travar Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 kupi bokserski dzak i udari ga svaki put kad prodjes pored njega i to ti je to... sali se :) samo kupi dzak i udaraj u njega kad god ti je dosadno.. :D:) Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 kolko je puta dozvoljeno bacanje u nesvest? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Samo da napomenem ovde da generalno gledano laze k'o pas Nikada nije imao kondiciju :) To sto on podrazumeva pod dobrom kondicijom je ono "uglavnom mogu da stignem 95-icu ako je ugledam dovoljno rano" :) Pre pet godina je bio u kondiciji kao ja sada, dakle nikakvoj. A ja sam sada i u goroj nego nikakvoj. ← Vidi ga ovaj! Jel mi to vracash zbog toga shto sam te pre 10 godina pobedjivao u basketu 1-1? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Kupi onu spravicu za trchanje i trchiiiiii Kupi onu spravicu za sklekove i za 15dana plocice su tuuuuu Naravno kupi i krofne SA SHLAGOM,SECEROM,COKOLADOM i neces biti gladaaaaan Ne stvarno, ono sto se reklamira za trchanje na pinku stalno, nije lose... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Ma nadji nesto karaj, ko jebe trcanje ^^ ← Slazhem se e, da, karanje nije nikakav sport (što se efekta na zdravlje tiče).. ← Zdravije je od bilo kog sporta:))) Odvrni neq dobru ziku i skachi Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts