TheUndYinG Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Mnogi znaju za njega ali koliko od vas ga igra...da ipak kazhem URT je mod za quake 3 (www.urbanterror.net) ja ga igram od v2.....sada se igra v3.7beta znachi mod je extra ....ali kako kog teram da ga igra svi neshto bezhe od njega :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ja sam hteo da igram, i ne bezim, al kada sam skinuo nije radilo kako treba. Ako imas na raspolaganju, aj secni mi tih par 100 mega, dacu ti cd. Ja ocu da probam, konacno. Si iz BG? Ja sam u Subotu u SC, pa ako dolazis ponesi... pOz Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Jel ima neko onaj battlefield - quake wars, i vredi li neshto? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 Mislim da taj battlefield q wars ne valja... inache ima ovde dosta modova za q3 http://moddb.com ja nisam iz BGa niti dolazim u SC :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) :( Probacu da se iscimam da nadjem mod pa se javnem sa utiscima... BTW, evo poruke sa pomenutog sajta: "Urban Terror for Quake 3 Arena is NOT yet available to DOWNLOAD"... El zna neko, sigurno, odakle to moze da se skine? Edited August 25, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 WTF?! kako bre not yet available on je dostupan godinama neshto si ti promashio znachi site offical je www.urbanterror.net imash desno download 3.7 tu ti je i full 3.7 sa oficijalnim mapama ( s tim shto ima dosta mapa koje se igraju a ne idu uz njega) u download sekciji ima i tzv. patch 3.7 koji je update sa 3.6 znachi vama treba full evo i linka do dnload sekcije http://www.urbanterror.net/page.php?6 full 3.7 iznosi 450MB i verujte da vredi znachi po meni najjachi mod za q3 neshto kao cs za hl TOTAL CONVERSION :) s tim shto se URT planira za ET (enemy teritory) engine ali vec dugo to realizuju...mada ET je kao q3 engine :) ...znacih ko ima dobru konekciju odma nek skine URT nece se pokajati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Blah... :) ovaj eno dodao sam u q4 topik sajt za ET,.. Enivej, am.. ne znam koliko je ET radjen po UrT-eu ali meni ET:Quake Wars pre izgleda kao legendarni Team Fortress iz Quake1 negoli kao njegovi plagijati kao shto CS/UrT.. Jer ET:QW ima kao TF klase vojnika itd. Videcemo kada izadje uostalom, uvek je nezahvalno suditi unapred. http://www.enemyterritory.com je sajt za ET:Quake Wars A dodao sam jos 6 novih mp q4 filmica (od kojih se 2 jos uvek aploduju, tako da ce biti za download dostupni za 3-4 sata) pa pogledajte u topiku: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=31359 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 btw CS na Q3 nedzinu ne moze biti toliko losh kao klasichan HL-ov.. :) nije ni chudo shto su svi CS-ovci preshli na CoD kod nas a napolju odavno na UrT Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 ma keva je bio quake 2 action....to je bas rulalo (ako se tako zvao) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 da q2 action ! odatle su uzeli za cs dosta stvari . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts