Jump to content

Jebem Mame

Guest

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Proshao bios lagano, sa jako malo uchenja...

One profesorke nisu normalne, sve su mazohiste nikad vece... Ne znam koju sam vishe zajebavao i napushavao od njih 3 koje su mi bile u komisiji tokom proteklih godinu ipo dana koliko su mi predavale, a kad sam doshao na popravni svima se mrshte jedino se sa mnom zajebavaju, totalno opushtene, chak su se zamalo i posvadjale "chije sam ja dete". Ko sve nece otici u te profesore...

Proshao bios lagano, sa jako malo uchenja...

One profesorke nisu normalne, sve su mazohiste nikad vece... Ne znam koju sam vishe zajebavao i napushavao od njih 3 koje su mi bile u komisiji tokom proteklih godinu ipo dana koliko su mi predavale, a kad sam doshao na popravni svima se mrshte jedino se  sa mnom zajebavaju, totalno opushtene, chak su se zamalo i posvadjale "chije sam ja dete". Ko sve nece otici u te profesore...

smejale su ti se u lice, a ti to nisi video (svi znamo zashto :))

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

sta ja da kazem odem na popravni zi srpskog zakasnim 10 min donesem klupu i stolicu sednem skroz u cosak izvadim papir na sto prepisem i izadjem za 5 min a ostali se skenjali ....

uso sam zadnji a izaso prvi

to je strasno sta se desava na popravnom...

situacija:

radi se popravni iz merenja i profa stalno tera likove napolje i kaze im da dodju za sat vremena i tako ih smara jedno 4 sata, pa izadje napolje i kaze

taj taj taj i tak su prsosli a ovi ostali su isto prosli... znaci strasno

bolje je ne uciti za popravni...

zatravara1gi.gif

...alkohol je nocas moja precica do raja...

Vazi. Reality check - pao si na 8 razrednih ispita.

Smeshniji si od likova koji misle da su super baje zato shto su ih ocenili kao nesposobne za vojsku.

ne kapiram odakle sad taj hate. Polozio sam sve te ispite i malo me boli da li ce neko da mi veruje. Satisfakcija je moja.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Nisi razumeo (koje iznenadjenje). Govorim o tome da si doshao u situaciju da polazesh 8 (osam!!!) razrednih ispita. I sad si ih polozio. Vau, koji podvig! Skochio sam u govno, a onda sam izashao! Veoma ispunjavajuce, zasigurno.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Ne znam...bez zelje da hejtujem bilo koga jednostavno mi nisu jasni ljudi koji sebi dozvole da dodju u takvu situaciju i posle kao "ej brate vidi mene polozio sam shurnaest popravnih ispita a ucio samo 46 minuta kad sam se vratio mrtav pijan sa zurke". Sto rece Wulfgar :

Vau, koji podvig! Skochio sam u govno, a onda sam izashao!

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

I josh da kazem da sam chesto i sam padao na popravne. I polagao sam ih, ali nisam u "bow!!!!!", vec u "gadjajte me paradajzom zato shto sam lenji retoje" fazonu. Ljudi, ako su vama polozeni popravni/razredni merilo uspeha, onda se nameshtate za jako lep zivot... na onaj van WoW-a mislim.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

@ Wulfgar, Opet hejtujesh bez razloga, ali da ti odgovorim.Za mene je uspeh to shto sam uspeo da polozim toliko predmeta za dve sedmice. Malo mi je smeshno shto to shvatash neuspehom

Vazi. Reality check - pao si na 8 razrednih ispita

Ova neverica govori tacno ono oko cega je i nastao taj tvoj hate i ne treba da mi objashnjavash dalje...

@Orthodox, U pravu si , ne treba sebi dozvoliti da se dodje u takvu situaciju, ali sranja se deshavaju, a iz sranja se treba izvlaciti. Ko se ne izvuce u govnima je, ja nisam . [claps]

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom