Vladica Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 http://www.replays.net/bbs/htm_data/167/0508/224629.html perfekno odigran lame tenkova i girosa od strane care je prebijen od strane apm-a na lt crossu samo kad ste svi istracali sa informacijom da je imba i da je nepobedljivo ja mozda nemam lek za sharkijevu strategiju hunterka drajada warden panda ali ja priznejm da sam glup i da nemogu da smislim i pokusavam vec 2 god da smislim a vi ste posle celog 1 dana pokusavanja da counterujete ovaj start rekli da je imba eto vam rep i vidite da nije kao sto ima i rep envi vs apm-a koji prikazuje isto ITO NA LT-u nemozete zamisliti na ostalim mapama de human nema fe..... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Vladice pogresan link si stavio. Pravi link: http://www.replays.net/bbs/htm_data/148/0508/232097.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 ko da je bitno... ZNACI ROFLMAO!!! kako igra bucko... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 (edited) EDIT: Ispisao sam potpuni komentar na ovaj replay, ali sam obrisao sve, jer da si ovo prochitao, Vlad, tek onda ne bih imao shanse da te dobijem na WCG-u. Ochekujte ponovni reply na ovaj topic posle WCG-a Edited August 26, 2005 by Sharkywc3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 EDIT: Ispisao sam potpuni komentar na ovaj replay, ali sam obrisao sve, jer da si ovo prochitao, Vlad, tek onda ne bih imao shanse da te dobijem na WCG-u. Ochekujte ponovni reply na ovaj topic posle WCG-a β brate sharky TI SI LIK ZA POSMATRANJE ROFLMAO Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Samo mu ti reci...nego, za SVAKI strat ima counter, ali morash da priznash da je ovaj strat JEBENO TESHKO counterovati (ako nisi apm70 ). Ali, ja sam isto pri onome, win je win, ulog je veliki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 26, 2005 Author Report Share Posted August 26, 2005 da ali posto sharky i mile nisu apm nebrinem da nece proci i bolje radim to od care :) slabo se decko siri ;) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 da ali posto sharky i mile nisu apm nebrinem da nece proci i bolje radim to od care :) slabo se decko siri ;) β da on dize samo 14 towera po bazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 da on dize samo 14 towera po bazi... β Klin se klinom izbija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 heheh apm namirisao da ce ici na roflcoptere,i 7protectora na gornju expanziju Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 26, 2005 Author Report Share Posted August 26, 2005 covek salje 2 tenkica na jedan exp i 2 na drugi ovaj odbrani samo sa protekorima morsa 4 na jedan 5 na drugi girosi na main i lupas 2 expa sa 16 kula i moras ranije uzeti ostrva sa tim girosima znaci on nesme imati vise od main i 3 expa a ti 8 i onda ga rusis lagano :)i nema svichovanja ko sto rade cara i envious ako ides lame ides lame moras imati dublje razumevanje lama :) to reci nemogu da objasne :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Ma vladica bi dobio deadmena to znamo cemu rasprava ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Shto je najgore, verovatno bi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil-live Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Shto je najgore, verovatno bi... β Vladice nemoj da si forum noob, jedan rep ne dokazuje balans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 brate sharky TI SI LIK ZA POSMATRANJE ROFLMAO β matori, sharky jeste lik za posmatranje... zato jedva cekam repse sa wcg-a :) da mi posle ovoga kaze sarmo oces da otvaramo ortacku firmu... pristao bih na keca... totalni je pro ^^ Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Samo mu ti reci...nego, za SVAKI strat ima counter, ali morash da priznash da je ovaj strat JEBENO TESHKO counterovati (ako nisi apm70 ). Ali, ja sam isto pri onome, win je win, ulog je veliki. β . p.s. postojao je i counter za rush ancient-ima ali si trebao da budes u goloj vodi, dok je elf mogao qrcem da micro-ise... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whyFFS Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Klin se klinom izbija... ali rupa ostaje xD Quote |^^^^^^^^^^^^^^||____ |.THE WHO GIVES A | ||'""|""\_ _ | __ FUCK TRUCK __ l ||__|__|__|) |(@)(@)****(@)(@)****|(@)**(@) Sentence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 (edited) Vladice jel' se ovo ti i Tod znate ? :) http://www.wcreplays.com/_replays/6051/20050830/[wcr20050830]4K_ToDoNtE_(H)_SK_Novopashyn_(N)_3.w3g Znachi strasno :) Edit : Oznachite ceo link, copy pa paste... mrzi me sad da se bakcem oko sredjivanja url-a... Dakle nemojte samo da kliknete nego prekopirajte ceo link i pastujte ga u browser... Edited August 30, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Vladice jel' se ovo ti i Tod znate ? :) http://www.wcreplays.com/_replays/6051/20050830/[wcr20050830]4K_ToDoNtE_(H)_SK_Novopashyn_(N)_3.w3g Znachi strasno :) Edit : Oznachite ceo link, copy pa paste... mrzi me sad da se bakcem oko sredjivanja url-a... Dakle nemojte samo da kliknete nego prekopirajte ceo link i pastujte ga u browser... β bogme ovo je najbolje i najprofi uradjen lame..gledao sam na wtv partiju. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Β 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Β 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareΒ [16:42:19] MiΕ‘a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowΒ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 EDIT: Ispisao sam potpuni komentar na ovaj replay, ali sam obrisao sve, jer da si ovo prochitao, Vlad, tek onda ne bih imao shanse da te dobijem na WCG-u. Ochekujte ponovni reply na ovaj topic posle WCG-a β WCG je proshao,duzan si nam original ovog posta gore :P Quote Π£ ΡΠ΅Π΄Π½ΠΎΡ ΡΡΠ°ΡΠΎΡ ΠΊΡΠΈΠ·ΠΈ ΡΠΈΡΠ°ΠΎ ΡΠ°ΠΌ ΡΡΠ΄Π½Ρ ΠΏΡΠΈΡΡ; Π° Π²ΡΠ°Π³ Π±ΠΈ Π³Π° Π·Π½Π°ΠΎ ΠΎΡΠΊΡΠ΄ ΠΌΠ΅Π½ΠΈ ΡΠ° ΠΊΡΠΈΠ³Π° ΠΈΠ· Π½Π΅ΠΊΠΎΠ³ ΡΠΌΠ΅ΡΠ½ΠΎΠ³ Π²ΡΠ΅ΠΌΠ΅Π½Π°, Ρ ΠΊΠΎΠΌΠ΅ ΡΠ΅ Π±ΠΈΠ»ΠΎ ΠΌΠ½ΠΎΠ³ΠΎ ΡΠ»ΠΎΠ±ΠΎΠ΄ΠΎΡΠΌΠ½ΠΈΡ Π·Π°ΠΊΠΎΠ½Π°, Π° Π½ΠΈΠΌΠ°Π»ΠΎ ΡΠ»ΠΎΠ±ΠΎΠ΄Π΅; Π΄ΡΠΆΠ°Π»ΠΈ ΡΠ΅ Π³ΠΎΠ²ΠΎΡΠΈ ΠΈ ΠΏΠΈΡΠ°Π»Π΅ ΠΊΡΠΈΠ³Π΅ ΠΎ ΠΏΡΠΈΠ²ΡΠ΅Π΄ΠΈ, Π° Π½ΠΈΠΊΠΎ Π½ΠΈΡΡΠ° Π½ΠΈΡΠ΅ ΡΠ΅ΡΠ°ΠΎ; ΡΠ΅Π»Π° Π·Π΅ΠΌΡΠ° ΠΏΡΠ΅ΡΡΠΏΠ°Π½Π° ΠΌΠΎΡΠ°Π»Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠΎΡΠΊΠ°ΠΌΠ°, Π° ΠΌΠΎΡΠ°Π»Π° Π½ΠΈΡΠ΅ Π±ΠΈΠ»ΠΎ; Ρ ΡΠ²Π°ΠΊΠΎΡ ΠΊΡΡΠΈ ΠΏΡΠ½ ΡΠ°Π²Π°Π½ Π»ΠΎΠ³ΠΈΠΊΠ°, Π°Π»ΠΈ ΠΏΠ°ΠΌΠ΅ΡΠΈ Π½ΠΈΡΠ΅ Π±ΠΈΠ»ΠΎ; Π½Π° ΡΠ²Π°ΠΊΠΎΠΌ ΠΊΠΎΡΠ°ΠΊΡ Π³ΠΎΠ²ΠΎΡΠΈΠ»ΠΎ ΡΠ΅ ΠΎ ΡΡΠ΅Π΄ΡΠΈ, Π° ΡΠ°ΡΠΈΠΏΠ°Π»ΠΎ ΡΠ΅ Π½Π° ΡΠ²Π΅ ΡΡΡΠ°Π½Π΅, Π° ΡΠ²Π°ΠΊΠΈ Π·Π΅Π»Π΅Π½Π°Ρ ΠΈ Π½ΠΈΡΠΊΠΎΠ² ΠΌΠΎΠ³Π°ΠΎ ΡΠ΅ ΡΠ΅Π±ΠΈ ΠΊΡΠΏΠΈΡΠΈ Π·Π° Π½Π΅ΠΊΠΎΠ»ΠΈΠΊΠΎ Π³ΡΠΎΡΠ° ΡΠΈΡΡΠ»Ρ: Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈ Π½Π°ΡΠΎΠ΄Π½ΠΈ ΡΠΎΠ΄ΠΎΡΡΠ±.Β Π Π°Π΄ΠΎΡΠ΅ ΠΠΎΠΌΠ°Π½ΠΎΠ²ΠΈΡ - "Π‘ΡΡΠ°Π΄ΠΈΡΠ°" 1902.Β - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts