dolazi Perica... Daj boze da prodjemo Bragu...mora nesto dobro da se desi... mora da se igra ozbiljno,a to za Mudrinica je istina...valjda ce Basta da se vrati,otputovao je za Djenovu danas...vidicemo...ako bude pun stadion i istok,zapad,jug se udostoje da otpevaju bar kad sever uzvikne " 'ajmo ceo stadion" ovi ce da se useru kao i psv prosle godine kome su se odsekle noge od Delija...a da nije bilo Stanchica (cini mi se) bilo bi 3:1...ali sta je bilo bilo je...idemo na Bragu svi! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 vratio se basta, definitivno je oporavljen. igrao je celo poluvreme na tekmi protiv sampe (protiv koje smo inace izgubili 0-2)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Eto kolko znam za sebe uvek smo imali pregrsht napadacha... ali situacija pred Bragu bash i ne obecava... Otishli su Pantelic, Mrdja, Bogavac, Zigic ne moze da igra zbog iskljuchenja protiv Zapreshica... jedini na raspolaganju je Purovic, koji je srecom izgleda u dobroj formi ( 3 gola za mlade )... Neznam, mozda cemo videti Zvezdu samo sa jednim napadachem ili mozda onaj, kako se beshe zove, jel Stojanovic ili tako neshto... ? Shta mislite ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaay Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Protiv Brage imamo napadace:Purovica,Raskovica,Stojanovica.A imamo igrace koji mogu da igraju i poluspiceve(Jankovic,Trajce,...).Znaci ne bi trebalo da bude bas tolikih velikih problema oko napadaca.ali da ce da nam fale Ziga i Panta - fali ce nam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts