Jump to content

najtoplije leto

Recommended Posts

sad upravo pogledah vremensku prognozu,ceo balkan pod pljuskovima poplave svaki na svakom koraku,slovenija poplavljena,pola rumunije, poginulo oko 30ljudi,katalonija skroz poplavljena 100 litara/m

Edited by FATA

prevelik ti avatar m8

Da, totalni promashaj meteorologa. Bio sam 15 dana na moru, od kojih je moglo da se kaze da su 3 bila stvarno lepa, ostalo sve namrshteno, a 3-4 dana je chak padala kisha. Sneg pada po vishim planinama, i to bash i nije tolika retkost, ali opet avgust i to famozno najtoplije leto.

Zato je kod mene odlichno vreme - 25 stepeni celo leto - prvi put za 5 godina koliko sam ovde :)

lol

Koliko sam ja primetio iz izqstva nashu zemlju cesto promashuje nesrece takve vrste dok u sporednim zemljama umiru ljudi.Ko zna zasto je to tako.

I neverujem da ce nas bilo sta da zahvati ,najgore sto moze da bude je kisha/grad :).

kruko dobro bila je ta jedna...

a nisi gledao vesti sta je bilo po bugarskoj i rumuniji???

ne znas za sushe u poljskoj?

ne znas za pozare u portugaliji , i da tamo mesecima nije pala kisa ( valjda )

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

vidim ja nesto tu ne valja to su one biblijske katastrofe.... psi i macke spavaju zajedno, microsoft otvara kod... we are doomed...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Bog nas cuva.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke