Jump to content

Zvezda - Braga

gruja

Recommended Posts

Znash li da za bragu igra Andreaja Delibashic

dobro jutro kolumbo amerika je davno otkrivena!

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Neverovatno...Pa dokle ce vise da bude taj maler uz Zvezdu kada je u pitanju zreb? [:(!] .Svaki zreb mi skoro uvek prodjemo najgore.I ne samo u fudbalu...Braga je prosle sezone do zadnjeg kola vodila borbu oko prvog mesta sa Portom,Benfikom i Sportingom, dok je tamo neka Tikva...

p.s. Jer mozete da mi kazete gde je profil na ovom forumu posto trazim celo vreme i ne mogu da nadjem [?]

dobro jutro kolumbo amerika je davno otkrivena!

Delibasic je presao u Bragu pre dve nedelje (sto je sveza informacija), a prosle sezone je igrao za Benfiku, tako da malo proveri svoje podatke pre takvih komentara! [:p]

@Devean_George|3:

Ako hoces da pogledas kako svoj tako i bilo ciji profile, jednostavno kliknes na svoj / njegov Username, a ako zelis da modifikujes svoj profile klikni na My Controls u gornjem desnom uglu, gde imas i gomilu drugih opcija... [;)]

@topic:

Zvezda je losije prosla, ali samo ime tima i njegova jacina na papiru, ne znace nista tako da bice to sve ok...

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

@Devean_George|3:

Ako hoces da pogledas kako svoj tako i bilo ciji profile, jednostavno kliknes na  svoj / njegov Username, a ako zelis da modifikujes svoj profile klikni na My Controls u gornjem desnom uglu, gde imas i gomilu drugih opcija... [;)]

Hvala care... [8D]

Inace u prvoj tekmi igracemo bez Zigica i Pxija Kovacevica pa ce biti teze.A sto je najgore najverovatnije ce Walter u startnu da stavi ili Krivoga ili Mudroga [:(!]

Delibasic je presao u Bragu pre dve nedelje (sto je sveza informacija), a prosle sezone je igrao za Benfiku, tako da malo proveri svoje podatke pre takvih komentara!

netrbam ja da proverim nego ti!

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Ne dolazi Perica...

Daj boze da prodjemo Bragu...mora nesto dobro da se desi...

mora da se igra ozbiljno,a to za Mudrinica je istina...valjda ce Basta da se vrati,otputovao je za Djenovu danas...vidicemo...ako bude pun stadion i istok,zapad,jug se udostoje da otpevaju bar kad sever uzvikne " 'ajmo ceo stadion" ovi ce da se useru kao i psv prosle godine kome su se odsekle noge od Delija...a da nije bilo Stanchica (cini mi se) bilo bi 3:1...ali sta je bilo bilo je...idemo na Bragu svi!

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Eto kolko znam za sebe uvek smo imali pregrsht napadacha... ali situacija pred Bragu bash i ne obecava... Otishli su Pantelic, Mrdja, Bogavac, Zigic ne moze da igra zbog iskljuchenja protiv Zapreshica... jedini na raspolaganju je Purovic, koji je srecom izgleda u dobroj formi ( 3 gola za mlade )... Neznam, mozda cemo videti Zvezdu samo sa jednim napadachem ili mozda onaj, kako se beshe zove, jel Stojanovic ili tako neshto... ?

Shta mislite ?