FRoDo BaGiNS Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 veliki pozdrav za laleta i pertua sto su nas se setili i ugostili, hvala ljudi i svaka cast!!! "atmosfera je super" :) Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 E kolko sam izvalio krekera ima vise od UTvara i sve se nesto cimaju da pobede statijaznam. Utvare su legende. Opustencija na nivou. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 kvejkeri su geekovi, znachi kakvih sam nerdova video u kvejkerskim redovima, to jebeno nije bilo normalno, znachi sazhaljevam likove, kapiram da drkaju na female skinove iz kvejka ;) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Neki novosadjani (reko bi po naglasku) se zaboli pored nas i jedan od njih igra kvejk. Ostali ga bodre, komentarisu i snimaju kamerom!?! Opusteno, vazno da im je bilo lepo... :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2005 Author Report Share Posted August 29, 2005 Mene zanima zashto kvejkeri dobijaju KlanRUR podloga + kompjuterski mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Ivan_e, odjebi ;* ← :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 27. i 28. Avgusta Sava Centar je bio glavno mesto okupljanja gejmera i članova IT zajednice u na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts