Kole Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Eto kako se polako svi penju kroz 20te ka 30tim nivoima polako cete pocheti da harvestujete Kingsblood, biljku koja je prbo bila jako jeftina, a onda je krenulo skupljanje reputacije za recepte i cena otishla u 3 lepe... Zanchi, kada neko naidje na Kingsblood, shalje ga na Synbank, takodje i alhemichare koji sami harvestuju molimo da sto manje koriste navedenu biljku jer nam je u endgameu treba TONU! =o) Finaly, i ostali, non herbalist, non alchemy drugari ce nailaziti na KB, sto u chestovima, sto u dropovima od nature elemental class kripova, sto od *shudder* morrowgrain kvestova (da, i horda ih ima... ) Hvala na razumevanju i saradnji =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ajde za one koji po prvi put igraju ozbiljno (hint: ja :)) da objasnish kakva reputacija bre? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 zar nije stranglehorn pun kingsbloda ?? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 sem glavnih postoje i sporedne frakcije u igri...kao npr thorium brotherhood, timbermaw furbolzi ili arnget dawn...i da bi dobio nesto lepo od njh (u ovom sluchaju jure se recepti za tailoring, blachsmithing, enchating...) morash biti revered i/ili exaulted....a to zahteva stotine kingsblooda, ovi receptis u uvek bop tako da onog kog budzhimo taj kupuje samo za sebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Recimo onaj cuveni recept +22int na 2h je od TB-a...Pa sad vi vidite dal ce to da neko stavi na ilusionary rod , kao sto se pisalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 To ti je za honored q za Thorium brotherhood, threba 4 kingsblooda, devilsaur scale i neki ore. To daje 50 rep.-a ja mislim. E posle toga ide onaj iron ili kako bese iz brda sto patuljci bacaju... Treba okupno oko 320 kingsbloda za honored ja mislim... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja vas i dalje ne razumem, shta tje vam itemi da bi ste dobili reputation od neke frakcije? tipa dajete im iteme i oni vas vishe vole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 To ti je za honored q za Thorium brotherhood, threba 4 kingsblooda, devilsaur scale i neki ore. To daje 50 rep.-a ja mislim. E Zar nije indencosaur scale, ili kako se vec pishe? ja vas i dalje ne razumem, shta tje vam itemi da bi ste dobili reputation od neke frakcije? tipa dajete im iteme i oni vas vishe vole? Na primer dobijes quest od TB frakcije u searing gorge-u da skupis 10 kingsblooda i 40 indencosaur scale-a. Uradis quest i kako to uvek biva kad uradis quest za nekoga, kod te frakcije ti se povecava reputacija. Pojedine frakcije ti prodaju high level recepte samo ako imas odlicnu reputaciju kod njih. Verovatno si vec video slichnu stvar u IF-u gde recimo u Great Forge-u stoji neka zena koja ti kaze donesi mi 60 silk clotha i 60 woolean clotha da bi te mi vishe gotivili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja vas i dalje ne razumem, shta tje vam itemi da bi ste dobili reputation od neke frakcije? tipa dajete im iteme i oni vas vishe vole? Stvar je prosta, recimo ponovo taj +22 int na 2h recept. Njega prodaje neki vendor u torijum broth. ali iskljucivo kada si exalted sa njima i naravno bop je. Sto u prevodu znaci da ce recimo mohi kao glavni ench. morati da da brdo kingsblooda njima kada za to dodje vreme da bi mogao da kupi taj recept. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Da, indencosaur scale je. Mrzelo me da gledam na siteu. Ionako nisam radio rep, dao sam ortaku sve... Cudno je to sto kod nas u guildu imamo sve enchante osim 22+ int itd, jer se lava i fiery core chuvaju za fr gear... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 zar nije stranglehorn pun kingsbloda ?? ← ma ima kingsblooda prilicno.... ali zbog repa je i ogromna potraznja pa ga treba harvestovati od pocetka. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ovako an serveru tj shadowmoonu ja sam mount kupio uglavnom od kingsblooda nisam ni imao predstavu da se koristi za frakcije i te stvari, danas sam saznao i znam zasto je skupa a skupi se za 1 h 100 ako se zna dobra roota , ja neigram na harumashu jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) Dobro je da ste rekli! Taman sam hteo da pocnem da prodajem moju zalihicu KB-a! A kakva je situacija sa Swiftthistle travuljinom? ona je beshe za Rouge caj?? Edited August 22, 2005 by Tarabash Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Dobro je da ste rekli! Taman sam hteo da pocnem da prodajem moju zalihicu KB-a! A kakva je situacija sa Swiftthistle travuljinom? ona je beshe za Rouge caj?? ← Ja imam alchemy na Shattered handu.Swiftthistle ti se nalazi samo uz briarthorn , koga ima dosta u barrensu (tachno znam gde se spawnuje).Ne znam koliki je procenat da nadjesh swiftthistle , mozda 30-50% , ali se uglavnom nalazi 2:1 ili 3:1 u "korist" briarthorna.On ti treba za potion of swifttness , povecava ti brzinu za 50% na 15 sekundi , shto je prilichno dobro za bezhaniju , kao i da stignesh nekoga ili u WSG-u kad uzmesh zastavu. Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 sta ocesh wool CLOTH je jebenih 50 pa do 90 !!?!?!??!!??!!?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Dobro je da ste rekli! Taman sam hteo da pocnem da prodajem moju zalihicu KB-a! A kakva je situacija sa Swiftthistle travuljinom? ona je beshe za Rouge caj?? ← SwiftthistleSwiftthistleSwiftthistleSwiftthistleSwiftthistleSwiftthistle HERE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Rouge ne postoji, to je na francuskom crveno :P Ja cu koliko danas poslati par biljcica na banku nam nasu, pretezno sam ih skupio kao dropove i od nekih questova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts